Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2020. 04. hét

jan. 21. - febr. 19.

A napokban kifejezetten eltökélt lesz. Eldöntötte, hogy alapjaiban változtatja meg az életét. Ez persze jó, de semmiképpen se pár nap alatt kivitelezze a változásokat. Ha pedig olyan tervei is vannak, ami esetleg a szeretteit érintheti, mindenképpen beszéljen velük róla, így elkerülheti, hogy kellemetlen helyzetbe kerüljön és esetleg magára haragítsa őket.

Szerelem
Minden gondolata a családja és a párja körül forog. Készen áll arra, hogy új alapokra helyezze a kapcsolatukat. A következő időszakban rengeteget javulhat a kapcsolatuk. A szingliket pedig teljesen lefoglalja a párkeresés. Azért ügyeljenek arra, hogy ne görcsöljenek rá. Legyenek motiváltak, de nem kell ráfeszülniük arra, hogy még idén megházasodjanak.

Karrier
A napokban jobban meg kell küzdenie a sikereiért. Ez nemcsak azt jelenti, hogy keményebben kell dolgoznia, hanem esetleg azt is, hogy kénytelen lesz szóvá tennie feletteseinek azt, mit ígértek Önnek. Semmiképpen se vádlón, de ha arról volt szó, nyugodtan emlékeztesse őket a fizetésemelésre vagy az előléptetésre, talán ennyi is elég a sikerhez.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc