Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Színterápia kezdőknek

A színek teszik lehetővé számunkra, hogy meglássuk és megtapasztaljuk a világ minden szépségét. Számos spirituális elképzelés szerint a színek különféle energiákból épülnek fel, így az emberekből különböző érzelmeket és hangulatokat váltanak ki, miközben érzékelik azokat. A színterápia alternatív gyógyászati gyakorlata a színek tudatos használatán alapul és igazán meggyőző eredményekkel büszkélkedhet, ezáltal egyre népszerűbb alkalmazása hazánkban is.

 

Ha szeretnéd kicsit feldobni a hangulatod, megtisztítani a környezetedet vagy éppen inspirációra van szükséged, akkor a kromoterápia számodra is hasznos lehet. Az alábbiakban ehhez nyújtunk némi segítséget, hogy mostantól bármikor kihasználhasd a színekben rejlő pontenciált életed boldogabbá tételéhez!

Az alapok

Tény, hogy bizonyos színekkel való tapasztalataink gyakran hatással vannak a kapcsolatainkra vagy éppen arra, hogy a jövőben hogyan reagálunk az adott színekre. Azonban a kutatásoknak és az ókori görögöknek hála, vannak bizonyos alapvető és mindannyiunkban kialakult érzések az alábbi színekkel kapcsolatban:

  • Sárga: optimizmus, boldogság, élettel teliség
  • Fehér: tisztaság, frissesség, ártatlanság
  • Vörös: hatalom, erő, szenvedély
  • Zöld: revitalizáció, nyugalom, béke, siker
  • Fekete: autoritás, erő, gyász
  • Kék: kreativitás, fókusz
  • Lila: intuíció, bölcsesség, rejtélyesség
Kék - kreativitás
 

Ha energetizálódni szeretnél…

Amikor úgy érzed, hogy fizikailag egy kisség megzuhantál és szeretnéd feléleszteni magad, akkor célszerű több sárgát és pirosat viselni magadon. Mind a piros, mind pedig a sárga nagyszerű választás ahhoz, hogy feltöltsd energiakészleteid és felpörgesd a lelked.

Ha meg szeretnél nyugodni…

Mindannyian küzdünk a szorongással valamilyen szinten. Ha azt érzed, hogy ez az életedben viszonylag állandó probléma, akkor jobban teszed, ha a szekrényedet zöld és sárga darabokkal töltöd meg, de akár még a hálószobád falát is kifestheted ezekkel a színekkel. Hidd el, teljesen más lesz a hangulatod tőle!

Ha összpontosítani szeretnél…

Akár otthon, akár a munkádban szeretnél produktívabb lenni, a kék szín sokat segíthet. Fesd a falakat kékre, vagy csempéssz valamilyen kék dekorációt a nappaliba vagy az irodádba, hogy felébreszd a kreativitásod és megszüntesd a zavaró tényezőket a környezetedben. A kék megszünteti az aggódást, élénkíti a koncentrációt, ezáltal a munka is sokkal jobban fog menni.

Ha intuícióra van szükséged…

A világ modern nyüzsgésében sokunkban feltámad a vágy, hogy intuitív természetünkkel újra kapcsolódjunk. Ha lilával veszed körül magad, akkor sokkal könnyebben kapcsolódhatsz a természet feletti energiákkal, hiszen ez a szín a pszichikumhoz és a tudatalattihoz kötődik, így utat nyit az ott megbúvó üzenetekhez.

Ha új munkát szeretnél…

A fekete egy igazán erőteljes szín, segít az önbizalom növelésében és javítja az önképet is. Amikor a következő állásinterjúra készülsz, akkor vedd elő a legkedvesebb fekete ruhádat, amiben nem csak önbizalommal telsz meg, hanem az interjúztatókat is könnyedén lenyűgözheted.

Hangulatod javítása vagy érzékeid felébresztése nem nagy ördöngösség! A színterápiát most már te is bármikor alkalmazhatod, hogy feltöltsd magad energiával és egészségesebb, tudatosabb életet élhess.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc