Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Június hónap ékköve a gyöngy - Tudd meg, hogyan hat rád!

A gyöngy nem csupán az egyik legértékesebb drágakő, de az egyik legkülönlegesebb is, hiszen valójában szerves vegyi anyagokból épül fel. Ez a csodálatos igazgyöngy a tengeri vagy édesvízi kagylók belsejében képződik, tehát a halászott gyöngyöket nevezik csak igazgyöngynek. Június hónapjának legnemesebb drágaköve tehát a gyöngy.

 

A gyöngy egyfajta védelmi mechanizmus eredményeképpen jön létre, amikor a kagyló héja alá valamilyen irritáló hatású homok vagy egyéb szennyeződés kerül. A kagyló egy nacre nevű anyagot termel, amely elkezdi körbevenni a bekerült szennyeződést vagy homokszemet. Ezek a rétegek alkotják magát a gyöngyöt. Amikor ráesik a fény ezekre a gyöngyökre, akkor válik láthatóvá, hogy mennyire pompázatos színben játszanak. Ezzel lehet, hogy te magad is tisztában voltál, de azt vajon tudtad-e, hogy legalább 10 esztendőre van szükség ahhoz, hogy egy 2-3 mm nagyságú gyöngy kifejlődjön?

A gyöngy a tisztaságot, az ártatlanságot és a hitet jelképezi, emellett felerősíti a pozitív tulajdonságaidat. A gyöngy segít kiüríteni az elmét meditáció előtt, így éberen és tisztán tudsz gondolkodni, ezáltal befogadhatod az Univerzum és a magasabb rendű birodalmak üzenetét. A legenda szerint Kleopátra azért ivott gyöngyökkel tarkított bort, hogy megvédje magát a mérgezéstől.

A gyöngy a tisztaságot, az ártatlanságot és a hitet jelképezi

A gyöngy varázslatos tulajdonságai

  • A gyöngy szorosan kapcsolódik a Holdhoz és az óceánokhoz.
  • Emellett az őszinteséghez és az igazsághoz is erősen köthető, segít felerősíteni a pozitív tulajdonságaidat.
  • Ha gyöngyöt viselsz, az egyes életfolyamatok könnyebbé válnak, könnyebben alkalmazkodsz, de egyfajta horgonyként is szolgálhat. Lehetővé teszi számodra, hogy közvetítsd az energiáid és mások is megértsék a tetteid miértjét.
  • Évszázadokon át a gyöngy a tisztaság szimbóluma volt, és manapság és a jótékonyságot, a nagylelkűséget jelképezi, emellett a személyes integritást is fokozza – vagyis azt teszed, amit mondasz, és önazonos leszel.
  • A gyöngy képes egyensúlyt teremteni az érzelmek között.
  • A gyöngyökre gyakran tekintenek úgy, mint a világegyetem isteni és egyben női energiák végső megtestesülésére.
  • Minden gyöngy elnyeli az energiát, akár a szivacs a vizet, ezért mindig légy óvatos, és figyelj oda, milyen gyöngyöt viselsz, és milyen érzés az adott gyöngy viselése. A gyöngy ugyanis képes elraktározni az energiát, ezért olykor érdemes megtisztítani és ezután viselni újra.
  • Korábban úgy hitték, hogy hatalmas energiákat képes felszabadítani az adott személyben.
  • A legenda szerint Kleopátra csakis gyöngyökkel tarkított bort ivott, mindezt tette azért, hogy megvédje magát az esetleges mérgezésektől.

A gyöngyök mágikus célokra való felhasználásánál két dolgot érdemes figyelembe venni:

Az egyik ilyen, hogy mivel egy szerves élőlényből származnak, az életben felhalmozott adósságokat is szimbolizálják, és a káros energiákat segítenek eltávolítani. A második dolog, amit érdemes figyelembe venni, hogy mivel valóban egy élőlényből származnak, hordozzák magának az élőlénynek az energiáit is, amelyek segítségedre lehetnek az életben.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc