Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan változtasd a meditációt szokássá?

Abban a világban, amelyben nem léteznek kötelezettségek, igényeink és testi-lelki jólétünk karban tartása igazán könnyű lenne, igaz? Sajnos azonban mi nem ebben a világban élünk.

 

Időt szakítani magunkra, arra, hogy egy kicsit befelé összpontosítsunk napjaink talán egyik legnagyobb kihívása. Márpedig, a meditációnak számos előnye van, mind az elme, mind a test és a lélek számára, illetve rendkívül jól megalapozza személyiségünk egészségét.

meditáció

Egy-egy szokás kialakítása, rutinná tétele viszont embert próbáló feladat lehet ebben a káoszban, ami napi szinten körülvesz minket. Éppen ezért, összeállítottunk egy listát, ami segíthet neked is beilleszteni a meditáció gyakorlatát a mindennapjaidba és szokássá tenni.

Szándék, szándék, szándék

Egy dolog tudni, hogy cselekedned kell, de a cselekvéshez magához ez mégsem elég- A változtatni akarás elengedhetetlen az öngondoskodás útjára lépéshez. Ha nincs energiád a szeretteidre vagy irányítani az életed ügyes-bajos dolgait, akkor a meditáció sokat segíthet. Ugyanígy az érzelmi zavarok és blokkok forrásának feltárásában, vizsgálatában és megváltoztatásában is hasznos módszer. Szánj időt és figyelmet magadra, hiszen megérdemled. Az első lépés tehát, hogy tudatosítsd magadban a lelki egészséged fontosságát.

Minden az időzítésen múlik

A megfelelő időzítés mindig érzékeny téma, te is gyakran kaphatod magad azon, hogy szeretnéd megállítani, vagy épp visszaforgatni az idő kerekét. Épp ezért határozz meg egy pontos időkeretet a meditálásra, amelyet elkötelezetten be is tartasz. Nem számít, hogy reggel a napi stressz megelőzése, vagy este a fáradalmak levezetése miatt csinálod, ez az időkeret segíteni fog abban, hogy minden nap ugyanakkor csináld. A megfelelő időpont választás elengedhetetlen ahhoz, hogy a meditáció a napi rutinod részévé váljon.

A meditáció az egyszerűség gyakorlata – engedd hát, hogy egyszerűbbé tegye az életed!

Mielőtt bármihez is hozzákezdenél, fontos, hogy megértsd, hogy a meditáció a test és a lélek egyszerűsítése és egyesítése. Ha azt hinnéd, hogy meditálni túlságosan is bonyolult és nehéz, akkor csak a negatív érzelmeidet hozod előtérbe ahelyett, hogy lazítanál és jobban megismernéd az elmédet. Vegyél néhány mély lélegzetet, mielőtt elkezdenéd a gyakorlást, így megnyugtathatod a tested és a lelked is. Hidd el, meditálni nagyon is egyszerű, és segít abban is, hogy leküzdj minden olyan gondolatot és magatartást, amely az utadba áll.

Ha úgy érzed, itt az ideje annak, hogy harmóniát teremts a tested és a lelked között, akkor mindenképpen fontold meg, hogy a meditációt beilleszted a napi rutinodba. Csupán elhatározás kérdése és máris ellazulhatsz, vagy új energiát nyerhetsz a segítségével!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

Bővebben »

 
Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

Bővebben »

 
Így készül az újesztendőre a világ

Így készül az újesztendőre a világ

Minden kultúrában más és más módon készülnek az újév fogadására. Érdemes megnézni, hogyan is készülnek fel az elkövetkezendő évre a különböző országok.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Gyertyalángból jósol. Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a kristálygömbjét is használja.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 448

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc