Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Június hónap ékköve a gyöngy - Tudd meg, hogyan hat rád!

A gyöngy nem csupán az egyik legértékesebb drágakő, de az egyik legkülönlegesebb is, hiszen valójában szerves vegyi anyagokból épül fel. Ez a csodálatos igazgyöngy a tengeri vagy édesvízi kagylók belsejében képződik, tehát a halászott gyöngyöket nevezik csak igazgyöngynek. Június hónapjának legnemesebb drágaköve tehát a gyöngy.

 

A gyöngy egyfajta védelmi mechanizmus eredményeképpen jön létre, amikor a kagyló héja alá valamilyen irritáló hatású homok vagy egyéb szennyeződés kerül. A kagyló egy nacre nevű anyagot termel, amely elkezdi körbevenni a bekerült szennyeződést vagy homokszemet. Ezek a rétegek alkotják magát a gyöngyöt. Amikor ráesik a fény ezekre a gyöngyökre, akkor válik láthatóvá, hogy mennyire pompázatos színben játszanak. Ezzel lehet, hogy te magad is tisztában voltál, de azt vajon tudtad-e, hogy legalább 10 esztendőre van szükség ahhoz, hogy egy 2-3 mm nagyságú gyöngy kifejlődjön?

A gyöngy a tisztaságot, az ártatlanságot és a hitet jelképezi, emellett felerősíti a pozitív tulajdonságaidat. A gyöngy segít kiüríteni az elmét meditáció előtt, így éberen és tisztán tudsz gondolkodni, ezáltal befogadhatod az Univerzum és a magasabb rendű birodalmak üzenetét. A legenda szerint Kleopátra azért ivott gyöngyökkel tarkított bort, hogy megvédje magát a mérgezéstől.

A gyöngy a tisztaságot, az ártatlanságot és a hitet jelképezi

A gyöngy varázslatos tulajdonságai

  • A gyöngy szorosan kapcsolódik a Holdhoz és az óceánokhoz.
  • Emellett az őszinteséghez és az igazsághoz is erősen köthető, segít felerősíteni a pozitív tulajdonságaidat.
  • Ha gyöngyöt viselsz, az egyes életfolyamatok könnyebbé válnak, könnyebben alkalmazkodsz, de egyfajta horgonyként is szolgálhat. Lehetővé teszi számodra, hogy közvetítsd az energiáid és mások is megértsék a tetteid miértjét.
  • Évszázadokon át a gyöngy a tisztaság szimbóluma volt, és manapság és a jótékonyságot, a nagylelkűséget jelképezi, emellett a személyes integritást is fokozza – vagyis azt teszed, amit mondasz, és önazonos leszel.
  • A gyöngy képes egyensúlyt teremteni az érzelmek között.
  • A gyöngyökre gyakran tekintenek úgy, mint a világegyetem isteni és egyben női energiák végső megtestesülésére.
  • Minden gyöngy elnyeli az energiát, akár a szivacs a vizet, ezért mindig légy óvatos, és figyelj oda, milyen gyöngyöt viselsz, és milyen érzés az adott gyöngy viselése. A gyöngy ugyanis képes elraktározni az energiát, ezért olykor érdemes megtisztítani és ezután viselni újra.
  • Korábban úgy hitték, hogy hatalmas energiákat képes felszabadítani az adott személyben.
  • A legenda szerint Kleopátra csakis gyöngyökkel tarkított bort ivott, mindezt tette azért, hogy megvédje magát az esetleges mérgezésektől.

A gyöngyök mágikus célokra való felhasználásánál két dolgot érdemes figyelembe venni:

Az egyik ilyen, hogy mivel egy szerves élőlényből származnak, az életben felhalmozott adósságokat is szimbolizálják, és a káros energiákat segítenek eltávolítani. A második dolog, amit érdemes figyelembe venni, hogy mivel valóban egy élőlényből származnak, hordozzák magának az élőlénynek az energiáit is, amelyek segítségedre lehetnek az életben.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Gyakran pontosan a gyengédséged miatt, a másokhoz fűződő őszinte közeledéseid miatt sebezhetővé válsz, és azt veszed észre, hogy az emberek kihasználnak, megbántanak. De vajon hogyan kezeled ezeket a kihívásokat, hogyan reagálsz, ha feldühítenek? A válasz a csillagjegyedben rejlik!

Bővebben »

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

A csillagok hatással vannak a testünk különböző részeire is, valójában minden egyes testrészen egy adott csillagjegy energiája uralkodik. Az alábbiakban megtalálhatod a 12 különböző asztrológiai személyiségtípust, rövid leírással és tippekkel, amelyek segítenek megtalálni a tested harmóniáját.

Bővebben »

 
4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

A titokzatos előző életek már évszázadok óta foglalkoztatják az emberiséget, számos elmélet született velük kapcsolatban, amelyek azt feszegetik, vajon valóban megéltük-e őket és ha igen, akkor milyen célt szolgálnak. Sokan olyan tapasztalatokként és tanulságokként írják le őket, amelyek a megvilágosodásunkhoz vezetnek. Mások úgy vélik, hogy többször is újjászületünk, egészen addig, ameddig el nem érjük a valódi megvilágosodott állapotot. Szerintük ez akár több száz évig is eltarthat.

Bővebben »

 
Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Nem is sejtenéd, hogy a csillagok milyen hatással vannak ránk… Azt meg pláne nem, hogy mennyi mindent rejt a csillagjegy, mely alatt születtél. Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami idegessé, feszültté, aggodalmaskodóvá tesz az életben? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy erre meg van a válasz, méghozzá a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Aki végigkövette a mágia és a boszorkányság jelenségét a történelem során, nagyon is jól ismeri az elemek fontosságát ezekben a tanokban. A legtöbb varázslat és mágikus rítus a négy fő elemmel való kapcsolatban gyökerezik, mindez pedig kihatással van az életerőre. Vajon tudod azt, hogy melyik elem a meghatározó az életedben? Az állatövi jegyek mindegyike besorolható a négy fő elem valamelyikébe. Ez lesz a kulcsa a benned lévő mágikus képességek és erő kiaknázásának.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, gyógyító. Felsőbb énje segíti a tanácsokban. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 303

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc