Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

8 jele annak, hogy rejtett pszichikai képességekkel bírsz

Gyakran látsz árnyakat a szemed sarkából? Kikapcsol a tévé, amikor éppen elhaladsz előtte? Tapasztalsz olykor paranormális dolgokat? Elképzelhető, hogy valóban rendelkezel rejtett pszichikai képességekkel. Sokakban nem is tudatosul, hogy pszichikai képességeik vannak, amíg nem ismerik fel ennek a jeleit konkrétan.

 

Ha az alábbi nyolc jelet tapasztalod, akkor lehetséges, hogy veleszületett képességed van arra, hogy kommunikálj más, nem evilági lényekkel:

1. Élénk álmaid vannak

Ha érzékeled a szellemeket éber állapotban, akkor alvás közben is megtörténik mindez. Lehet, hogy képes vagy emlékezni az álmaidra nagyon is világosan, és szinte érzed az illatokat és érintéseket, amik az álmaidban történnek. Ám ugyanez érvényes a rémálmokra is.

Benned is lakozhatnak rejtett képességek!

2. Zajokat hallasz a másik szobában, miközben egyedül vagy a lakásban

Talán árnyakat látsz vagy hangokat hallasz a lakásban, amikor egyedül vagy otthon. Ezek akár szellemek jelenlétére is utalhatnak. Hallhatsz például csoszogást vagy suttogást, amikor senki sem tartózkodik rajtad kívül a házban.

3. Erős kötődésed van az állatok felé

A fizikai kapcsolathoz nem kellenek szavak, így aki pszichikai képességekkel bír, gyakran képes kommunikálni az állatokkal. Úgy érezheted, hogy összekapcsolódsz egy adott állatfajjal, és nagyon kötődhetsz egy adott állathoz az életed egy adott szakaszában.

Ez a fajta kötődés persze nem igényel szavakat.

4. A szemed sarkából bizonyos dolgokat és árnyakat látsz

Ha pszichikus képességed van, akkor a szemed sarkából észlelhetsz sötét árnyakat, akik lehetnek akár emberi alakok is. Néhányan úgy vélik, ezek az árnyak valójában lelkek, míg mások látomásoknak vélik.

5. Fura dolgokat tapasztaltál, miután meghalt egy szeretett személy

Miután meghalt a hozzád közelálló személy, előfordulhat, hogy furcsa dolgok történnek, amelyek emlékeztetnek az adott emberre.

Vannak, akik úgy vélik, hogy mindez azt jelzi, hogy a meghalt személy szelleme még nem távozott el ebből a világból, itt ragadt, hogy elmondhassa neked, minden rendben lesz.

6. Intenzív érzések törnek rád ősi helyeken

Ha gazdag történelmi múlttal bíró helyre látogatsz, akkor hirtelen sokféle érzés törhet rád, amelyeket nem tudsz megmagyarázni.

Ugyanez történik akkor, ha olyan tárgyat tartasz a kezedben, amely sok emléket hordoz. Ezekhez a helyekhez és tárgyakhoz erős pszichikai energiák kapcsolódnak, és ha elég érzékeny vagy, akkor megérezheted mindezt.

7. Az elektronikai eszközök meghibásodnak a közeledben

A spirituális energia képes megzavarni az elektronikai eszközöket is. Lehet, hogy azt tapasztalod, hogy a telefon, a tévé vagy a rádió egyszerűen csak meghibásodik, netán ki-bekapcsol, amikor elhaladsz előtte. Könnyen lehet, hogy nem az eszközök romlottak el, hanem a jelenléted zavarja meg a működésüket.

8. Vonzódsz a paranormális jelenségekhez

Soha nem féltél az éjszakától, sem attól, ami éjjel történhet. Vonzódsz a paranormális jelenségekhez, kiskorod óta. Talán élvezed az ijesztő filmeket, vagy imádsz olyan helyekre ellátogatni, amelyek mások számára már igencsak kísértetiesek!

 
Legolvasottabb cikkeink
Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Új sorozatunkban jósaink minden héten elvégeznek egy jóslást, teljesen ingyen.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

4 remek módszer az őszi napforduló energiáinak kihasználására

4 remek módszer az őszi napforduló energiáinak kihasználására

Az ősz első hivatalos napja, az pszi napforduló ebben az évben szeptember 23-ra esik. A történelem során az emberek minden kultúrában megünnepelték ezt az eseményt, és vallási tekintetben is kiemelkedő volt mind az őszi napéjegyenlőség, mind a téli napforduló, nem is szólva a tavaszi és nyári napfordulókról. A mostani rohanó életben is érdemes ezeket a napokat néhány rituáléval megünnepelni és kiszakadni a napi rutinból. Töltődj fel az őszi napforduló energiájával!

Bővebben »

Mi a legfőbb pszichikai képességed, miben rejlik az erőd? - A csillagjegyed most elárulja

Mi a legfőbb pszichikai képességed, miben rejlik az erőd? - A csillagjegyed most elárulja

Az emberi tudat vizsgálatával egyre inkább megismerhetőek azok a pszichikai képességek, amelyek minden emberben ott rejlenek. Minden egyes csillagjegynek meg vannak a rá jellemző pszichikai képességei, hiszen a zodiákus magára a pszichére is kihat.

Bővebben »

 
Megszakadt barátság? Így dolgozhatod fel könnyebben!

Megszakadt barátság? Így dolgozhatod fel könnyebben!

Baráti kapcsolataink ugyanolyan fontosak, akárcsak a párkapcsolatok. Bár a legtöbb mai film és könyv leginkább a szerelmi történeteket dolgozzák fel, a baráti kapcsolatok ugyanúgy értékes tanításokat adhatnak a bizalomról, kompromisszumokról, az elkötelezettségről és a szeretetről. Sajnos azonban nem minden barátság tart örökké.

Bővebben »

 
Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Bár sok minden közös az egyes zodiákusokban, a negatív érzéseket mindenki másképpen éli meg. Néhány csillagjegyre az a jellemző, hogy szembenéz az adott problémával, mások pedig belül rendezik le ezeket a dolgokat, míg már szinte pattanásig feszül a helyzet.

Bővebben »

 
Élő jóslás Facebookon

Élő jóslás Facebookon

Úgy érzed, van valami, amit mindenképpen tudnod kell? Kíváncsi vagy, hogyan alakul a párkapcsolatod? Vajon őszinte veled a kedvesed? Hívd Klárit jövő szerdán 14:00 órától kezdődő élő facebook adásunkban.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc