Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

 

A 4-es szám egyetemes energiája

A numerológiában a 4-es szám az alapok letételének a szimbóluma az élet minden területén. Univerzálisnak hívjuk, mert mindenki érzi ezt az energiát. Ha jobban megvizsgálod a 2020-as számot, akkor láthatod, hogy lényegében egy dupla 20-as. Bármikor, amikor egy számot a nulla követ, az tulajdonképpen felerősíti az előtte álló szám tulajdonságait. A 2-es szám a partnerségről, a csapatmunkáról és a gyógyító energiákról szól. A 4 kétszer is magában foglalja mindezt az energiát, mind pedig a sajátját.

Megalapozás éve

A megalapozás éve

A 4-es év az az időszak, amikor a dolgok elkészülnek. Ez erőt, fegyelmet és erőt ad neked csodás dolgok kivitelezéséhez. Segíthet abban is, hogy több pénz áramoljon feléd, sőt, még abban is, hogy megtakarítani is tudj. Idén befejezhetsz valamit, amit még 2017-ben kezdtél el, hiszen ennek az évnek a száma az 1-es volt, ami az új kezdeteket jelöli. A céljaid elérése persze sok munkát igényel, de ez nem esik nehezedre, hiszen a kemény munka után a jutalom nem marad el. Ez egy olyan év, ahol bőséges és földelt energiák vesznek körül, amikor gondos tervezéssel az álmaid a legpraktikusabb úton valósíthatod meg.

Bármi is legyen az, amit ebben az évben sikerül felépítene, az valódi értéket képvisel majd számodra, legyen szó egy sportosabb életmódról, munka vagy karrierről, vagy akár a kapcsolataidról. A barátok, akiket ebben az évben szerzel, életed végéig veled maradhatnak.

A 4-es szám alatt születettek

Ha 4-es van a születési számodban vagy az életfeladat számodban, akkor ez az év kivételes energiát jelent majd számodra. Azt érezheted, hogy a dolgaid jó irányba haladnak. Azok az emberek, akiknek a születési képletében a négyes szám szerepel, általában kitartó, erős, hűséges, megbízható és szorgalmas lelkek. Imádnak dolgozni! Attól érzik igazán jól magukat, a kézzelfogható eredményeket érnek el a munkájuk során. Azután sem állnak meg, ha nyugdíjba vonultak, mindig találnak maguknak valami érdekes elfoglaltságot. A numerológusok a 4-es szám energiáját „a föld sójának” is nevezik.

Tarot analógia

A Tarotban a Nagy Arkánum lapjai számozva vannak, a pakli 4-es lapja pedig nem más, mint a Császár lapja, aki erre az évre nyújt útmutatást. Ő az uralkodó, a főnök, a hatalom megtestesítője, ő az, aki rendet teremt a káoszból. Megbízható, ugyanakkor keményen dolgozik. Az anyagi világ mester építésze. Ez a kártya férfias, de magában foglalja mind a férfiak, mind pedig a nők férfias energiáit is.

Felelősség és bőséges lehetőségek

A 4-es évszámú év során még reálisabb, elszántabb és koncentráltabb leszel a biztonság megteremtésében magad és szeretteid számára. A felelősségtudatod megnövekedik, az életed sokkal rendezettebb lesz, mert képessé válsz a káosz felszámolására és endszerezésére. Ebben az évben képes leszel végig koncentrált maradni.

A lehetőségek ebben az évben bőségesen megmutatkoznak, ezért nagyon fontos, hogy minél többet megragadj és kihasználj. Az az idei évben felépített szilárd alap segít felkészülni a jövő évben várható változásokra.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

Bővebben »

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

Bővebben »

 
Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

Bővebben »

 
Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

Bővebben »

 
Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Mindannyiunknak van fizikai és nem fizikai testünk, a csakrák pedig ezekben a testekben az energiaközpontok. A 7 különböző csakra 7 különböző erővel van társítva. Mivel a csakrák a bolygókhoz is kapcsolódnak, a legerősebb megtalálható a csillagjegyekben is.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc