Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

 

Az első és legegyszerűbb ok nem más, minthogy mindenki megérdemli, hogy szeretve legyen. Igen, te is megérdemled, hogy a családod, a barátad, a párod szeressen téged, és ami talán a legfontosabb: hogy te is szeresd magad!

Valentin-napon (és azt követően minden nap) saját magad elfogadása és szeretése a kulcsa a boldogságodnak. Bár az ember hajlamos az önértékelését nagyrészt arra alapozni, hogy mások hogyan értékelik, a személyes jólétedben azonban sokkal nagyobb szerepet játszik az, hogy hogyan viszonyulsz te saját magadhoz.

Valentin-nap

Annak érdekében, hogy feltöltsd a szeretet tartalékaid, összhangba kell jönnöd magad. Hiszen addig mások sem tudnak téged igazán szeretni, amíg te magad nem szereted magad. Összpontosíts kicsit befelé, folytass párbeszédet magaddal. A legfontosabb, hogy amikor magadhoz beszélsz, soha ne kezdd és ne is fejezd be a gyakorlatot negatívummal!

Kényeztesd magad!

Remélhetőleg és valószínűleg sok olyan dolgot csinálsz, ami valóban örömöt okoz számodra, de elképzelhető, hogy ezekre a pillanatokra nem úgy tekintesz, mint egyfajta lélek-terápiára. Márpedig, úgy kellene! Csakúgy, mint bármilyen kapcsolatban, az igényeid figyelembe vétele azt sugallja a lelkednek, hogy érdemes törődni vele. Szóval, fogalmazd meg magadban, hogy mire vágysz jelenleg! Ne feledd, a gépek is akkor működnek a legjobban, ha megfelelően karban vannak tartva, miért lenne ez másképp a testeddel és a lelkeddel?

Élved ki a Valentin-napot, menj el vacsorázni a szeretteiddel, vagy nézz meg egy jó filmet, a nap végén pedig kényeztesd magad egy aromaterápiás fürdővel, kristályokkal és gyertyákkal!

Miért fontos szeretni önmagad?

Azok, akik soha nem ünneplik meg a Valentin-napot, talán nem is gondolják, hogy mekkora szerepe van a kapcsolatoknak az önértékelésükben és a személyes fejlődésükben. Szeretni önmagad soha nem egy önző dolog, sőt, lényegében ez ad lehetőséget arra, hogy önmagad legjobb oldalát oszd meg másokkal. Azok az emberek, akik jól érzik magukat a bőrükben, lehetővé teszik, hogy mások is megtapasztalják és viszonozzák ezeket a jó érzéseket.

Íme, néhány javaslat, hogyan élheted meg a Valentin-napot a legteljesebben:

Hála

Mindannyian szeretjük, ha szeretnek minket, és mindannyian szeretjük, ha értékelik a cselekedeteinket. A „Kérem” és a „Köszönöm” szavak igazi varázserővel bírnak. Ne spórolj velük, hiszen minden ember csodásan reagál a tiszteletre és a szívből jövő hálára, és hasonlóképp viszonozza!

Valentin-nap együtt

Ha párban élsz, akkor sem kell a Valentin-napnak az ajándékokról szólnia! Ahelyett, hogy giccses ajándékokkal, csokival vagy más kereskedelmi forgalomban kapható ajándékkal lepnétek meg egymást, adjátok inkább az együttlét örömét egymásnak! Főzzetek egy romantikus vacsorát odahaza, együtt, süssetek valamilyen finom desszertet, majd indítsátok el a kedvenc filmetek vagy zenétek és élvezzétek ki egymás társaságát!

Tedd újra különlegessé!

Ez a cikk szándékosan elkerülte a tökéletes, piacorientált Valentin-ünnep elvárásait, helyette inkább arra összpontosított, hogy ezt a napot arra is felhasználhatod, hogy megértsd: addig, amíg te nem szereted eléggé saját magad, addig nem várhatod azt sem, hogy mások szeressenek. Nem kell kisebb vagyonokat elkölteni ahhoz, hogy egy napot igazán különlegessé tegyünk! Elég, ha figyelsz magadra, az igényeidre, és mindazok igényeire, akiket szeretsz. A jutalom nem marad el, hiszen rengeteg szeretetet fogsz kapni cserébe, ráadásul, az intimitás egészen új szintjét élheted meg!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Olykor úgy érzed, mintha az életed bizonyos aspektusai eleve el lennének rendelve vagy meg lennének írva? Elképzelhető, hogy ilyenkor épp a karmád tapasztalod meg, anélkül, hogy valójában tudnál róla. A karma a korábbi életek emléke, amely a jelenünkben manifesztálódik.

Bővebben »

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Néha egyenesen hihetetlen, hogy a házas élet mennyire meg tud változtatni egy nőt. Van, aki igazi háziasszonnyá válik, míg mások hercegnőből gonosz boszorkánnyá alakulnak. Most bemutatjuk, hogy a csillagjósok szerint hogyan változnak meg a hölgyek az esküvő után. Érdemes figyelmesen végigolvasni, hátha tapasztalod magadon a jeleket.

Bővebben »

 
Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Amikor energia raktáraid lemerülnek, és teljesen le vagy nullázva, nehéz lehet elképzelni, milyen érzés az erőd teljében lenni. Mindenkinek meg van a saját előnyben részesített taktikája a feltöltődésre, de mi most a legalapvetőbbeket gyűjtöttük össze, méghozzá a csillagjegyek szerint.

Bővebben »

 
Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Sokszor találkozunk azzal az ellentmondással, hogy arra kérnek minket, fejlesszük az erősségeinket, miközben arra bátorítanak, hogy vállaljuk fel gyengeségeinket. Hibáink ismerete ugyanolyan fontos, mint hogy tisztában legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Mindannyiunknak vannak még hiányosságai, amin dolgozni tudunk, ezért ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi az, amiben fejlődnöd kell még, hogy egy még jobb önmagaddá válj!

Bővebben »

 
Tényleg javítja a tánc az egészséget?

Tényleg javítja a tánc az egészséget?

A zene az emberiség szívverése. Képes összekapcsolni bennünket idegen emberekkel, egyesít minket a dalban, meghatározza a kultúránkat, átsegít minket az ünneplésen és a gyászon egyaránt, testünket pedig mozgásra ösztönzi. De vajon a tánc javítja az egészségünket is?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 500

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Miriam Gyógyító Jós

Miriam

Leginkább jósként vált ismertté. Gonosz erők elűzője, lelkek védelmezője.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 366

0900 700 602 - 2 EUR/perc