Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

8 jele annak, hogy rejtett pszichikai képességekkel bírsz

Gyakran látsz árnyakat a szemed sarkából? Kikapcsol a tévé, amikor éppen elhaladsz előtte? Tapasztalsz olykor paranormális dolgokat? Elképzelhető, hogy valóban rendelkezel rejtett pszichikai képességekkel. Sokakban nem is tudatosul, hogy pszichikai képességeik vannak, amíg nem ismerik fel ennek a jeleit konkrétan.

 

Ha az alábbi nyolc jelet tapasztalod, akkor lehetséges, hogy veleszületett képességed van arra, hogy kommunikálj más, nem evilági lényekkel:

1. Élénk álmaid vannak

Ha érzékeled a szellemeket éber állapotban, akkor alvás közben is megtörténik mindez. Lehet, hogy képes vagy emlékezni az álmaidra nagyon is világosan, és szinte érzed az illatokat és érintéseket, amik az álmaidban történnek. Ám ugyanez érvényes a rémálmokra is.

Benned is lakozhatnak rejtett képességek!

2. Zajokat hallasz a másik szobában, miközben egyedül vagy a lakásban

Talán árnyakat látsz vagy hangokat hallasz a lakásban, amikor egyedül vagy otthon. Ezek akár szellemek jelenlétére is utalhatnak. Hallhatsz például csoszogást vagy suttogást, amikor senki sem tartózkodik rajtad kívül a házban.

3. Erős kötődésed van az állatok felé

A fizikai kapcsolathoz nem kellenek szavak, így aki pszichikai képességekkel bír, gyakran képes kommunikálni az állatokkal. Úgy érezheted, hogy összekapcsolódsz egy adott állatfajjal, és nagyon kötődhetsz egy adott állathoz az életed egy adott szakaszában.

Ez a fajta kötődés persze nem igényel szavakat.

4. A szemed sarkából bizonyos dolgokat és árnyakat látsz

Ha pszichikus képességed van, akkor a szemed sarkából észlelhetsz sötét árnyakat, akik lehetnek akár emberi alakok is. Néhányan úgy vélik, ezek az árnyak valójában lelkek, míg mások látomásoknak vélik.

5. Fura dolgokat tapasztaltál, miután meghalt egy szeretett személy

Miután meghalt a hozzád közelálló személy, előfordulhat, hogy furcsa dolgok történnek, amelyek emlékeztetnek az adott emberre.

Vannak, akik úgy vélik, hogy mindez azt jelzi, hogy a meghalt személy szelleme még nem távozott el ebből a világból, itt ragadt, hogy elmondhassa neked, minden rendben lesz.

6. Intenzív érzések törnek rád ősi helyeken

Ha gazdag történelmi múlttal bíró helyre látogatsz, akkor hirtelen sokféle érzés törhet rád, amelyeket nem tudsz megmagyarázni.

Ugyanez történik akkor, ha olyan tárgyat tartasz a kezedben, amely sok emléket hordoz. Ezekhez a helyekhez és tárgyakhoz erős pszichikai energiák kapcsolódnak, és ha elég érzékeny vagy, akkor megérezheted mindezt.

7. Az elektronikai eszközök meghibásodnak a közeledben

A spirituális energia képes megzavarni az elektronikai eszközöket is. Lehet, hogy azt tapasztalod, hogy a telefon, a tévé vagy a rádió egyszerűen csak meghibásodik, netán ki-bekapcsol, amikor elhaladsz előtte. Könnyen lehet, hogy nem az eszközök romlottak el, hanem a jelenléted zavarja meg a működésüket.

8. Vonzódsz a paranormális jelenségekhez

Soha nem féltél az éjszakától, sem attól, ami éjjel történhet. Vonzódsz a paranormális jelenségekhez, kiskorod óta. Talán élvezed az ijesztő filmeket, vagy imádsz olyan helyekre ellátogatni, amelyek mások számára már igencsak kísértetiesek!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 csillagjegy, aki a legboldogabbak lehetnek 2018-ban - Rajta vagy a listán?

4 csillagjegy, aki a legboldogabbak lehetnek 2018-ban - Rajta vagy a listán?

2018-ban négy csillagjegyre hatalmas boldogság vár. Ez persze nem jelenti azt, hogy a többiek az egereket fogják itatni egész évben, de ez a négy csillagjegy a szokásosnál sokkal boldogabb lesz. Nézd meg, kik a szerencsések, és tudd meg azt is, hogy minek köszönhetik majd határtalan boldogságukat ezek a jegyek.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Szent terület a lakásban - Így alakítsd ki az otthonodban

Szent terület a lakásban - Így alakítsd ki az otthonodban

Függetlenül attól, hogy tudatában vagy-e vagy sem, te is vágyakozol egy magasztosabb életérzésre és némi szentségre. Legyen ez egyfajta megszentelt idő vagy hely, netán kapcsolatok, az ember vágyik arra, hogy valamit vagy valakit tisztelhessen az életben. Az egyik legjobb módja annak, hogy minden nap kapcsolatba tudj lépni a magasabb éneddel és egy felsőbb intelligenciával, ha kialakítasz magadnak egy mini oltárt.

Bővebben »

Ismerd meg a 12 csillagjegy elképesztő mágikus képességeit

Ismerd meg a 12 csillagjegy elképesztő mágikus képességeit

A Nap, amely egyben a legfényesebb csillag, az asztrológiában „bolygónak” tekintendő, mivel ugyanúgy kihatással van a személyiség alakulására, mint a többi bolygó. Emellett a Hold is képes árulkodni a benned rejlő potenciálról és mágikus képességeidről. Ismerkedj meg tehát mindezzel, vajon milyen hatással van rád ez a két rendkívül csodás égitest és milyen képességekkel bírsz!

Bővebben »

 
Izgalmas ókori rituálé, mely segítségével kapcsolatba léphetsz az Őrangyaloddal és a Teremtővel!

Izgalmas ókori rituálé, mely segítségével kapcsolatba léphetsz az Őrangyaloddal és a Teremtővel!

Az Abramelin-mágia egy szent rítus, amelynek segítségével kapcsolatba léphetsz a saját Őrangyaloddal. Ez a Szent Mágia tulajdonképpen egy európai kabbalisztikus mű, melyben egy egyedülálló, együtt érző és mindenható Isten képe bontakozik ki, amely párhuzamos a középkori zsidó idealizált istenképpel. A későbbi mágusok, mint Aleister Crowley úgy vélték, hogy a rítusok részben megváltoztathatók, és bármilyen nyelven képes vagy megidézni az általad idealizált entitást és teremtést. Crowley volt az első, aki elvégezte az Abramelin-féle szertartást.

Bővebben »

 
8 misztikus meditációs mantra, amelyek tisztává és éberré teszik a tudatodat

8 misztikus meditációs mantra, amelyek tisztává és éberré teszik a tudatodat

A mantrák olyanok, akár a lótuszvirág, amely az elme homályából fakad és a felszínre kerülve, az elme tiszta állapotában nyílik ki. Évezredek óta az egész Földön a mantrákat arra használják arra, hogy az elmét lecsendesítsék, megtapasztalhassák a belső csöndet és fejlődjenek emberileg. Ha te is rendszeresen használod őket, meglátod, mennyivel empatikusabb leszel és egyszerűen megtapasztalod Isten jelenlétét.

Bővebben »

 
14 kapcsolattípus, amit azonnal a hátad mögött kell hagynod

14 kapcsolattípus, amit azonnal a hátad mögött kell hagynod

Vannak olyan kapcsolatok, amelyek nem visznek előbbre, hanem csak lehúznak. Időnként érdemes megállni egy pillanatra, és felülvizsgálni kapcsolatainkat a saját érdekünkben, hogy minél kiegyensúlyozottabbak lehessünk.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde tisztánérző-látó jós és spirituális gyógyító vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc