Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Tripla számok és jelentésük: 111, 222, 333, 444, 555… - Üzenetet hoznak számodra!

Megesett már veled, hogy folyton bizonyos háromjegyű számok jöttek veled szembe, mint például 111, 222, 333, 444, 555? Nos, jó, ha tudod, hogy ez nem a véletlen műve, ugyanis az Univerzum fontos üzenetet küld általuk számodra!

 

Tripla számokat látsz, tudod, hogy van valami jelentőségük? Egész nap felbukkannak?

Igen, ezek a számsorok bizony fontos üzenetet tartogatnak számodra. Az őrangyalod segíteni szeretne, közölni akar veled valami fontosat. Nagy változás előtt állsz, talán megtapasztalod a felfordulást és a zűrzavart életed néhány területén… de ne ess kétségbe. Ha új mederben folyik az életed… nyugodj meg, jó úton jársz. Az egész világnak sokkal többet kellene tapasztalnia, ugyanis hozzászoktunk, hogy olyan életterületeket, helyzeteket teremtsünk magunknak, amelyek nem szolgálják magasztosabb céljainkat, a fejlődésünket pedig egyáltalán. Ezek olyanok, mint a régi hiedelmek, ítéletek, haragok, félelmek, kétségek, amelyek visszatartanak az igazságtól, a valódi énünktől.

Tripla számok

Engedd el a régi berögződéseket, elvárásokat, megérdemled az igazságot, az igaz szeretetet

A nagy ébredések, a nagy változások előtt bizony gyakran előfordulhat, hogy elkezdünk bizonyos szimbólumokat, számokat, üzeneteket látni. Ide tartoznak a tripla, vagyis a háromjegyű számok is. Ezek a számok üzenetet hordoznak magukban, olyan jelzőfények, amelyek megvilágítják az utadat a Magasztosabb Éned elérése érdekében.

Milyen számokat látsz gyakran? Íme, a jelentésük:

111 - Egy energia átjáró nyílt ki számodra, a gondolataidnak teremtő erőt biztosít. Bölcsen válogasd meg hát a gondolataidat most, ügyelj arra, hogy vágyaiddal összhangban legyenek. Ne pazarold az energiát a félelmekre, különben azok megnyilvánulnak.

222 - Legyen hited. Minden rendben lesz. Ne aggódj semmiért, minden szépen meg fog oldódni.

333 - Eggyé olvadtál a felemelkedett mesterekkel, akik éjjel nappal neked dolgoznak. Szeretnek, irányítanak és védenek téged.

444 - Ezernyi angyal vesz körül, akik szeretnek és támogatnak ebben a pillanatban is. Erős és tiszta kapcsolatban állsz az angyalok birodalmával, te magad egy földi angyal vagy. Nem kell félned semmitől, minden rendben van.

555 - Jelentős változások és átalakulások előtt állsz. Lehetőséged lesz végre arra, hogy kitörj a jelenlegi krízishelyzetedből és megleld azt a csodálatos életet, amit megérdemelsz.

666 - Itt az ideje, hogy a lelkedre koncentrálj, hogy kiegyensúlyozd és meggyógyítsd. Oszd meg a mennyországgal minden félelmedet. Legyél nyitott és segítséget kapsz, fogadd be az emberektől és az angyaloktól érkező szeretetet.

777 - Gratulálunk! Hallgattál az isteni útmutatásra, a bölcsességed most pedig kifizetődik. Most végre megkapod a jutalmadat. A sikereid inspirálnak és segítenek másokat, ezért kérjük, továbbra is cselekedj helyesen,

888 - A világegyetem bőséges és nagylelkű, te pedig már megtanultad, hogyan kell élni ezzel a lehetőséggel. Pénzügyi jólét vár rád most és a jövőben egyaránt.

999 – Cselekedj! A világnak szüksége van a magasztosabb célokra. Haladéktalanul teljesítsd a szent küldetésedet.

Számos más szám kombináció is létezik, melyek üzenetet tartogathatnak számodra, hiszen számok tulajdonképpen üzennek a belső énednek, az isteni valódnak. Ha egy szám meglepően sokszor kerül az utadba, mindenképpen nézz utána, hogy mit is jelenthet, mert az biztos, hogy értékes üzenetet rejt. Nagyon érdekes, hogy az üzenetek egytől egyig összhangban vannak a céljaiddal, ezért mindig járj nyitott szemmel és vedd észre, ha az Univerzum üzenni akar. A gondolataid forogjanak az öröm, az igazság és a szeretet körül, és meg fogod látni, hogy az Univerzum segít elérni a céljaidat. Ez a Vonzás Törvénye! Cselekedj helyesen, nevess sokat, ébredj fel!

 
Legolvasottabb cikkeink
Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Új sorozatunkban jósaink minden héten elvégeznek egy jóslást, teljesen ingyen.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

4 remek módszer az őszi napforduló energiáinak kihasználására

4 remek módszer az őszi napforduló energiáinak kihasználására

Az ősz első hivatalos napja, az pszi napforduló ebben az évben szeptember 23-ra esik. A történelem során az emberek minden kultúrában megünnepelték ezt az eseményt, és vallási tekintetben is kiemelkedő volt mind az őszi napéjegyenlőség, mind a téli napforduló, nem is szólva a tavaszi és nyári napfordulókról. A mostani rohanó életben is érdemes ezeket a napokat néhány rituáléval megünnepelni és kiszakadni a napi rutinból. Töltődj fel az őszi napforduló energiájával!

Bővebben »

Mi a legfőbb pszichikai képességed, miben rejlik az erőd? - A csillagjegyed most elárulja

Mi a legfőbb pszichikai képességed, miben rejlik az erőd? - A csillagjegyed most elárulja

Az emberi tudat vizsgálatával egyre inkább megismerhetőek azok a pszichikai képességek, amelyek minden emberben ott rejlenek. Minden egyes csillagjegynek meg vannak a rá jellemző pszichikai képességei, hiszen a zodiákus magára a pszichére is kihat.

Bővebben »

 
Megszakadt barátság? Így dolgozhatod fel könnyebben!

Megszakadt barátság? Így dolgozhatod fel könnyebben!

Baráti kapcsolataink ugyanolyan fontosak, akárcsak a párkapcsolatok. Bár a legtöbb mai film és könyv leginkább a szerelmi történeteket dolgozzák fel, a baráti kapcsolatok ugyanúgy értékes tanításokat adhatnak a bizalomról, kompromisszumokról, az elkötelezettségről és a szeretetről. Sajnos azonban nem minden barátság tart örökké.

Bővebben »

 
Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Bár sok minden közös az egyes zodiákusokban, a negatív érzéseket mindenki másképpen éli meg. Néhány csillagjegyre az a jellemző, hogy szembenéz az adott problémával, mások pedig belül rendezik le ezeket a dolgokat, míg már szinte pattanásig feszül a helyzet.

Bővebben »

 
Élő jóslás Facebookon

Élő jóslás Facebookon

Úgy érzed, van valami, amit mindenképpen tudnod kell? Kíváncsi vagy, hogyan alakul a párkapcsolatod? Vajon őszinte veled a kedvesed? Hívd Klárit jövő szerdán 14:00 órától kezdődő élő facebook adásunkban.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc