Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Június hónap ékköve a gyöngy - Tudd meg, hogyan hat rád!

A gyöngy nem csupán az egyik legértékesebb drágakő, de az egyik legkülönlegesebb is, hiszen valójában szerves vegyi anyagokból épül fel. Ez a csodálatos igazgyöngy a tengeri vagy édesvízi kagylók belsejében képződik, tehát a halászott gyöngyöket nevezik csak igazgyöngynek. Június hónapjának legnemesebb drágaköve tehát a gyöngy.

 

A gyöngy egyfajta védelmi mechanizmus eredményeképpen jön létre, amikor a kagyló héja alá valamilyen irritáló hatású homok vagy egyéb szennyeződés kerül. A kagyló egy nacre nevű anyagot termel, amely elkezdi körbevenni a bekerült szennyeződést vagy homokszemet. Ezek a rétegek alkotják magát a gyöngyöt. Amikor ráesik a fény ezekre a gyöngyökre, akkor válik láthatóvá, hogy mennyire pompázatos színben játszanak. Ezzel lehet, hogy te magad is tisztában voltál, de azt vajon tudtad-e, hogy legalább 10 esztendőre van szükség ahhoz, hogy egy 2-3 mm nagyságú gyöngy kifejlődjön?

A gyöngy a tisztaságot, az ártatlanságot és a hitet jelképezi, emellett felerősíti a pozitív tulajdonságaidat. A gyöngy segít kiüríteni az elmét meditáció előtt, így éberen és tisztán tudsz gondolkodni, ezáltal befogadhatod az Univerzum és a magasabb rendű birodalmak üzenetét. A legenda szerint Kleopátra azért ivott gyöngyökkel tarkított bort, hogy megvédje magát a mérgezéstől.

A gyöngy a tisztaságot, az ártatlanságot és a hitet jelképezi

A gyöngy varázslatos tulajdonságai

  • A gyöngy szorosan kapcsolódik a Holdhoz és az óceánokhoz.
  • Emellett az őszinteséghez és az igazsághoz is erősen köthető, segít felerősíteni a pozitív tulajdonságaidat.
  • Ha gyöngyöt viselsz, az egyes életfolyamatok könnyebbé válnak, könnyebben alkalmazkodsz, de egyfajta horgonyként is szolgálhat. Lehetővé teszi számodra, hogy közvetítsd az energiáid és mások is megértsék a tetteid miértjét.
  • Évszázadokon át a gyöngy a tisztaság szimbóluma volt, és manapság és a jótékonyságot, a nagylelkűséget jelképezi, emellett a személyes integritást is fokozza – vagyis azt teszed, amit mondasz, és önazonos leszel.
  • A gyöngy képes egyensúlyt teremteni az érzelmek között.
  • A gyöngyökre gyakran tekintenek úgy, mint a világegyetem isteni és egyben női energiák végső megtestesülésére.
  • Minden gyöngy elnyeli az energiát, akár a szivacs a vizet, ezért mindig légy óvatos, és figyelj oda, milyen gyöngyöt viselsz, és milyen érzés az adott gyöngy viselése. A gyöngy ugyanis képes elraktározni az energiát, ezért olykor érdemes megtisztítani és ezután viselni újra.
  • Korábban úgy hitték, hogy hatalmas energiákat képes felszabadítani az adott személyben.
  • A legenda szerint Kleopátra csakis gyöngyökkel tarkított bort ivott, mindezt tette azért, hogy megvédje magát az esetleges mérgezésektől.

A gyöngyök mágikus célokra való felhasználásánál két dolgot érdemes figyelembe venni:

Az egyik ilyen, hogy mivel egy szerves élőlényből származnak, az életben felhalmozott adósságokat is szimbolizálják, és a káros energiákat segítenek eltávolítani. A második dolog, amit érdemes figyelembe venni, hogy mivel valóban egy élőlényből származnak, hordozzák magának az élőlénynek az energiáit is, amelyek segítségedre lehetnek az életben.

 
Legolvasottabb cikkeink
Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Új sorozatunkban jósaink minden héten elvégeznek egy jóslást, teljesen ingyen.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

4 remek módszer az őszi napforduló energiáinak kihasználására

4 remek módszer az őszi napforduló energiáinak kihasználására

Az ősz első hivatalos napja, az pszi napforduló ebben az évben szeptember 23-ra esik. A történelem során az emberek minden kultúrában megünnepelték ezt az eseményt, és vallási tekintetben is kiemelkedő volt mind az őszi napéjegyenlőség, mind a téli napforduló, nem is szólva a tavaszi és nyári napfordulókról. A mostani rohanó életben is érdemes ezeket a napokat néhány rituáléval megünnepelni és kiszakadni a napi rutinból. Töltődj fel az őszi napforduló energiájával!

Bővebben »

Mi a legfőbb pszichikai képességed, miben rejlik az erőd? - A csillagjegyed most elárulja

Mi a legfőbb pszichikai képességed, miben rejlik az erőd? - A csillagjegyed most elárulja

Az emberi tudat vizsgálatával egyre inkább megismerhetőek azok a pszichikai képességek, amelyek minden emberben ott rejlenek. Minden egyes csillagjegynek meg vannak a rá jellemző pszichikai képességei, hiszen a zodiákus magára a pszichére is kihat.

Bővebben »

 
Megszakadt barátság? Így dolgozhatod fel könnyebben!

Megszakadt barátság? Így dolgozhatod fel könnyebben!

Baráti kapcsolataink ugyanolyan fontosak, akárcsak a párkapcsolatok. Bár a legtöbb mai film és könyv leginkább a szerelmi történeteket dolgozzák fel, a baráti kapcsolatok ugyanúgy értékes tanításokat adhatnak a bizalomról, kompromisszumokról, az elkötelezettségről és a szeretetről. Sajnos azonban nem minden barátság tart örökké.

Bővebben »

 
Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Bár sok minden közös az egyes zodiákusokban, a negatív érzéseket mindenki másképpen éli meg. Néhány csillagjegyre az a jellemző, hogy szembenéz az adott problémával, mások pedig belül rendezik le ezeket a dolgokat, míg már szinte pattanásig feszül a helyzet.

Bővebben »

 
Élő jóslás Facebookon

Élő jóslás Facebookon

Úgy érzed, van valami, amit mindenképpen tudnod kell? Kíváncsi vagy, hogyan alakul a párkapcsolatod? Vajon őszinte veled a kedvesed? Hívd Klárit jövő szerdán 14:00 órától kezdődő élő facebook adásunkban.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc