Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan változtasd a meditációt szokássá?

Abban a világban, amelyben nem léteznek kötelezettségek, igényeink és testi-lelki jólétünk karban tartása igazán könnyű lenne, igaz? Sajnos azonban mi nem ebben a világban élünk.

 

Időt szakítani magunkra, arra, hogy egy kicsit befelé összpontosítsunk napjaink talán egyik legnagyobb kihívása. Márpedig, a meditációnak számos előnye van, mind az elme, mind a test és a lélek számára, illetve rendkívül jól megalapozza személyiségünk egészségét.

meditáció

Egy-egy szokás kialakítása, rutinná tétele viszont embert próbáló feladat lehet ebben a káoszban, ami napi szinten körülvesz minket. Éppen ezért, összeállítottunk egy listát, ami segíthet neked is beilleszteni a meditáció gyakorlatát a mindennapjaidba és szokássá tenni.

Szándék, szándék, szándék

Egy dolog tudni, hogy cselekedned kell, de a cselekvéshez magához ez mégsem elég- A változtatni akarás elengedhetetlen az öngondoskodás útjára lépéshez. Ha nincs energiád a szeretteidre vagy irányítani az életed ügyes-bajos dolgait, akkor a meditáció sokat segíthet. Ugyanígy az érzelmi zavarok és blokkok forrásának feltárásában, vizsgálatában és megváltoztatásában is hasznos módszer. Szánj időt és figyelmet magadra, hiszen megérdemled. Az első lépés tehát, hogy tudatosítsd magadban a lelki egészséged fontosságát.

Minden az időzítésen múlik

A megfelelő időzítés mindig érzékeny téma, te is gyakran kaphatod magad azon, hogy szeretnéd megállítani, vagy épp visszaforgatni az idő kerekét. Épp ezért határozz meg egy pontos időkeretet a meditálásra, amelyet elkötelezetten be is tartasz. Nem számít, hogy reggel a napi stressz megelőzése, vagy este a fáradalmak levezetése miatt csinálod, ez az időkeret segíteni fog abban, hogy minden nap ugyanakkor csináld. A megfelelő időpont választás elengedhetetlen ahhoz, hogy a meditáció a napi rutinod részévé váljon.

A meditáció az egyszerűség gyakorlata – engedd hát, hogy egyszerűbbé tegye az életed!

Mielőtt bármihez is hozzákezdenél, fontos, hogy megértsd, hogy a meditáció a test és a lélek egyszerűsítése és egyesítése. Ha azt hinnéd, hogy meditálni túlságosan is bonyolult és nehéz, akkor csak a negatív érzelmeidet hozod előtérbe ahelyett, hogy lazítanál és jobban megismernéd az elmédet. Vegyél néhány mély lélegzetet, mielőtt elkezdenéd a gyakorlást, így megnyugtathatod a tested és a lelked is. Hidd el, meditálni nagyon is egyszerű, és segít abban is, hogy leküzdj minden olyan gondolatot és magatartást, amely az utadba áll.

Ha úgy érzed, itt az ideje annak, hogy harmóniát teremts a tested és a lelked között, akkor mindenképpen fontold meg, hogy a meditációt beilleszted a napi rutinodba. Csupán elhatározás kérdése és máris ellazulhatsz, vagy új energiát nyerhetsz a segítségével!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Gyakran pontosan a gyengédséged miatt, a másokhoz fűződő őszinte közeledéseid miatt sebezhetővé válsz, és azt veszed észre, hogy az emberek kihasználnak, megbántanak. De vajon hogyan kezeled ezeket a kihívásokat, hogyan reagálsz, ha feldühítenek? A válasz a csillagjegyedben rejlik!

Bővebben »

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

A csillagok hatással vannak a testünk különböző részeire is, valójában minden egyes testrészen egy adott csillagjegy energiája uralkodik. Az alábbiakban megtalálhatod a 12 különböző asztrológiai személyiségtípust, rövid leírással és tippekkel, amelyek segítenek megtalálni a tested harmóniáját.

Bővebben »

 
4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

A titokzatos előző életek már évszázadok óta foglalkoztatják az emberiséget, számos elmélet született velük kapcsolatban, amelyek azt feszegetik, vajon valóban megéltük-e őket és ha igen, akkor milyen célt szolgálnak. Sokan olyan tapasztalatokként és tanulságokként írják le őket, amelyek a megvilágosodásunkhoz vezetnek. Mások úgy vélik, hogy többször is újjászületünk, egészen addig, ameddig el nem érjük a valódi megvilágosodott állapotot. Szerintük ez akár több száz évig is eltarthat.

Bővebben »

 
Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Nem is sejtenéd, hogy a csillagok milyen hatással vannak ránk… Azt meg pláne nem, hogy mennyi mindent rejt a csillagjegy, mely alatt születtél. Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami idegessé, feszültté, aggodalmaskodóvá tesz az életben? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy erre meg van a válasz, méghozzá a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Aki végigkövette a mágia és a boszorkányság jelenségét a történelem során, nagyon is jól ismeri az elemek fontosságát ezekben a tanokban. A legtöbb varázslat és mágikus rítus a négy fő elemmel való kapcsolatban gyökerezik, mindez pedig kihatással van az életerőre. Vajon tudod azt, hogy melyik elem a meghatározó az életedben? Az állatövi jegyek mindegyike besorolható a négy fő elem valamelyikébe. Ez lesz a kulcsa a benned lévő mágikus képességek és erő kiaknázásának.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, gyógyító. Felsőbb énje segíti a tanácsokban. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 303

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc