Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

8 jele annak, hogy rejtett pszichikai képességekkel bírsz

Gyakran látsz árnyakat a szemed sarkából? Kikapcsol a tévé, amikor éppen elhaladsz előtte? Tapasztalsz olykor paranormális dolgokat? Elképzelhető, hogy valóban rendelkezel rejtett pszichikai képességekkel. Sokakban nem is tudatosul, hogy pszichikai képességeik vannak, amíg nem ismerik fel ennek a jeleit konkrétan.

 

Ha az alábbi nyolc jelet tapasztalod, akkor lehetséges, hogy veleszületett képességed van arra, hogy kommunikálj más, nem evilági lényekkel:

1. Élénk álmaid vannak

Ha érzékeled a szellemeket éber állapotban, akkor alvás közben is megtörténik mindez. Lehet, hogy képes vagy emlékezni az álmaidra nagyon is világosan, és szinte érzed az illatokat és érintéseket, amik az álmaidban történnek. Ám ugyanez érvényes a rémálmokra is.

Benned is lakozhatnak rejtett képességek!

2. Zajokat hallasz a másik szobában, miközben egyedül vagy a lakásban

Talán árnyakat látsz vagy hangokat hallasz a lakásban, amikor egyedül vagy otthon. Ezek akár szellemek jelenlétére is utalhatnak. Hallhatsz például csoszogást vagy suttogást, amikor senki sem tartózkodik rajtad kívül a házban.

3. Erős kötődésed van az állatok felé

A fizikai kapcsolathoz nem kellenek szavak, így aki pszichikai képességekkel bír, gyakran képes kommunikálni az állatokkal. Úgy érezheted, hogy összekapcsolódsz egy adott állatfajjal, és nagyon kötődhetsz egy adott állathoz az életed egy adott szakaszában.

Ez a fajta kötődés persze nem igényel szavakat.

4. A szemed sarkából bizonyos dolgokat és árnyakat látsz

Ha pszichikus képességed van, akkor a szemed sarkából észlelhetsz sötét árnyakat, akik lehetnek akár emberi alakok is. Néhányan úgy vélik, ezek az árnyak valójában lelkek, míg mások látomásoknak vélik.

5. Fura dolgokat tapasztaltál, miután meghalt egy szeretett személy

Miután meghalt a hozzád közelálló személy, előfordulhat, hogy furcsa dolgok történnek, amelyek emlékeztetnek az adott emberre.

Vannak, akik úgy vélik, hogy mindez azt jelzi, hogy a meghalt személy szelleme még nem távozott el ebből a világból, itt ragadt, hogy elmondhassa neked, minden rendben lesz.

6. Intenzív érzések törnek rád ősi helyeken

Ha gazdag történelmi múlttal bíró helyre látogatsz, akkor hirtelen sokféle érzés törhet rád, amelyeket nem tudsz megmagyarázni.

Ugyanez történik akkor, ha olyan tárgyat tartasz a kezedben, amely sok emléket hordoz. Ezekhez a helyekhez és tárgyakhoz erős pszichikai energiák kapcsolódnak, és ha elég érzékeny vagy, akkor megérezheted mindezt.

7. Az elektronikai eszközök meghibásodnak a közeledben

A spirituális energia képes megzavarni az elektronikai eszközöket is. Lehet, hogy azt tapasztalod, hogy a telefon, a tévé vagy a rádió egyszerűen csak meghibásodik, netán ki-bekapcsol, amikor elhaladsz előtte. Könnyen lehet, hogy nem az eszközök romlottak el, hanem a jelenléted zavarja meg a működésüket.

8. Vonzódsz a paranormális jelenségekhez

Soha nem féltél az éjszakától, sem attól, ami éjjel történhet. Vonzódsz a paranormális jelenségekhez, kiskorod óta. Talán élvezed az ijesztő filmeket, vagy imádsz olyan helyekre ellátogatni, amelyek mások számára már igencsak kísértetiesek!

 
Legolvasottabb cikkeink
Tenyérjóslás – A tenyér főbb részei

Tenyérjóslás – A tenyér főbb részei

Nyitott tenyerünket képzeletben három részre oszthatjuk.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Szüntesd meg még ma a benned lévő káoszt az alábbi 4 bolygó retrográdjának segítségével

Szüntesd meg még ma a benned lévő káoszt az alábbi 4 bolygó retrográdjának segítségével

A fejlődés olyan folyamat, amely sohasem ér véget. Amikor azon gondolkodsz, hogy már mindent megkaptál, az élet újabb és újabb kihívásokat tár eléd. Ilyenkor döbbensz rá arra, hogy milyen hosszú út áll még előtted. Annak ellenére, hogy egyes kihívásokban bizony kudarcot is vallhatsz, amely elkerülhetetlen, az élet egészen érdekes dolgokat is tartogat a számodra. Konfliktusok nélkül semmi sem lenne ennyire izgalmas, ettől szép az élet, nem?

Bővebben »

Július hónap születési köve a rubin

Július hónap születési köve a rubin

Ha júliusban születtél, akkor a te születési köved nem más, a ragyogó rubin. A gyémánt mellett ez a második legkeményebb anyag a Földön. Viselője szerencsés és erős védelem alatt áll. Bátorsággal és integritással ruház fel, boldogságot csempész az életedbe és odaadóvá tesz. A rubin szó a latin „ruber” szóból ered, amely vöröset jelent. Leginkább ebben a színben keresett egyébként.

Bővebben »

 
Hogyan szakítják meg a kapcsolatot a csillagjegyek? - A csillagok erre is tudják a választ

Hogyan szakítják meg a kapcsolatot a csillagjegyek? - A csillagok erre is tudják a választ

Szakítani nem csak a szerelemben lehet. Az emberek barátaikkal, ismerőseikkel és még családtagjaikkal is megszakíthatják a kapcsolatot. Azonban mindenki másképpen teszi – van, aki nemes egyszerűséggel nem beszél többet vele, vagy kerüli a találkozásokat azzal, akivel összerúgta a port. Most megtudhatod, hogyan szakítják meg kapcsolataikat az egyes csillagjegyek.

Bővebben »

 
Az idei évben két péntek 13 is van, és az egyik még csak most jön! Félsz?

Az idei évben két péntek 13 is van, és az egyik még csak most jön! Félsz?

Az idei évben péntek tizenharmadika a második alkalommal július 13-ára esik, és ez a nap pontosan 13 héttel az első péntek tizenharmadika után érkezik, amely április 13-án volt.

Bővebben »

 
Hogyan hozz ki a legtöbbet a Mars retrográdjából, amely június 26 és augusztus 27 között zajlik?

Hogyan hozz ki a legtöbbet a Mars retrográdjából, amely június 26 és augusztus 27 között zajlik?

Az asztrológiában a Mars bolygó gyakran a kellemetlen szituációkat jelképezi, ugyanis a háborúk, az ellenségeskedés, a harag és a düh társíthatók hozzá. A szükségleteket és a vágyat szimbolizálja, minden olyasmit, amit alapvetően helytelenít az ember.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával, ingával és rontás levétellel segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde tisztánérző-látó jós és spirituális gyógyító vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc