Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

Ha túltengnek benned a negatív gondolatok és nem adod ki őket magadból, akkor hosszú távon egyre csak nagyobbakká és nagyobbakká válnak, míg végül át nem veszik az uralmat a személyiséged felett. Elhomályosítják a látásmódodat, megváltoztatják az értékítéleteidet, befolyásolják a hozzáállásodat és valószínűleg a környezetedben lévő emberekre is hatással vannak. Ha már jó ideje cipeled őket magaddal, akkor tonnás súlyokként nehezedhetnek a vállaidra, ezért jobb, ha mielőbb megszabadulsz tőlük és elengeded őket.

 

Az alábbiakban 5 olyan rituálét osztunk meg veled, amelyek segíthetnek elengedni a negatív gondolatokat és érzelmeket. Végezd el őket még az idén, így a 2019-es évet biztosan tiszta lappal és optimista attitűddel kezdheted!

Miért éppen rituálé?

A rituálé egy szertartás, teljesen függetlenül attól, hogy kisebb vagy nagyobb, egy olyan tudatos cselekmény, amely valamilyen fontos dolgot jelez: akár valami új befogadását az életünkbe, akár valaminek az elengedését szolgálja. A rituálék szándékaink fontosságát szimbolizálják, nem is beszélve arról, hogy jócskán túlmutatnak az elmélkedésen. Másrészt arra is utalnak, hogy valamilyen erőfeszítést teszel a változás előidézéséért, miközben tiszteleted fejezed ki egyben a múltad iránt, azért, amit tanított neked, és üdvözlöd a jövődet is. Az egész azzal kezdődik, hogy tudatos legyél, jelen legyél.

Elengedés

 1. Víz rituálé

Létezik egy iszonyatosan régi japán közmondás. Olyan régi, hogy szinte képtelenség lenne szó szerint lefordítani, de lényegében azt jelenti: „Engedd, hogy a víz elmossa a múltad’” Ez alapján elvégezhetsz egy kéztisztító rituálét, amellyel képletesen lemoshatod magadról mindazt, amit már nem szeretnél többé kézben tartani. A legjobb, ha ezt a kézmosást egy patakban vagy folyóban végzed el, de akár otthon, a fürdőszobában is megteheted, miután megteremtetted hozzá a megfelelő körülményeket.

2. Föld rituálé

Keress egy dobozt (lehet akár egy nem használt cipős doboz, fadoboz vagy bármilyen más doboz), és helyezz el benne mindent 2018-ból, amitől meg szeretnél szabadulni. Ha valamilyen gondolat ez, akkor írd fel egy papírra, ha pedig valami kézzel fogható, akkor helyezz el benne valamit, ami rá emlékeztet. Ezután menj ki a szabadba, lehetőleg egy olyan helyre, ahol senki nem fog megzavarni, majd áss egy lyukat, ahová eltemetheted a dobozt. Miközben a földet szórod rá, mondd ki hangosan, hogy mi az, amit elengedsz és fontos, hogy köszönd is meg egyúttal mindazt, amit tanított neked. A legjobb, ha ezt a szertartást alkonyatkor vagy teliholdkor végzed el, hiszen a telihold mindig az elengedést segíti.

3. Szél rituálé

Ezt a szertartást csak olyan napon, vagy olyan helyen tudod elvégezni, ahol kifejezetten erős a szél. Írj fel egy papírra minden olyan dolgot, amit 2018-ban szeretnél magad mögött hagyni, beleértve az összes negatív gondolatod. Ezután vágd a papírt apró darabokra és tartsd a kezedben. Ha készen áll, akkor nyisd szét a markod és hagyd, hogy a kis darabok szélnek eredjenek. Ezzel a módszerrel minden olyan csalódástól, problémától és negatív gondolattól megszabadulhatsz, amelyet a 2018-as év okozott neked.

4. Tűz rituálé (más néven Telihold rituálé)

 Biztosan te is tudod, hogy a teliholdak mindig valaminek a végét szimbolizálják, a lezárást és az elengedést. Ilyenkor sokkal hatékonyabban szakíthatjuk meg azokat a kapcsolatainkat, amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket. A szél szertatáshoz hasonlóan, ennél is írd le mindazt, amiről úgy érzed, hogy visszatartott ebben az évben, de ezúttal a tűz erejét fogod használni. Égesd el a papírt, közben pedig mondd ki hangosan a szándékod, hogy elengedsz mindent, ami a papíron szerepel, hogy átadod őket az Univerzumnak.

5. Zsinór rituálé

Ez a szertartás kiváló hatással lehet rád és arra, hogy mentesítsd magad a negatív gondolatoktól. A lényege, hogy megszakítja azokkal a 2019-ben számodra már nem kívánatos emberekkel és dolgokkal a kötelékeket, amelyek összekötöttek eddig benneteket. A kezeiddel formálj egy ollót, hogy körülvágd a tested körvonalait. Elsőre talán furcsának tűnhet, de képzeld azt, mintha papírt vágnál.

Ne csak gondolatban fogalmazd meg a szándékaid, mondd is ki őket!

A fenti rituálék mindegyikében az egyik legfontosabb elem, hogy ne csak gondolj arra, amit szeretnél elérni a szertartással, hanem hangosan mondd is ki. Ez segít abban, hogy megszólítsd az adott helyzetet, kihívást vagy kapcsolatot, ami hátráltat téged és egyúttal fizikailag is elengedd. Mintha kilélegeznéd magadból. Végül pedig, miután kimondtad, fogalmazd meg a 2019-es céljaid is, de anélkül, hogy bármilyen módon is kapcsolódna a múltadhoz és az onnan származó rossz emlékeidhez. Hidd el, ezek után biztos lehetsz benne, hogy 2019 sokkal jobb lesz!

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc