Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2019. 03. hét

jan. 21. - febr. 19.

Váratlan helyzet állhat elő, aminek hatására kénytelen lesz változtatni bizonyos döntésein, illetve a módszeren, amivel megkívánja valósítani terveit, esetleg haladási irányon, amelyen célba kíván érni. Ez legyen egy jól átgondolt döntés és ne ragaszkodjon az eredetihez, muszáj, hogy változtasson. Továbbá ügyeljen arra, hogy ne legyen túl önző a környezetével szemben.

Szerelem

Mostanában hajlamos azt hinni, hogy a kedvese megcsalja, vagy legalábbis ki van ábrándulva Önből. Nem az a legjobb módszer erre, hogy tesztelgeti, vagy kutakodik utána. Jobban tenné, ha egy őszinte, egyenes módszert választana és őszintén beszélne vele aggodalmairól. Az egyedülállóknak is több bizalmat kellene szavazniuk másoknak, illetve annak, akivel éppen randiznak.

Karrier

Felajánlhatnak Önnek egy kivételes lehetőséget a munkahelyén, de nem biztos abban, hogy valóban eltudná-e látni a feladatkört, illetve, hogy egyáltalán ott akar-e maradni. Addig ne is bólintson rá, ameddig nem bizonyosodik meg annak kapcsán, hogy mit is szeretne igazából. Kérjen gondolkodási időt és vitassa meg kell kedvesével vagy barátaival.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc