Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

 

A 4-es szám egyetemes energiája

A numerológiában a 4-es szám az alapok letételének a szimbóluma az élet minden területén. Univerzálisnak hívjuk, mert mindenki érzi ezt az energiát. Ha jobban megvizsgálod a 2020-as számot, akkor láthatod, hogy lényegében egy dupla 20-as. Bármikor, amikor egy számot a nulla követ, az tulajdonképpen felerősíti az előtte álló szám tulajdonságait. A 2-es szám a partnerségről, a csapatmunkáról és a gyógyító energiákról szól. A 4 kétszer is magában foglalja mindezt az energiát, mind pedig a sajátját.

Megalapozás éve

A megalapozás éve

A 4-es év az az időszak, amikor a dolgok elkészülnek. Ez erőt, fegyelmet és erőt ad neked csodás dolgok kivitelezéséhez. Segíthet abban is, hogy több pénz áramoljon feléd, sőt, még abban is, hogy megtakarítani is tudj. Idén befejezhetsz valamit, amit még 2017-ben kezdtél el, hiszen ennek az évnek a száma az 1-es volt, ami az új kezdeteket jelöli. A céljaid elérése persze sok munkát igényel, de ez nem esik nehezedre, hiszen a kemény munka után a jutalom nem marad el. Ez egy olyan év, ahol bőséges és földelt energiák vesznek körül, amikor gondos tervezéssel az álmaid a legpraktikusabb úton valósíthatod meg.

Bármi is legyen az, amit ebben az évben sikerül felépítene, az valódi értéket képvisel majd számodra, legyen szó egy sportosabb életmódról, munka vagy karrierről, vagy akár a kapcsolataidról. A barátok, akiket ebben az évben szerzel, életed végéig veled maradhatnak.

A 4-es szám alatt születettek

Ha 4-es van a születési számodban vagy az életfeladat számodban, akkor ez az év kivételes energiát jelent majd számodra. Azt érezheted, hogy a dolgaid jó irányba haladnak. Azok az emberek, akiknek a születési képletében a négyes szám szerepel, általában kitartó, erős, hűséges, megbízható és szorgalmas lelkek. Imádnak dolgozni! Attól érzik igazán jól magukat, a kézzelfogható eredményeket érnek el a munkájuk során. Azután sem állnak meg, ha nyugdíjba vonultak, mindig találnak maguknak valami érdekes elfoglaltságot. A numerológusok a 4-es szám energiáját „a föld sójának” is nevezik.

Tarot analógia

A Tarotban a Nagy Arkánum lapjai számozva vannak, a pakli 4-es lapja pedig nem más, mint a Császár lapja, aki erre az évre nyújt útmutatást. Ő az uralkodó, a főnök, a hatalom megtestesítője, ő az, aki rendet teremt a káoszból. Megbízható, ugyanakkor keményen dolgozik. Az anyagi világ mester építésze. Ez a kártya férfias, de magában foglalja mind a férfiak, mind pedig a nők férfias energiáit is.

Felelősség és bőséges lehetőségek

A 4-es évszámú év során még reálisabb, elszántabb és koncentráltabb leszel a biztonság megteremtésében magad és szeretteid számára. A felelősségtudatod megnövekedik, az életed sokkal rendezettebb lesz, mert képessé válsz a káosz felszámolására és endszerezésére. Ebben az évben képes leszel végig koncentrált maradni.

A lehetőségek ebben az évben bőségesen megmutatkoznak, ezért nagyon fontos, hogy minél többet megragadj és kihasználj. Az az idei évben felépített szilárd alap segít felkészülni a jövő évben várható változásokra.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Olykor úgy érzed, mintha az életed bizonyos aspektusai eleve el lennének rendelve vagy meg lennének írva? Elképzelhető, hogy ilyenkor épp a karmád tapasztalod meg, anélkül, hogy valójában tudnál róla. A karma a korábbi életek emléke, amely a jelenünkben manifesztálódik.

Bővebben »

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Néha egyenesen hihetetlen, hogy a házas élet mennyire meg tud változtatni egy nőt. Van, aki igazi háziasszonnyá válik, míg mások hercegnőből gonosz boszorkánnyá alakulnak. Most bemutatjuk, hogy a csillagjósok szerint hogyan változnak meg a hölgyek az esküvő után. Érdemes figyelmesen végigolvasni, hátha tapasztalod magadon a jeleket.

Bővebben »

 
Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Amikor energia raktáraid lemerülnek, és teljesen le vagy nullázva, nehéz lehet elképzelni, milyen érzés az erőd teljében lenni. Mindenkinek meg van a saját előnyben részesített taktikája a feltöltődésre, de mi most a legalapvetőbbeket gyűjtöttük össze, méghozzá a csillagjegyek szerint.

Bővebben »

 
Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Sokszor találkozunk azzal az ellentmondással, hogy arra kérnek minket, fejlesszük az erősségeinket, miközben arra bátorítanak, hogy vállaljuk fel gyengeségeinket. Hibáink ismerete ugyanolyan fontos, mint hogy tisztában legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Mindannyiunknak vannak még hiányosságai, amin dolgozni tudunk, ezért ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi az, amiben fejlődnöd kell még, hogy egy még jobb önmagaddá válj!

Bővebben »

 
Tényleg javítja a tánc az egészséget?

Tényleg javítja a tánc az egészséget?

A zene az emberiség szívverése. Képes összekapcsolni bennünket idegen emberekkel, egyesít minket a dalban, meghatározza a kultúránkat, átsegít minket az ünneplésen és a gyászon egyaránt, testünket pedig mozgásra ösztönzi. De vajon a tánc javítja az egészségünket is?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 500

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc