Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

 

Az első és legegyszerűbb ok nem más, minthogy mindenki megérdemli, hogy szeretve legyen. Igen, te is megérdemled, hogy a családod, a barátad, a párod szeressen téged, és ami talán a legfontosabb: hogy te is szeresd magad!

Valentin-napon (és azt követően minden nap) saját magad elfogadása és szeretése a kulcsa a boldogságodnak. Bár az ember hajlamos az önértékelését nagyrészt arra alapozni, hogy mások hogyan értékelik, a személyes jólétedben azonban sokkal nagyobb szerepet játszik az, hogy hogyan viszonyulsz te saját magadhoz.

Valentin-nap

Annak érdekében, hogy feltöltsd a szeretet tartalékaid, összhangba kell jönnöd magad. Hiszen addig mások sem tudnak téged igazán szeretni, amíg te magad nem szereted magad. Összpontosíts kicsit befelé, folytass párbeszédet magaddal. A legfontosabb, hogy amikor magadhoz beszélsz, soha ne kezdd és ne is fejezd be a gyakorlatot negatívummal!

Kényeztesd magad!

Remélhetőleg és valószínűleg sok olyan dolgot csinálsz, ami valóban örömöt okoz számodra, de elképzelhető, hogy ezekre a pillanatokra nem úgy tekintesz, mint egyfajta lélek-terápiára. Márpedig, úgy kellene! Csakúgy, mint bármilyen kapcsolatban, az igényeid figyelembe vétele azt sugallja a lelkednek, hogy érdemes törődni vele. Szóval, fogalmazd meg magadban, hogy mire vágysz jelenleg! Ne feledd, a gépek is akkor működnek a legjobban, ha megfelelően karban vannak tartva, miért lenne ez másképp a testeddel és a lelkeddel?

Élved ki a Valentin-napot, menj el vacsorázni a szeretteiddel, vagy nézz meg egy jó filmet, a nap végén pedig kényeztesd magad egy aromaterápiás fürdővel, kristályokkal és gyertyákkal!

Miért fontos szeretni önmagad?

Azok, akik soha nem ünneplik meg a Valentin-napot, talán nem is gondolják, hogy mekkora szerepe van a kapcsolatoknak az önértékelésükben és a személyes fejlődésükben. Szeretni önmagad soha nem egy önző dolog, sőt, lényegében ez ad lehetőséget arra, hogy önmagad legjobb oldalát oszd meg másokkal. Azok az emberek, akik jól érzik magukat a bőrükben, lehetővé teszik, hogy mások is megtapasztalják és viszonozzák ezeket a jó érzéseket.

Íme, néhány javaslat, hogyan élheted meg a Valentin-napot a legteljesebben:

Hála

Mindannyian szeretjük, ha szeretnek minket, és mindannyian szeretjük, ha értékelik a cselekedeteinket. A „Kérem” és a „Köszönöm” szavak igazi varázserővel bírnak. Ne spórolj velük, hiszen minden ember csodásan reagál a tiszteletre és a szívből jövő hálára, és hasonlóképp viszonozza!

Valentin-nap együtt

Ha párban élsz, akkor sem kell a Valentin-napnak az ajándékokról szólnia! Ahelyett, hogy giccses ajándékokkal, csokival vagy más kereskedelmi forgalomban kapható ajándékkal lepnétek meg egymást, adjátok inkább az együttlét örömét egymásnak! Főzzetek egy romantikus vacsorát odahaza, együtt, süssetek valamilyen finom desszertet, majd indítsátok el a kedvenc filmetek vagy zenétek és élvezzétek ki egymás társaságát!

Tedd újra különlegessé!

Ez a cikk szándékosan elkerülte a tökéletes, piacorientált Valentin-ünnep elvárásait, helyette inkább arra összpontosított, hogy ezt a napot arra is felhasználhatod, hogy megértsd: addig, amíg te nem szereted eléggé saját magad, addig nem várhatod azt sem, hogy mások szeressenek. Nem kell kisebb vagyonokat elkölteni ahhoz, hogy egy napot igazán különlegessé tegyünk! Elég, ha figyelsz magadra, az igényeidre, és mindazok igényeire, akiket szeretsz. A jutalom nem marad el, hiszen rengeteg szeretetet fogsz kapni cserébe, ráadásul, az intimitás egészen új szintjét élheted meg!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

Bővebben »

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

Bővebben »

 
4-es évszám: a megalapozás éve

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

Bővebben »

 
Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

Bővebben »

 
Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Mindannyiunknak van fizikai és nem fizikai testünk, a csakrák pedig ezekben a testekben az energiaközpontok. A 7 különböző csakra 7 különböző erővel van társítva. Mivel a csakrák a bolygókhoz is kapcsolódnak, a legerősebb megtalálható a csillagjegyekben is.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Miriam Gyógyító Jós

Miriam

Leginkább jósként vált ismertté. Gonosz erők elűzője, lelkek védelmezője.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 366

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc