Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Június hónap ékköve a gyöngy - Tudd meg, hogyan hat rád!

A gyöngy nem csupán az egyik legértékesebb drágakő, de az egyik legkülönlegesebb is, hiszen valójában szerves vegyi anyagokból épül fel. Ez a csodálatos igazgyöngy a tengeri vagy édesvízi kagylók belsejében képződik, tehát a halászott gyöngyöket nevezik csak igazgyöngynek. Június hónapjának legnemesebb drágaköve tehát a gyöngy.

 

A gyöngy egyfajta védelmi mechanizmus eredményeképpen jön létre, amikor a kagyló héja alá valamilyen irritáló hatású homok vagy egyéb szennyeződés kerül. A kagyló egy nacre nevű anyagot termel, amely elkezdi körbevenni a bekerült szennyeződést vagy homokszemet. Ezek a rétegek alkotják magát a gyöngyöt. Amikor ráesik a fény ezekre a gyöngyökre, akkor válik láthatóvá, hogy mennyire pompázatos színben játszanak. Ezzel lehet, hogy te magad is tisztában voltál, de azt vajon tudtad-e, hogy legalább 10 esztendőre van szükség ahhoz, hogy egy 2-3 mm nagyságú gyöngy kifejlődjön?

A gyöngy a tisztaságot, az ártatlanságot és a hitet jelképezi, emellett felerősíti a pozitív tulajdonságaidat. A gyöngy segít kiüríteni az elmét meditáció előtt, így éberen és tisztán tudsz gondolkodni, ezáltal befogadhatod az Univerzum és a magasabb rendű birodalmak üzenetét. A legenda szerint Kleopátra azért ivott gyöngyökkel tarkított bort, hogy megvédje magát a mérgezéstől.

A gyöngy a tisztaságot, az ártatlanságot és a hitet jelképezi

A gyöngy varázslatos tulajdonságai

  • A gyöngy szorosan kapcsolódik a Holdhoz és az óceánokhoz.
  • Emellett az őszinteséghez és az igazsághoz is erősen köthető, segít felerősíteni a pozitív tulajdonságaidat.
  • Ha gyöngyöt viselsz, az egyes életfolyamatok könnyebbé válnak, könnyebben alkalmazkodsz, de egyfajta horgonyként is szolgálhat. Lehetővé teszi számodra, hogy közvetítsd az energiáid és mások is megértsék a tetteid miértjét.
  • Évszázadokon át a gyöngy a tisztaság szimbóluma volt, és manapság és a jótékonyságot, a nagylelkűséget jelképezi, emellett a személyes integritást is fokozza – vagyis azt teszed, amit mondasz, és önazonos leszel.
  • A gyöngy képes egyensúlyt teremteni az érzelmek között.
  • A gyöngyökre gyakran tekintenek úgy, mint a világegyetem isteni és egyben női energiák végső megtestesülésére.
  • Minden gyöngy elnyeli az energiát, akár a szivacs a vizet, ezért mindig légy óvatos, és figyelj oda, milyen gyöngyöt viselsz, és milyen érzés az adott gyöngy viselése. A gyöngy ugyanis képes elraktározni az energiát, ezért olykor érdemes megtisztítani és ezután viselni újra.
  • Korábban úgy hitték, hogy hatalmas energiákat képes felszabadítani az adott személyben.
  • A legenda szerint Kleopátra csakis gyöngyökkel tarkított bort ivott, mindezt tette azért, hogy megvédje magát az esetleges mérgezésektől.

A gyöngyök mágikus célokra való felhasználásánál két dolgot érdemes figyelembe venni:

Az egyik ilyen, hogy mivel egy szerves élőlényből származnak, az életben felhalmozott adósságokat is szimbolizálják, és a káros energiákat segítenek eltávolítani. A második dolog, amit érdemes figyelembe venni, hogy mivel valóban egy élőlényből származnak, hordozzák magának az élőlénynek az energiáit is, amelyek segítségedre lehetnek az életben.

 
Legolvasottabb cikkeink
Tenyérjóslás – A tenyér főbb részei

Tenyérjóslás – A tenyér főbb részei

Nyitott tenyerünket képzeletben három részre oszthatjuk.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Szüntesd meg még ma a benned lévő káoszt az alábbi 4 bolygó retrográdjának segítségével

Szüntesd meg még ma a benned lévő káoszt az alábbi 4 bolygó retrográdjának segítségével

A fejlődés olyan folyamat, amely sohasem ér véget. Amikor azon gondolkodsz, hogy már mindent megkaptál, az élet újabb és újabb kihívásokat tár eléd. Ilyenkor döbbensz rá arra, hogy milyen hosszú út áll még előtted. Annak ellenére, hogy egyes kihívásokban bizony kudarcot is vallhatsz, amely elkerülhetetlen, az élet egészen érdekes dolgokat is tartogat a számodra. Konfliktusok nélkül semmi sem lenne ennyire izgalmas, ettől szép az élet, nem?

Bővebben »

Július hónap születési köve a rubin

Július hónap születési köve a rubin

Ha júliusban születtél, akkor a te születési köved nem más, a ragyogó rubin. A gyémánt mellett ez a második legkeményebb anyag a Földön. Viselője szerencsés és erős védelem alatt áll. Bátorsággal és integritással ruház fel, boldogságot csempész az életedbe és odaadóvá tesz. A rubin szó a latin „ruber” szóból ered, amely vöröset jelent. Leginkább ebben a színben keresett egyébként.

Bővebben »

 
Hogyan szakítják meg a kapcsolatot a csillagjegyek? - A csillagok erre is tudják a választ

Hogyan szakítják meg a kapcsolatot a csillagjegyek? - A csillagok erre is tudják a választ

Szakítani nem csak a szerelemben lehet. Az emberek barátaikkal, ismerőseikkel és még családtagjaikkal is megszakíthatják a kapcsolatot. Azonban mindenki másképpen teszi – van, aki nemes egyszerűséggel nem beszél többet vele, vagy kerüli a találkozásokat azzal, akivel összerúgta a port. Most megtudhatod, hogyan szakítják meg kapcsolataikat az egyes csillagjegyek.

Bővebben »

 
Az idei évben két péntek 13 is van, és az egyik még csak most jön! Félsz?

Az idei évben két péntek 13 is van, és az egyik még csak most jön! Félsz?

Az idei évben péntek tizenharmadika a második alkalommal július 13-ára esik, és ez a nap pontosan 13 héttel az első péntek tizenharmadika után érkezik, amely április 13-án volt.

Bővebben »

 
Hogyan hozz ki a legtöbbet a Mars retrográdjából, amely június 26 és augusztus 27 között zajlik?

Hogyan hozz ki a legtöbbet a Mars retrográdjából, amely június 26 és augusztus 27 között zajlik?

Az asztrológiában a Mars bolygó gyakran a kellemetlen szituációkat jelképezi, ugyanis a háborúk, az ellenségeskedés, a harag és a düh társíthatók hozzá. A szükségleteket és a vágyat szimbolizálja, minden olyasmit, amit alapvetően helytelenít az ember.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával, ingával és rontás levétellel segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Emma Kártyák Jós

Emma

A kártya számomra egy végtelen-féktelen szerelem, egy tavaszi áradat, egy tengerként tomboló moraj, egy éltető napsug...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 317

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde tisztánérző-látó jós és spirituális gyógyító vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc