Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Tripla számok és jelentésük: 111, 222, 333, 444, 555… - Üzenetet hoznak számodra!

Megesett már veled, hogy folyton bizonyos háromjegyű számok jöttek veled szembe, mint például 111, 222, 333, 444, 555? Nos, jó, ha tudod, hogy ez nem a véletlen műve, ugyanis az Univerzum fontos üzenetet küld általuk számodra!

 

Tripla számokat látsz, tudod, hogy van valami jelentőségük? Egész nap felbukkannak?

Igen, ezek a számsorok bizony fontos üzenetet tartogatnak számodra. Az őrangyalod segíteni szeretne, közölni akar veled valami fontosat. Nagy változás előtt állsz, talán megtapasztalod a felfordulást és a zűrzavart életed néhány területén… de ne ess kétségbe. Ha új mederben folyik az életed… nyugodj meg, jó úton jársz. Az egész világnak sokkal többet kellene tapasztalnia, ugyanis hozzászoktunk, hogy olyan életterületeket, helyzeteket teremtsünk magunknak, amelyek nem szolgálják magasztosabb céljainkat, a fejlődésünket pedig egyáltalán. Ezek olyanok, mint a régi hiedelmek, ítéletek, haragok, félelmek, kétségek, amelyek visszatartanak az igazságtól, a valódi énünktől.

Tripla számok

Engedd el a régi berögződéseket, elvárásokat, megérdemled az igazságot, az igaz szeretetet

A nagy ébredések, a nagy változások előtt bizony gyakran előfordulhat, hogy elkezdünk bizonyos szimbólumokat, számokat, üzeneteket látni. Ide tartoznak a tripla, vagyis a háromjegyű számok is. Ezek a számok üzenetet hordoznak magukban, olyan jelzőfények, amelyek megvilágítják az utadat a Magasztosabb Éned elérése érdekében.

Milyen számokat látsz gyakran? Íme, a jelentésük:

111 - Egy energia átjáró nyílt ki számodra, a gondolataidnak teremtő erőt biztosít. Bölcsen válogasd meg hát a gondolataidat most, ügyelj arra, hogy vágyaiddal összhangban legyenek. Ne pazarold az energiát a félelmekre, különben azok megnyilvánulnak.

222 - Legyen hited. Minden rendben lesz. Ne aggódj semmiért, minden szépen meg fog oldódni.

333 - Eggyé olvadtál a felemelkedett mesterekkel, akik éjjel nappal neked dolgoznak. Szeretnek, irányítanak és védenek téged.

444 - Ezernyi angyal vesz körül, akik szeretnek és támogatnak ebben a pillanatban is. Erős és tiszta kapcsolatban állsz az angyalok birodalmával, te magad egy földi angyal vagy. Nem kell félned semmitől, minden rendben van.

555 - Jelentős változások és átalakulások előtt állsz. Lehetőséged lesz végre arra, hogy kitörj a jelenlegi krízishelyzetedből és megleld azt a csodálatos életet, amit megérdemelsz.

666 - Itt az ideje, hogy a lelkedre koncentrálj, hogy kiegyensúlyozd és meggyógyítsd. Oszd meg a mennyországgal minden félelmedet. Legyél nyitott és segítséget kapsz, fogadd be az emberektől és az angyaloktól érkező szeretetet.

777 - Gratulálunk! Hallgattál az isteni útmutatásra, a bölcsességed most pedig kifizetődik. Most végre megkapod a jutalmadat. A sikereid inspirálnak és segítenek másokat, ezért kérjük, továbbra is cselekedj helyesen,

888 - A világegyetem bőséges és nagylelkű, te pedig már megtanultad, hogyan kell élni ezzel a lehetőséggel. Pénzügyi jólét vár rád most és a jövőben egyaránt.

999 – Cselekedj! A világnak szüksége van a magasztosabb célokra. Haladéktalanul teljesítsd a szent küldetésedet.

Számos más szám kombináció is létezik, melyek üzenetet tartogathatnak számodra, hiszen számok tulajdonképpen üzennek a belső énednek, az isteni valódnak. Ha egy szám meglepően sokszor kerül az utadba, mindenképpen nézz utána, hogy mit is jelenthet, mert az biztos, hogy értékes üzenetet rejt. Nagyon érdekes, hogy az üzenetek egytől egyig összhangban vannak a céljaiddal, ezért mindig járj nyitott szemmel és vedd észre, ha az Univerzum üzenni akar. A gondolataid forogjanak az öröm, az igazság és a szeretet körül, és meg fogod látni, hogy az Univerzum segít elérni a céljaidat. Ez a Vonzás Törvénye! Cselekedj helyesen, nevess sokat, ébredj fel!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc