Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2020. 27. hét

jan. 21. - febr. 19.

A napokban új ismerősökre és barátokra tehet szert, hála az izgalmas társasági eseményeknek és baráti összejöveteleknek, amelyeken részt vesz. A következő napjai pörgősek, de élvezetesek lesznek. Minden nap végén fáradtnak érzi majd magad, de ez édes fáradtság lesz. Viszont némelyik kapcsolata arra késztetheti Önt, hogy változtasson bizonyos dolgokon az életében.

Szerelem
A szerelmi élete aggodalomra ad okot. A múlt problémái újra felmerülnek, feszültségeket és zavarokat okozva. Érett módon kezelje a helyzetet és őrizze meg méltóságát. A dolgok világos áttekintése segít Önnek és partnerének, de ehhez őszintének kell lenniük. Ha szingli, akkor jó esély van arra, hogy visszatér az exe és összezavarja a dolgokat.

Karrier
Aggasztó események zajlanak a munkahelyén és ez nyomást gyakorol Önre. Sajnos nem túl kedvező híreket kaphat, amelyek talán az Ön munkáját is befolyásolhatják. Maradjon nyugodt és folytassa ugyanúgy a munkáját, mint eddig. Nem szabad rágörcsölnie, mert azzal csak még többet árt magának. Legfeljebb kezdjen el azon gondolkodni, milyen lehetőségei vannak!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc