Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2018. 46. hét

jan. 21. - febr. 19.

Általános

A napok érzelmileg meglehetősen felfokozott állapotban lesz, éppen ezért óvakodjon attól, hogy bármiféle hirtelen felmerülő döntést hozzon. Most nem bízhat a józan ítélőképességében, nem képes tisztán látni a helyzetét. Ráadásul vitákra, nehézségre kell számítania, ha foggal-körömmel óhajt ragaszkodni az igazához, és ha nem engedi, hogy mások segítenek.

Szerelem

Nem bízik a kedvesében, de vajon oka is van rá? Lehet, csak érzékeny állapota miatt hiszi, hogy kifelé kacsintgat. Semmire se vegyen mérget. Ám ha mégis úgy tapasztalja, hogy párja már nem szereti vagy valóban megcsalja, akkor látványos jelent nélkül igyekezzen beszélni vele erről a kérdésről és ne őrlődjön tovább, néma csendben magában.

Karrier

Egyes Vízöntőknek külföldi munkalehetőséget ajánlhatnak vagy ők találhatják maguknak. Mielőtt elutasítanák, alaposan fontolják meg, mert még többet is nyerhetnének vele, mintsem gondolták! Mások pedig társulást kínálnak fel, bevehetik őket egy üzletbe, vagy pedig egy kollégájukkal dönthetnek úgy, hogy összefognak, és vállvetve segítik egymást.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc