Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

8 jele annak, hogy rejtett pszichikai képességekkel bírsz

Gyakran látsz árnyakat a szemed sarkából? Kikapcsol a tévé, amikor éppen elhaladsz előtte? Tapasztalsz olykor paranormális dolgokat? Elképzelhető, hogy valóban rendelkezel rejtett pszichikai képességekkel. Sokakban nem is tudatosul, hogy pszichikai képességeik vannak, amíg nem ismerik fel ennek a jeleit konkrétan.

 

Ha az alábbi nyolc jelet tapasztalod, akkor lehetséges, hogy veleszületett képességed van arra, hogy kommunikálj más, nem evilági lényekkel:

1. Élénk álmaid vannak

Ha érzékeled a szellemeket éber állapotban, akkor alvás közben is megtörténik mindez. Lehet, hogy képes vagy emlékezni az álmaidra nagyon is világosan, és szinte érzed az illatokat és érintéseket, amik az álmaidban történnek. Ám ugyanez érvényes a rémálmokra is.

Benned is lakozhatnak rejtett képességek!

2. Zajokat hallasz a másik szobában, miközben egyedül vagy a lakásban

Talán árnyakat látsz vagy hangokat hallasz a lakásban, amikor egyedül vagy otthon. Ezek akár szellemek jelenlétére is utalhatnak. Hallhatsz például csoszogást vagy suttogást, amikor senki sem tartózkodik rajtad kívül a házban.

3. Erős kötődésed van az állatok felé

A fizikai kapcsolathoz nem kellenek szavak, így aki pszichikai képességekkel bír, gyakran képes kommunikálni az állatokkal. Úgy érezheted, hogy összekapcsolódsz egy adott állatfajjal, és nagyon kötődhetsz egy adott állathoz az életed egy adott szakaszában.

Ez a fajta kötődés persze nem igényel szavakat.

4. A szemed sarkából bizonyos dolgokat és árnyakat látsz

Ha pszichikus képességed van, akkor a szemed sarkából észlelhetsz sötét árnyakat, akik lehetnek akár emberi alakok is. Néhányan úgy vélik, ezek az árnyak valójában lelkek, míg mások látomásoknak vélik.

5. Fura dolgokat tapasztaltál, miután meghalt egy szeretett személy

Miután meghalt a hozzád közelálló személy, előfordulhat, hogy furcsa dolgok történnek, amelyek emlékeztetnek az adott emberre.

Vannak, akik úgy vélik, hogy mindez azt jelzi, hogy a meghalt személy szelleme még nem távozott el ebből a világból, itt ragadt, hogy elmondhassa neked, minden rendben lesz.

6. Intenzív érzések törnek rád ősi helyeken

Ha gazdag történelmi múlttal bíró helyre látogatsz, akkor hirtelen sokféle érzés törhet rád, amelyeket nem tudsz megmagyarázni.

Ugyanez történik akkor, ha olyan tárgyat tartasz a kezedben, amely sok emléket hordoz. Ezekhez a helyekhez és tárgyakhoz erős pszichikai energiák kapcsolódnak, és ha elég érzékeny vagy, akkor megérezheted mindezt.

7. Az elektronikai eszközök meghibásodnak a közeledben

A spirituális energia képes megzavarni az elektronikai eszközöket is. Lehet, hogy azt tapasztalod, hogy a telefon, a tévé vagy a rádió egyszerűen csak meghibásodik, netán ki-bekapcsol, amikor elhaladsz előtte. Könnyen lehet, hogy nem az eszközök romlottak el, hanem a jelenléted zavarja meg a működésüket.

8. Vonzódsz a paranormális jelenségekhez

Soha nem féltél az éjszakától, sem attól, ami éjjel történhet. Vonzódsz a paranormális jelenségekhez, kiskorod óta. Talán élvezed az ijesztő filmeket, vagy imádsz olyan helyekre ellátogatni, amelyek mások számára már igencsak kísértetiesek!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Gyakran pontosan a gyengédséged miatt, a másokhoz fűződő őszinte közeledéseid miatt sebezhetővé válsz, és azt veszed észre, hogy az emberek kihasználnak, megbántanak. De vajon hogyan kezeled ezeket a kihívásokat, hogyan reagálsz, ha feldühítenek? A válasz a csillagjegyedben rejlik!

Bővebben »

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

A csillagok hatással vannak a testünk különböző részeire is, valójában minden egyes testrészen egy adott csillagjegy energiája uralkodik. Az alábbiakban megtalálhatod a 12 különböző asztrológiai személyiségtípust, rövid leírással és tippekkel, amelyek segítenek megtalálni a tested harmóniáját.

Bővebben »

 
4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

A titokzatos előző életek már évszázadok óta foglalkoztatják az emberiséget, számos elmélet született velük kapcsolatban, amelyek azt feszegetik, vajon valóban megéltük-e őket és ha igen, akkor milyen célt szolgálnak. Sokan olyan tapasztalatokként és tanulságokként írják le őket, amelyek a megvilágosodásunkhoz vezetnek. Mások úgy vélik, hogy többször is újjászületünk, egészen addig, ameddig el nem érjük a valódi megvilágosodott állapotot. Szerintük ez akár több száz évig is eltarthat.

Bővebben »

 
Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Nem is sejtenéd, hogy a csillagok milyen hatással vannak ránk… Azt meg pláne nem, hogy mennyi mindent rejt a csillagjegy, mely alatt születtél. Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami idegessé, feszültté, aggodalmaskodóvá tesz az életben? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy erre meg van a válasz, méghozzá a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Aki végigkövette a mágia és a boszorkányság jelenségét a történelem során, nagyon is jól ismeri az elemek fontosságát ezekben a tanokban. A legtöbb varázslat és mágikus rítus a négy fő elemmel való kapcsolatban gyökerezik, mindez pedig kihatással van az életerőre. Vajon tudod azt, hogy melyik elem a meghatározó az életedben? Az állatövi jegyek mindegyike besorolható a négy fő elem valamelyikébe. Ez lesz a kulcsa a benned lévő mágikus képességek és erő kiaknázásának.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, gyógyító. Felsőbb énje segíti a tanácsokban. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 303

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc