Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2021. 15. hét

jan. 21. - febr. 19.

Habár Ön nem rabja a pénznek, mégis nagyra becsüli azt, hiszen ez az, ami az embereket a fejlődésre ösztönzi. Ez a hét az anyagi javakról szól és arról, hogyan tud bánni a pénzzel, hogyan tud vásárolni, és hogy tudja az élethelyzetét előrébb vinni. Minden az otthona körül forog a napokban. Ha már van egy lakása, akkor azt a héten úgy fogja felújítani, hogy az hűen tükrözze a személyiségét, a hobbijait és az igényeit. Ha még nincs saját otthona, a napokban megkeresi a megfelelő helyet, ahol valóban otthon érezheti magát. Ezen a héten nagyon sokat fejlődik és egyre érettebb lesz. Azt érzi, hogy biztonságban van és megtalálta a helyét. Ez nagyon sokat jelent Önnek. Ez nem jelenti azt, hogy lemond a fiatalságáról és az élettel teltségről, inkább azt, hogy felnő és új szintet ért el.

Szerelmi előrejelzés
Készüljön fel, mert ezekben a napokban elég sokat fog apró dolgok miatt veszekedni a párjával. Próbáljon meg minél több időt együtt tölteni a szerelmével, hogy ismét egyensúlyba kerüljenek az Önök közötti energiák. A kapcsolatában való hullámvölgyek csak átmenetiek. Ha az eljegyzésen gondolkozik, azt ajánljuk, várjon még ezzel, mert lehet, hogy most nem alakulna úgy, ahogyan azt eltervezte. Az egyedülálló szülők viszont gondolják meg kétszer, hogy belekezdenek-e egy új kapcsolatba.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten minden kemény munkája és energiája megtérül, amit az elmúlt időben végzett. Az a szeretet, amivel a munkáját végzi, a legjobbá teszi a szakmájában, és mindenkit maga mögé utasít. Rengeteg pozitív változást fog tapasztalni mind a magánéletében, mind a munkájában. A dolgok úgy fognak alakulni, ahogyan azt eltervezte. Élvezze ki ezt az időszakot, és igyekezzen addig ütni a vasat, ameddig meleg.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc