Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2018. 38. hét

jan. 21. - febr. 19.

Általános

A héten jelentős változásokkal kell számolnia. Hirtelen felpöröghetnek maga körül az események és rendesen kapkodni fogja a fejét, hogy le ne maradjon az eseményekről. Csak arra ügyeljen, hogy kézben tartsa az irányítást, mert ha kicsúszik a kezei közül, könnyen összekuszálódhatnak a dolgok és káoszba fulladhatnak a projektjei.

Szerelem

A szerelmi életében is jelentős változás közeleg. Ha szingli, jó esélye van arra, hogy a napokban része legyen a szerelem első látásra élményben. A párban élőknek pedig teljesülhet a régi vágyuk, legalábbis óriásit léphetnek előre a kapcsolatukban, ha semmit sem erőltetnek. Legyenek türelmesek a kedvesükkel, hagyják, hogy az események maguktól bontakozzanak ki.

Karrier

Kiváló ez a hét arra, hogy építse a jövőjét. Most célszerű átgondolnia a terveit és lépéseket tenni a megvalósításuk irányába. Meglehet, hogy áldozatokat kell hoznia, pénzt, időt vagy energiát befektetnie, de meg fog térülni és akár valóra válthatja az álmát. Ha már pontosan tudja, mit szeretne, nézzen lehetőségek után és találni is fog! De még az is lehet, hogy jóformán bekopog Önhöz a jó szerencse!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc