Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Tripla számok és jelentésük: 111, 222, 333, 444, 555… - Üzenetet hoznak számodra!

Megesett már veled, hogy folyton bizonyos háromjegyű számok jöttek veled szembe, mint például 111, 222, 333, 444, 555? Nos, jó, ha tudod, hogy ez nem a véletlen műve, ugyanis az Univerzum fontos üzenetet küld általuk számodra!

 

Tripla számokat látsz, tudod, hogy van valami jelentőségük? Egész nap felbukkannak?

Igen, ezek a számsorok bizony fontos üzenetet tartogatnak számodra. Az őrangyalod segíteni szeretne, közölni akar veled valami fontosat. Nagy változás előtt állsz, talán megtapasztalod a felfordulást és a zűrzavart életed néhány területén… de ne ess kétségbe. Ha új mederben folyik az életed… nyugodj meg, jó úton jársz. Az egész világnak sokkal többet kellene tapasztalnia, ugyanis hozzászoktunk, hogy olyan életterületeket, helyzeteket teremtsünk magunknak, amelyek nem szolgálják magasztosabb céljainkat, a fejlődésünket pedig egyáltalán. Ezek olyanok, mint a régi hiedelmek, ítéletek, haragok, félelmek, kétségek, amelyek visszatartanak az igazságtól, a valódi énünktől.

Tripla számok

Engedd el a régi berögződéseket, elvárásokat, megérdemled az igazságot, az igaz szeretetet

A nagy ébredések, a nagy változások előtt bizony gyakran előfordulhat, hogy elkezdünk bizonyos szimbólumokat, számokat, üzeneteket látni. Ide tartoznak a tripla, vagyis a háromjegyű számok is. Ezek a számok üzenetet hordoznak magukban, olyan jelzőfények, amelyek megvilágítják az utadat a Magasztosabb Éned elérése érdekében.

Milyen számokat látsz gyakran? Íme, a jelentésük:

111 - Egy energia átjáró nyílt ki számodra, a gondolataidnak teremtő erőt biztosít. Bölcsen válogasd meg hát a gondolataidat most, ügyelj arra, hogy vágyaiddal összhangban legyenek. Ne pazarold az energiát a félelmekre, különben azok megnyilvánulnak.

222 - Legyen hited. Minden rendben lesz. Ne aggódj semmiért, minden szépen meg fog oldódni.

333 - Eggyé olvadtál a felemelkedett mesterekkel, akik éjjel nappal neked dolgoznak. Szeretnek, irányítanak és védenek téged.

444 - Ezernyi angyal vesz körül, akik szeretnek és támogatnak ebben a pillanatban is. Erős és tiszta kapcsolatban állsz az angyalok birodalmával, te magad egy földi angyal vagy. Nem kell félned semmitől, minden rendben van.

555 - Jelentős változások és átalakulások előtt állsz. Lehetőséged lesz végre arra, hogy kitörj a jelenlegi krízishelyzetedből és megleld azt a csodálatos életet, amit megérdemelsz.

666 - Itt az ideje, hogy a lelkedre koncentrálj, hogy kiegyensúlyozd és meggyógyítsd. Oszd meg a mennyországgal minden félelmedet. Legyél nyitott és segítséget kapsz, fogadd be az emberektől és az angyaloktól érkező szeretetet.

777 - Gratulálunk! Hallgattál az isteni útmutatásra, a bölcsességed most pedig kifizetődik. Most végre megkapod a jutalmadat. A sikereid inspirálnak és segítenek másokat, ezért kérjük, továbbra is cselekedj helyesen,

888 - A világegyetem bőséges és nagylelkű, te pedig már megtanultad, hogyan kell élni ezzel a lehetőséggel. Pénzügyi jólét vár rád most és a jövőben egyaránt.

999 – Cselekedj! A világnak szüksége van a magasztosabb célokra. Haladéktalanul teljesítsd a szent küldetésedet.

Számos más szám kombináció is létezik, melyek üzenetet tartogathatnak számodra, hiszen számok tulajdonképpen üzennek a belső énednek, az isteni valódnak. Ha egy szám meglepően sokszor kerül az utadba, mindenképpen nézz utána, hogy mit is jelenthet, mert az biztos, hogy értékes üzenetet rejt. Nagyon érdekes, hogy az üzenetek egytől egyig összhangban vannak a céljaiddal, ezért mindig járj nyitott szemmel és vedd észre, ha az Univerzum üzenni akar. A gondolataid forogjanak az öröm, az igazság és a szeretet körül, és meg fogod látni, hogy az Univerzum segít elérni a céljaidat. Ez a Vonzás Törvénye! Cselekedj helyesen, nevess sokat, ébredj fel!

 
Legolvasottabb cikkeink
Tenyérjóslás – A tenyér főbb részei

Tenyérjóslás – A tenyér főbb részei

Nyitott tenyerünket képzeletben három részre oszthatjuk.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Szüntesd meg még ma a benned lévő káoszt az alábbi 4 bolygó retrográdjának segítségével

Szüntesd meg még ma a benned lévő káoszt az alábbi 4 bolygó retrográdjának segítségével

A fejlődés olyan folyamat, amely sohasem ér véget. Amikor azon gondolkodsz, hogy már mindent megkaptál, az élet újabb és újabb kihívásokat tár eléd. Ilyenkor döbbensz rá arra, hogy milyen hosszú út áll még előtted. Annak ellenére, hogy egyes kihívásokban bizony kudarcot is vallhatsz, amely elkerülhetetlen, az élet egészen érdekes dolgokat is tartogat a számodra. Konfliktusok nélkül semmi sem lenne ennyire izgalmas, ettől szép az élet, nem?

Bővebben »

Július hónap születési köve a rubin

Július hónap születési köve a rubin

Ha júliusban születtél, akkor a te születési köved nem más, a ragyogó rubin. A gyémánt mellett ez a második legkeményebb anyag a Földön. Viselője szerencsés és erős védelem alatt áll. Bátorsággal és integritással ruház fel, boldogságot csempész az életedbe és odaadóvá tesz. A rubin szó a latin „ruber” szóból ered, amely vöröset jelent. Leginkább ebben a színben keresett egyébként.

Bővebben »

 
Hogyan szakítják meg a kapcsolatot a csillagjegyek? - A csillagok erre is tudják a választ

Hogyan szakítják meg a kapcsolatot a csillagjegyek? - A csillagok erre is tudják a választ

Szakítani nem csak a szerelemben lehet. Az emberek barátaikkal, ismerőseikkel és még családtagjaikkal is megszakíthatják a kapcsolatot. Azonban mindenki másképpen teszi – van, aki nemes egyszerűséggel nem beszél többet vele, vagy kerüli a találkozásokat azzal, akivel összerúgta a port. Most megtudhatod, hogyan szakítják meg kapcsolataikat az egyes csillagjegyek.

Bővebben »

 
Az idei évben két péntek 13 is van, és az egyik még csak most jön! Félsz?

Az idei évben két péntek 13 is van, és az egyik még csak most jön! Félsz?

Az idei évben péntek tizenharmadika a második alkalommal július 13-ára esik, és ez a nap pontosan 13 héttel az első péntek tizenharmadika után érkezik, amely április 13-án volt.

Bővebben »

 
Hogyan hozz ki a legtöbbet a Mars retrográdjából, amely június 26 és augusztus 27 között zajlik?

Hogyan hozz ki a legtöbbet a Mars retrográdjából, amely június 26 és augusztus 27 között zajlik?

Az asztrológiában a Mars bolygó gyakran a kellemetlen szituációkat jelképezi, ugyanis a háborúk, az ellenségeskedés, a harag és a düh társíthatók hozzá. A szükségleteket és a vágyat szimbolizálja, minden olyasmit, amit alapvetően helytelenít az ember.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával, ingával és rontás levétellel segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Emma Kártyák Jós

Emma

A kártya számomra egy végtelen-féktelen szerelem, egy tavaszi áradat, egy tengerként tomboló moraj, egy éltető napsug...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 317

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde tisztánérző-látó jós és spirituális gyógyító vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc