Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Színterápia kezdőknek

A színek teszik lehetővé számunkra, hogy meglássuk és megtapasztaljuk a világ minden szépségét. Számos spirituális elképzelés szerint a színek különféle energiákból épülnek fel, így az emberekből különböző érzelmeket és hangulatokat váltanak ki, miközben érzékelik azokat. A színterápia alternatív gyógyászati gyakorlata a színek tudatos használatán alapul és igazán meggyőző eredményekkel büszkélkedhet, ezáltal egyre népszerűbb alkalmazása hazánkban is.

 

Ha szeretnéd kicsit feldobni a hangulatod, megtisztítani a környezetedet vagy éppen inspirációra van szükséged, akkor a kromoterápia számodra is hasznos lehet. Az alábbiakban ehhez nyújtunk némi segítséget, hogy mostantól bármikor kihasználhasd a színekben rejlő pontenciált életed boldogabbá tételéhez!

Az alapok

Tény, hogy bizonyos színekkel való tapasztalataink gyakran hatással vannak a kapcsolatainkra vagy éppen arra, hogy a jövőben hogyan reagálunk az adott színekre. Azonban a kutatásoknak és az ókori görögöknek hála, vannak bizonyos alapvető és mindannyiunkban kialakult érzések az alábbi színekkel kapcsolatban:

  • Sárga: optimizmus, boldogság, élettel teliség
  • Fehér: tisztaság, frissesség, ártatlanság
  • Vörös: hatalom, erő, szenvedély
  • Zöld: revitalizáció, nyugalom, béke, siker
  • Fekete: autoritás, erő, gyász
  • Kék: kreativitás, fókusz
  • Lila: intuíció, bölcsesség, rejtélyesség
Kék - kreativitás
 

Ha energetizálódni szeretnél…

Amikor úgy érzed, hogy fizikailag egy kisség megzuhantál és szeretnéd feléleszteni magad, akkor célszerű több sárgát és pirosat viselni magadon. Mind a piros, mind pedig a sárga nagyszerű választás ahhoz, hogy feltöltsd energiakészleteid és felpörgesd a lelked.

Ha meg szeretnél nyugodni…

Mindannyian küzdünk a szorongással valamilyen szinten. Ha azt érzed, hogy ez az életedben viszonylag állandó probléma, akkor jobban teszed, ha a szekrényedet zöld és sárga darabokkal töltöd meg, de akár még a hálószobád falát is kifestheted ezekkel a színekkel. Hidd el, teljesen más lesz a hangulatod tőle!

Ha összpontosítani szeretnél…

Akár otthon, akár a munkádban szeretnél produktívabb lenni, a kék szín sokat segíthet. Fesd a falakat kékre, vagy csempéssz valamilyen kék dekorációt a nappaliba vagy az irodádba, hogy felébreszd a kreativitásod és megszüntesd a zavaró tényezőket a környezetedben. A kék megszünteti az aggódást, élénkíti a koncentrációt, ezáltal a munka is sokkal jobban fog menni.

Ha intuícióra van szükséged…

A világ modern nyüzsgésében sokunkban feltámad a vágy, hogy intuitív természetünkkel újra kapcsolódjunk. Ha lilával veszed körül magad, akkor sokkal könnyebben kapcsolódhatsz a természet feletti energiákkal, hiszen ez a szín a pszichikumhoz és a tudatalattihoz kötődik, így utat nyit az ott megbúvó üzenetekhez.

Ha új munkát szeretnél…

A fekete egy igazán erőteljes szín, segít az önbizalom növelésében és javítja az önképet is. Amikor a következő állásinterjúra készülsz, akkor vedd elő a legkedvesebb fekete ruhádat, amiben nem csak önbizalommal telsz meg, hanem az interjúztatókat is könnyedén lenyűgözheted.

Hangulatod javítása vagy érzékeid felébresztése nem nagy ördöngösség! A színterápiát most már te is bármikor alkalmazhatod, hogy feltöltsd magad energiával és egészségesebb, tudatosabb életet élhess.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

Ha túltengnek benned a negatív gondolatok és nem adod ki őket magadból, akkor hosszú távon egyre csak nagyobbakká és nagyobbakká válnak, míg végül át nem veszik az uralmat a személyiséged felett. Elhomályosítják a látásmódodat, megváltoztatják az értékítéleteidet, befolyásolják a hozzáállásodat és valószínűleg a környezetedben lévő emberekre is hatással vannak. Ha már jó ideje cipeled őket magaddal, akkor tonnás súlyokként nehezedhetnek a vállaidra, ezért jobb, ha mielőbb megszabadulsz tőlük és elengeded őket.

Bővebben »

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Nincs már két hét Karácsonyig, ilyenkor minden az ajándékokról szól, hiszen valljuk be, a legtöbben az utolsó pillanatokra hagyjuk ezt. Most minden a tökéletes ajándékok megtalálásáról szól, még akkor is, ha sokaknak elképzelése sincs, vajon mi is lenne az. A te dolgod azonban szeretnénk megkönnyíteni, ezért összegyűjtöttünk néhány szívet melengető ajándékötletet, aminek minden olyan ember örülne, aki egy kicsit is nyitott a spiritualitásra és az ezotériára.

Bővebben »

 
Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Ez az év egyértelműen nem volt kegyes senkivel, ezért megeshet, hogy úgy érzed, alig várod, hogy vége legyen, és visszafelé számlálod a napokat. Igaz, hogy mindenki máshogyan nyugtatja meg magát, azonban nekünk van egy sejtésünk, mit kellene tenned az elkövetkezendő hetekben. Segítenek a csillagok!

Bővebben »

 
Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Számtalan magazin állítja, hogy az egyik legjobb módja annak, hogy intim kapcsolatba kerülj a partnereddel a szexualitás. Márpedig, az intimitás megélhető szexualitás nélkül is.

Bővebben »

 
Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz? - Megmondja a csillagjegyed

Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz? - Megmondja a csillagjegyed

A modern asztrológiában minden elem - a Levegő, a Víz, a Tűz és a Föld - kapcsolódik egy- egy csillagjegyhez, és minden csillagjegy más elem által vezérelt. Csillagjegyed sokat mond az érzelmeidről, arról, hogyan boldogulsz az érzelmekkel. Derítsük ki, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha olyanokkal kell időt tölteniük, akiket nem kedvelnek:

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde tisztánérző-látó jós és spirituális gyógyító vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc