Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Színterápia kezdőknek

A színek teszik lehetővé számunkra, hogy meglássuk és megtapasztaljuk a világ minden szépségét. Számos spirituális elképzelés szerint a színek különféle energiákból épülnek fel, így az emberekből különböző érzelmeket és hangulatokat váltanak ki, miközben érzékelik azokat. A színterápia alternatív gyógyászati gyakorlata a színek tudatos használatán alapul és igazán meggyőző eredményekkel büszkélkedhet, ezáltal egyre népszerűbb alkalmazása hazánkban is.

 

Ha szeretnéd kicsit feldobni a hangulatod, megtisztítani a környezetedet vagy éppen inspirációra van szükséged, akkor a kromoterápia számodra is hasznos lehet. Az alábbiakban ehhez nyújtunk némi segítséget, hogy mostantól bármikor kihasználhasd a színekben rejlő pontenciált életed boldogabbá tételéhez!

Az alapok

Tény, hogy bizonyos színekkel való tapasztalataink gyakran hatással vannak a kapcsolatainkra vagy éppen arra, hogy a jövőben hogyan reagálunk az adott színekre. Azonban a kutatásoknak és az ókori görögöknek hála, vannak bizonyos alapvető és mindannyiunkban kialakult érzések az alábbi színekkel kapcsolatban:

  • Sárga: optimizmus, boldogság, élettel teliség
  • Fehér: tisztaság, frissesség, ártatlanság
  • Vörös: hatalom, erő, szenvedély
  • Zöld: revitalizáció, nyugalom, béke, siker
  • Fekete: autoritás, erő, gyász
  • Kék: kreativitás, fókusz
  • Lila: intuíció, bölcsesség, rejtélyesség
Kék - kreativitás
 

Ha energetizálódni szeretnél…

Amikor úgy érzed, hogy fizikailag egy kisség megzuhantál és szeretnéd feléleszteni magad, akkor célszerű több sárgát és pirosat viselni magadon. Mind a piros, mind pedig a sárga nagyszerű választás ahhoz, hogy feltöltsd energiakészleteid és felpörgesd a lelked.

Ha meg szeretnél nyugodni…

Mindannyian küzdünk a szorongással valamilyen szinten. Ha azt érzed, hogy ez az életedben viszonylag állandó probléma, akkor jobban teszed, ha a szekrényedet zöld és sárga darabokkal töltöd meg, de akár még a hálószobád falát is kifestheted ezekkel a színekkel. Hidd el, teljesen más lesz a hangulatod tőle!

Ha összpontosítani szeretnél…

Akár otthon, akár a munkádban szeretnél produktívabb lenni, a kék szín sokat segíthet. Fesd a falakat kékre, vagy csempéssz valamilyen kék dekorációt a nappaliba vagy az irodádba, hogy felébreszd a kreativitásod és megszüntesd a zavaró tényezőket a környezetedben. A kék megszünteti az aggódást, élénkíti a koncentrációt, ezáltal a munka is sokkal jobban fog menni.

Ha intuícióra van szükséged…

A világ modern nyüzsgésében sokunkban feltámad a vágy, hogy intuitív természetünkkel újra kapcsolódjunk. Ha lilával veszed körül magad, akkor sokkal könnyebben kapcsolódhatsz a természet feletti energiákkal, hiszen ez a szín a pszichikumhoz és a tudatalattihoz kötődik, így utat nyit az ott megbúvó üzenetekhez.

Ha új munkát szeretnél…

A fekete egy igazán erőteljes szín, segít az önbizalom növelésében és javítja az önképet is. Amikor a következő állásinterjúra készülsz, akkor vedd elő a legkedvesebb fekete ruhádat, amiben nem csak önbizalommal telsz meg, hanem az interjúztatókat is könnyedén lenyűgözheted.

Hangulatod javítása vagy érzékeid felébresztése nem nagy ördöngösség! A színterápiát most már te is bármikor alkalmazhatod, hogy feltöltsd magad energiával és egészségesebb, tudatosabb életet élhess.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc