Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan változtasd a meditációt szokássá?

Abban a világban, amelyben nem léteznek kötelezettségek, igényeink és testi-lelki jólétünk karban tartása igazán könnyű lenne, igaz? Sajnos azonban mi nem ebben a világban élünk.

 

Időt szakítani magunkra, arra, hogy egy kicsit befelé összpontosítsunk napjaink talán egyik legnagyobb kihívása. Márpedig, a meditációnak számos előnye van, mind az elme, mind a test és a lélek számára, illetve rendkívül jól megalapozza személyiségünk egészségét.

meditáció

Egy-egy szokás kialakítása, rutinná tétele viszont embert próbáló feladat lehet ebben a káoszban, ami napi szinten körülvesz minket. Éppen ezért, összeállítottunk egy listát, ami segíthet neked is beilleszteni a meditáció gyakorlatát a mindennapjaidba és szokássá tenni.

Szándék, szándék, szándék

Egy dolog tudni, hogy cselekedned kell, de a cselekvéshez magához ez mégsem elég- A változtatni akarás elengedhetetlen az öngondoskodás útjára lépéshez. Ha nincs energiád a szeretteidre vagy irányítani az életed ügyes-bajos dolgait, akkor a meditáció sokat segíthet. Ugyanígy az érzelmi zavarok és blokkok forrásának feltárásában, vizsgálatában és megváltoztatásában is hasznos módszer. Szánj időt és figyelmet magadra, hiszen megérdemled. Az első lépés tehát, hogy tudatosítsd magadban a lelki egészséged fontosságát.

Minden az időzítésen múlik

A megfelelő időzítés mindig érzékeny téma, te is gyakran kaphatod magad azon, hogy szeretnéd megállítani, vagy épp visszaforgatni az idő kerekét. Épp ezért határozz meg egy pontos időkeretet a meditálásra, amelyet elkötelezetten be is tartasz. Nem számít, hogy reggel a napi stressz megelőzése, vagy este a fáradalmak levezetése miatt csinálod, ez az időkeret segíteni fog abban, hogy minden nap ugyanakkor csináld. A megfelelő időpont választás elengedhetetlen ahhoz, hogy a meditáció a napi rutinod részévé váljon.

A meditáció az egyszerűség gyakorlata – engedd hát, hogy egyszerűbbé tegye az életed!

Mielőtt bármihez is hozzákezdenél, fontos, hogy megértsd, hogy a meditáció a test és a lélek egyszerűsítése és egyesítése. Ha azt hinnéd, hogy meditálni túlságosan is bonyolult és nehéz, akkor csak a negatív érzelmeidet hozod előtérbe ahelyett, hogy lazítanál és jobban megismernéd az elmédet. Vegyél néhány mély lélegzetet, mielőtt elkezdenéd a gyakorlást, így megnyugtathatod a tested és a lelked is. Hidd el, meditálni nagyon is egyszerű, és segít abban is, hogy leküzdj minden olyan gondolatot és magatartást, amely az utadba áll.

Ha úgy érzed, itt az ideje annak, hogy harmóniát teremts a tested és a lelked között, akkor mindenképpen fontold meg, hogy a meditációt beilleszted a napi rutinodba. Csupán elhatározás kérdése és máris ellazulhatsz, vagy új energiát nyerhetsz a segítségével!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a tarotból is jósol.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 448

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mezei Márti Együttérző Jós

Mezei Márti

Jelgyógyász, sorselemző, az okkultizmus értő tudója. Kiváló tarot kártya jós és számmisztikus, karmaszámmisztikus.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 566

0900 700 602 - 2 EUR/perc