Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Tripla számok és jelentésük: 111, 222, 333, 444, 555… - Üzenetet hoznak számodra!

Megesett már veled, hogy folyton bizonyos háromjegyű számok jöttek veled szembe, mint például 111, 222, 333, 444, 555? Nos, jó, ha tudod, hogy ez nem a véletlen műve, ugyanis az Univerzum fontos üzenetet küld általuk számodra!

 

Tripla számokat látsz, tudod, hogy van valami jelentőségük? Egész nap felbukkannak?

Igen, ezek a számsorok bizony fontos üzenetet tartogatnak számodra. Az őrangyalod segíteni szeretne, közölni akar veled valami fontosat. Nagy változás előtt állsz, talán megtapasztalod a felfordulást és a zűrzavart életed néhány területén… de ne ess kétségbe. Ha új mederben folyik az életed… nyugodj meg, jó úton jársz. Az egész világnak sokkal többet kellene tapasztalnia, ugyanis hozzászoktunk, hogy olyan életterületeket, helyzeteket teremtsünk magunknak, amelyek nem szolgálják magasztosabb céljainkat, a fejlődésünket pedig egyáltalán. Ezek olyanok, mint a régi hiedelmek, ítéletek, haragok, félelmek, kétségek, amelyek visszatartanak az igazságtól, a valódi énünktől.

Tripla számok

Engedd el a régi berögződéseket, elvárásokat, megérdemled az igazságot, az igaz szeretetet

A nagy ébredések, a nagy változások előtt bizony gyakran előfordulhat, hogy elkezdünk bizonyos szimbólumokat, számokat, üzeneteket látni. Ide tartoznak a tripla, vagyis a háromjegyű számok is. Ezek a számok üzenetet hordoznak magukban, olyan jelzőfények, amelyek megvilágítják az utadat a Magasztosabb Éned elérése érdekében.

Milyen számokat látsz gyakran? Íme, a jelentésük:

111 - Egy energia átjáró nyílt ki számodra, a gondolataidnak teremtő erőt biztosít. Bölcsen válogasd meg hát a gondolataidat most, ügyelj arra, hogy vágyaiddal összhangban legyenek. Ne pazarold az energiát a félelmekre, különben azok megnyilvánulnak.

222 - Legyen hited. Minden rendben lesz. Ne aggódj semmiért, minden szépen meg fog oldódni.

333 - Eggyé olvadtál a felemelkedett mesterekkel, akik éjjel nappal neked dolgoznak. Szeretnek, irányítanak és védenek téged.

444 - Ezernyi angyal vesz körül, akik szeretnek és támogatnak ebben a pillanatban is. Erős és tiszta kapcsolatban állsz az angyalok birodalmával, te magad egy földi angyal vagy. Nem kell félned semmitől, minden rendben van.

555 - Jelentős változások és átalakulások előtt állsz. Lehetőséged lesz végre arra, hogy kitörj a jelenlegi krízishelyzetedből és megleld azt a csodálatos életet, amit megérdemelsz.

666 - Itt az ideje, hogy a lelkedre koncentrálj, hogy kiegyensúlyozd és meggyógyítsd. Oszd meg a mennyországgal minden félelmedet. Legyél nyitott és segítséget kapsz, fogadd be az emberektől és az angyaloktól érkező szeretetet.

777 - Gratulálunk! Hallgattál az isteni útmutatásra, a bölcsességed most pedig kifizetődik. Most végre megkapod a jutalmadat. A sikereid inspirálnak és segítenek másokat, ezért kérjük, továbbra is cselekedj helyesen,

888 - A világegyetem bőséges és nagylelkű, te pedig már megtanultad, hogyan kell élni ezzel a lehetőséggel. Pénzügyi jólét vár rád most és a jövőben egyaránt.

999 – Cselekedj! A világnak szüksége van a magasztosabb célokra. Haladéktalanul teljesítsd a szent küldetésedet.

Számos más szám kombináció is létezik, melyek üzenetet tartogathatnak számodra, hiszen számok tulajdonképpen üzennek a belső énednek, az isteni valódnak. Ha egy szám meglepően sokszor kerül az utadba, mindenképpen nézz utána, hogy mit is jelenthet, mert az biztos, hogy értékes üzenetet rejt. Nagyon érdekes, hogy az üzenetek egytől egyig összhangban vannak a céljaiddal, ezért mindig járj nyitott szemmel és vedd észre, ha az Univerzum üzenni akar. A gondolataid forogjanak az öröm, az igazság és a szeretet körül, és meg fogod látni, hogy az Univerzum segít elérni a céljaidat. Ez a Vonzás Törvénye! Cselekedj helyesen, nevess sokat, ébredj fel!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Gyakran pontosan a gyengédséged miatt, a másokhoz fűződő őszinte közeledéseid miatt sebezhetővé válsz, és azt veszed észre, hogy az emberek kihasználnak, megbántanak. De vajon hogyan kezeled ezeket a kihívásokat, hogyan reagálsz, ha feldühítenek? A válasz a csillagjegyedben rejlik!

Bővebben »

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

A csillagok hatással vannak a testünk különböző részeire is, valójában minden egyes testrészen egy adott csillagjegy energiája uralkodik. Az alábbiakban megtalálhatod a 12 különböző asztrológiai személyiségtípust, rövid leírással és tippekkel, amelyek segítenek megtalálni a tested harmóniáját.

Bővebben »

 
4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

A titokzatos előző életek már évszázadok óta foglalkoztatják az emberiséget, számos elmélet született velük kapcsolatban, amelyek azt feszegetik, vajon valóban megéltük-e őket és ha igen, akkor milyen célt szolgálnak. Sokan olyan tapasztalatokként és tanulságokként írják le őket, amelyek a megvilágosodásunkhoz vezetnek. Mások úgy vélik, hogy többször is újjászületünk, egészen addig, ameddig el nem érjük a valódi megvilágosodott állapotot. Szerintük ez akár több száz évig is eltarthat.

Bővebben »

 
Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Nem is sejtenéd, hogy a csillagok milyen hatással vannak ránk… Azt meg pláne nem, hogy mennyi mindent rejt a csillagjegy, mely alatt születtél. Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami idegessé, feszültté, aggodalmaskodóvá tesz az életben? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy erre meg van a válasz, méghozzá a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Aki végigkövette a mágia és a boszorkányság jelenségét a történelem során, nagyon is jól ismeri az elemek fontosságát ezekben a tanokban. A legtöbb varázslat és mágikus rítus a négy fő elemmel való kapcsolatban gyökerezik, mindez pedig kihatással van az életerőre. Vajon tudod azt, hogy melyik elem a meghatározó az életedben? Az állatövi jegyek mindegyike besorolható a négy fő elem valamelyikébe. Ez lesz a kulcsa a benned lévő mágikus képességek és erő kiaknázásának.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, gyógyító. Felsőbb énje segíti a tanácsokban. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 303

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc