Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

8 jele annak, hogy rejtett pszichikai képességekkel bírsz

Gyakran látsz árnyakat a szemed sarkából? Kikapcsol a tévé, amikor éppen elhaladsz előtte? Tapasztalsz olykor paranormális dolgokat? Elképzelhető, hogy valóban rendelkezel rejtett pszichikai képességekkel. Sokakban nem is tudatosul, hogy pszichikai képességeik vannak, amíg nem ismerik fel ennek a jeleit konkrétan.

 

Ha az alábbi nyolc jelet tapasztalod, akkor lehetséges, hogy veleszületett képességed van arra, hogy kommunikálj más, nem evilági lényekkel:

1. Élénk álmaid vannak

Ha érzékeled a szellemeket éber állapotban, akkor alvás közben is megtörténik mindez. Lehet, hogy képes vagy emlékezni az álmaidra nagyon is világosan, és szinte érzed az illatokat és érintéseket, amik az álmaidban történnek. Ám ugyanez érvényes a rémálmokra is.

Benned is lakozhatnak rejtett képességek!

2. Zajokat hallasz a másik szobában, miközben egyedül vagy a lakásban

Talán árnyakat látsz vagy hangokat hallasz a lakásban, amikor egyedül vagy otthon. Ezek akár szellemek jelenlétére is utalhatnak. Hallhatsz például csoszogást vagy suttogást, amikor senki sem tartózkodik rajtad kívül a házban.

3. Erős kötődésed van az állatok felé

A fizikai kapcsolathoz nem kellenek szavak, így aki pszichikai képességekkel bír, gyakran képes kommunikálni az állatokkal. Úgy érezheted, hogy összekapcsolódsz egy adott állatfajjal, és nagyon kötődhetsz egy adott állathoz az életed egy adott szakaszában.

Ez a fajta kötődés persze nem igényel szavakat.

4. A szemed sarkából bizonyos dolgokat és árnyakat látsz

Ha pszichikus képességed van, akkor a szemed sarkából észlelhetsz sötét árnyakat, akik lehetnek akár emberi alakok is. Néhányan úgy vélik, ezek az árnyak valójában lelkek, míg mások látomásoknak vélik.

5. Fura dolgokat tapasztaltál, miután meghalt egy szeretett személy

Miután meghalt a hozzád közelálló személy, előfordulhat, hogy furcsa dolgok történnek, amelyek emlékeztetnek az adott emberre.

Vannak, akik úgy vélik, hogy mindez azt jelzi, hogy a meghalt személy szelleme még nem távozott el ebből a világból, itt ragadt, hogy elmondhassa neked, minden rendben lesz.

6. Intenzív érzések törnek rád ősi helyeken

Ha gazdag történelmi múlttal bíró helyre látogatsz, akkor hirtelen sokféle érzés törhet rád, amelyeket nem tudsz megmagyarázni.

Ugyanez történik akkor, ha olyan tárgyat tartasz a kezedben, amely sok emléket hordoz. Ezekhez a helyekhez és tárgyakhoz erős pszichikai energiák kapcsolódnak, és ha elég érzékeny vagy, akkor megérezheted mindezt.

7. Az elektronikai eszközök meghibásodnak a közeledben

A spirituális energia képes megzavarni az elektronikai eszközöket is. Lehet, hogy azt tapasztalod, hogy a telefon, a tévé vagy a rádió egyszerűen csak meghibásodik, netán ki-bekapcsol, amikor elhaladsz előtte. Könnyen lehet, hogy nem az eszközök romlottak el, hanem a jelenléted zavarja meg a működésüket.

8. Vonzódsz a paranormális jelenségekhez

Soha nem féltél az éjszakától, sem attól, ami éjjel történhet. Vonzódsz a paranormális jelenségekhez, kiskorod óta. Talán élvezed az ijesztő filmeket, vagy imádsz olyan helyekre ellátogatni, amelyek mások számára már igencsak kísértetiesek!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc