Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Olykor úgy érzed, mintha az életed bizonyos aspektusai eleve el lennének rendelve vagy meg lennének írva? Elképzelhető, hogy ilyenkor épp a karmád tapasztalod meg, anélkül, hogy valójában tudnál róla. A karma a korábbi életek emléke, amely a jelenünkben manifesztálódik.

 

Egyszerűbben, a karmád a múltbéli jó és rossz cselekedeteid ülteti át új helyzetekbe a jelenedben. Amikor nehézségekkel kell szembenézned, érdemes elgondolkodni azon, hogy az talán nem a véletlen, hanem sokkal inkább a karma műve.

A karma állandó

Sokan azzal a gondolattal próbálják megnyugtatni magukat, hogy a karma egyszer úgyis eltűnik. Nos, a valóságban egyáltalán nem ez a helyzet! A tudomány törvényeihez hasonlóan – a karma, úgy mint az energia, nem pusztítható el, csak átalakítható. Az átalakulás kritikus jelentőségű a jelen tetteiben, miután sikerült beazonosítanod a korábbi életekből hozott karmát. Felismerve jelenlegi életednek azon aspektusait, amelyek a múltbeli tapasztalataid eredményei, lépj vissza egyet, és alaposan gondolkodj el azokról a mintákról, amelyek ismétlődésszerűen jelennek meg az életedben. Legyen szó fájdalmas vagy kudarcot vallott kapcsolatokról, esetleg a kreativitás vagy a motiváció hiányáról, ezek a minták egytől-egyig a karma közvetlen eredményei. A felismerés az első lépés, amire kiemelt figyelmet kell fordítani.

előző életek

Nincsenek véletlenek

Miután elkülönítetted a jelenlegi életmintáid, a következő lépés az, hogy új fényben lásd meg azokat. Nincsenek véletlen egybeesések a lelkünk energiájában vagy más olyan energiákban, amelyekkel esetleg találkozhatunk. Ez azt jelenti, hogy minden egyes találkozás egy idegennel vagy ismerőssel egy adott ok miatt történik. Ahelyett, hogy azt hinnéd, nincs hatalmad életed eseményei felett, inkább gondolkodj el ezeken: Miért van itt ez a személy az én életemben? Milyen tanulságokat szerezhetek az én életemben betöltött szerepéből? Ha sikerül megválaszolnod ezeket a nehéz kérdéseket, azzal óriásit léphetsz előre. Hidd el, megéri az erőfeszítést, még akkor is, ha ezeket a válaszokat valószínűleg nem egy nap alatt fogod megtalálni.

Hogyan használhatod fel a karmád jó célokra?

Most, hogy megtaláltad ezeket a válaszokat, alkalmazhatod őket a jó célok megvalósítására is, például, hogy sokkal boldogabb vagy sikeresebb legyél az életben. Ezeknek az energiáknak az átalakítása ugyanis nem csak a jelenben érint téged, hanem tartós befolyással lesz a jövőbeni életeidre is. Amikor megértesz bizonyos tanulságokat, amelyek a lelked szempontjából fontosak, akkor foglalkozz velük és indítsd el a szükséges változtatásokat. Ha ezeket a leckéket valami pozitívabbá alakítod, akkor kijavítod, mondhatni kiigazítod a karmád a jövőre nézve. Így tehát nem megszabadulsz a karmádtól, hiszen azt nem lehet, hanem átalakítod azt.

Hidd el, minden (nem csak problémás) kapcsolat az életedben tanít neked valamit, legyen szó akár egy barátról, egy szerelemről, szeretőről vagy akár egy banki ügyintézőről. Ahogy azok a nehézségek is valamit mutatni akarnak neked, amelyekkel mondjuk egy munkahelyváltás vagy hosszabb álláskeresés miatt kell szembenézned. Ahelyett, hogy hagynád, hogy ezek a minták bármilyen beavatkozás nélkül folytatódjanak, vedd át az irányítást karmikus energiád felett, és alakítsd át jövődet (jövőid)!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Médium Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális tanácsadó.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc