Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2020. 14. hét

jan. 21. - febr. 19.

Fontos hírt kaphat a héten. Egy folyamatban lévő bírósági ügyet az Ön javára rendezik. A héten úgy tűnik, hogy az élete pozitív irányba kezd változni. Még anyagi helyzete is számottevően javulhat. Élvezze ezt az időszakot a családjával, akik rengeteg örömet okoznak Önnek. Ne kételkedjen abban, hogy ennyi jó dolog történik Önnel, csak merjen örülni neki!

Szerelem
Nagyszerű ez a hét, mivel nyíltan kommunikálhat partnerével. Már régóta keresi ezt a lehetőséget! Tárja fel előtte az összes titkát, és ossza meg minden aggodalmát! Beszéljen vele érzéseiről, gondolatairól, jövővel kapcsolatos terveiről, így közelebb kerülhetnek egymáshoz barátként és párként is. A szinglik is legyenek bátrak és ne féljenek kezdeményezni!

Karrier
A következő napokban sok fontost döntést kell meghoznia. Ne hagyja, hogy mások befolyásolják, mert irigységből, de megpróbálkozhatnak vele. Viszont váratlan segítségét kaphat valakitől, akitől a legkevésbé várta volna. Egyeseket hozzájuttathatnak egy kivételes lehetőséghez, ami által akár az álmaikat is megvalósíthatják.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc