Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

 

Nézd át újra a fogadalmaid!

Könnyű újévi fogadalmakat tenni, de megtartani őket annál nehezebb! Most, hogy eltelt már néhány hét ebből az évből, épp itt az ideje, hogy leülj, és újra elgondolkodj azon, hogy mit szeretnél elérni, vagy min szeretnél változtatni az életedben 2020-ban. Gondold végig, hogy: Melyik célok reálisak? Melyek azok, amelyeknél nagy esély van a kudarcra?

Ezután ellenőrizd a szándékaid is. Melyik cél mutat jól a papíron, de valójában nem egyezik azzal, amit a szíved diktál? Milyen döntéseket hoztál meg annak érdekében, hogy mások kedvében járj? Ha össze tudod hangolni céljaid az értékeiddel és azzal, ami igazán csak a TE szíved vágya, akkor sokkal sikeresebb leszel.

Énidő

Ha eddig nem tetted, akkor hozz létre cselekvési tervet a céljaid eléréséhez!

A legtöbb ember január végére feladja a fogadalmait, ennek eredményeként pedig sikertelennek és kudarcra ítéltnek tartják magukat. Hogy mindezt elkerülhesd, mindig emlékezz arra, hogy miért fontos neked az adott cél! Írd össze, hogy milyen kisebb lépéseket kell megtenned az elérése érdekében. Ez segít megakadályozni, hogy magadba roskadj a megvalósítás közben, és egyértelmű útitervet ad a sikerhez.

Lassíts!

A zsúfolt és pörgős ünnepi időszak után mindannyiunkra ráfér egy kis szünetet valamilyen formában. Nem baj, ha ilyenkor januárban egy kicsit lelassulsz és pihensz. Próbálj meg kevésbé kapkodni, amit el tudsz halasztani, azt nyugodtan tedd félre egy kicsit! Ezzel mentálisan kevésbé leszel stresszes, és lehetővé teszed, hogy később valóban arra összpontosíts, ami az idén fontos és szükséges számodra.

Méregteleníts

Az a gondolat, hogy január a méregtelenítésé, az utóbbi időben egyre népszerűbb. Ez a méregtelenítés rendkívül sokféle lehet. Talán egy kis magányra van szükséged azután, hogy a december végig a társas eseményekről szólt. Talán túl sok pénzt költöttél ajándékokra... Lehet, hogy nem akartál ész nélkül habzsolni, de mégis ez lett a vége. Ilyenkor jót tesz a méregtelenítés: szüneteltesd egy hónapra például az alkoholfogyasztást, ne egyél cukrot, ne vásárolj, vagy maradj távol a társadalmi eseményektől. Ezek mind elősegítik a fizikai és mentális átállást.

Ütemezz!

Állíts fel egy prioritási sorrendet és írd be a naptáradba a fontosabb feladatokat! Bármilyen változást is szeretnél eszközölni az életeden, erre ugyanolyan fontosként kell tekintened, mint a munkádra! Adj magadnak heti néhány órát például meditációra, jógára, masszázsra, a könyv vagy folyóirat olvasására. Így bármikor, amikor belenézel a naptáradba, akkor nagyobb valószínűséggel vésed be a tudatodba, hogy bizony az önmagaddal töltött idő is nagyon fontos.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

Bővebben »

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

Bővebben »

 
Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

Bővebben »

 
4-es évszám: a megalapozás éve

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

Bővebben »

 
Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Mindannyiunknak van fizikai és nem fizikai testünk, a csakrák pedig ezekben a testekben az energiaközpontok. A 7 különböző csakra 7 különböző erővel van társítva. Mivel a csakrák a bolygókhoz is kapcsolódnak, a legerősebb megtalálható a csillagjegyekben is.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc