Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2019. 26. hét

jan. 21. - febr. 19.

Mostanában mindent véresen komolyan vesz. Semmin sem tud nevetni, sem pedig könnyedén venni. Valószínűleg azért is van ez, mert közel áll a kiégéshez. Sokat segítene magán, ha nem kerülné a társaságot meg a mozgást, hanem mind a kettőt kicsit sűrűbbé tenné. Utóbbit már csak azért is, mert külseje nagyban befolyásolja azt, hogy éppen milyen a hangulata.

Szerelem

Ha úgy véli, nem működik a kapcsolata, nem feltétlenül az a kézenfekvő megoldás, hogy leváltja partnerét, csak mert ez tűnik az egyszerűbb, jobb megoldásnak. Érdemes lenne több időt és energiát feccölnie bele, beszélnie a kedvesével arról, mivel elégedetlen és meglátná, hogy akár működhet is a kapcsolatuk. A szinglik se feltétlenül egyetlen randi után kívánják meghozni a végleges döntésüket, érdemes lehet még egy esélyt adni az illetőnek.

Karrier

Hogyha biztosra akar menni a napokban, hogy minden úgy lesz, ahogy Ön szeretné, akkor ne adja ki a kezéből a feladatokat. Sőt, érdemes lenne magához ragadnia az irányítást abban az esetben is, ha úgy látja, hogy mások esetleg nem hajlandóak rá. Egy jó időben történő jó húzással villámgyorsan elérhetné, hogy felettesei felfigyeljenek magára és akár előléptessék.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc