Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Vízöntő

Vízöntő - 2019. 34. hét

jan. 21. - febr. 19.

A héten rendkívül makacsul viselkedhet. A fejébe vett valamit és mindenáron meg is akarja valósítani. Nincs ezzel a baj, ameddig egy jól átgondolt tervről van szó. Viszont ha csak azért ragaszkodik valamihez, mert másoknak akar vele imponálni, abból adódhatnak kellemetlenségei. Összességében nem árthat az a héten, ha odafigyel mások véleményére.

Szerelem

Készen állnak kedvesével arra, hogy tiszta lappal kezdjenek. De kevés az elhatározás, jól tudja, hogy igazán csak a tettek beszélnek. Éppen ezért kell félretenniük a sérelmeiket, a múltat, mert csak akkor tudnak majd igazán továbblépni. A szingliknek is nagy elhatározásra lenne szükségük, ami erőt és lendületet adna nekik a párkereséshez.

Karrier

Készen áll arra, hogy egy kicsit pihenjen, lazítson. Már érzi, hogy rengeteget dolgozott mostanában és szüksége lenne arra, hogy ne csak a munkájáról meg a céljai eléréséről szóljon az élete. Talán még munka terén is valami többre vágyik, így amíg lelassít, lesz ideje átgondolni azt, hogy mihez is kezdjen. Rendkívüli megvilágosodás érheti és rájöhet arra, mivel is szeretne foglalkozni.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc