Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan keltsd fel újra a partnered érdeklődését? - Elérkezett az idő a változtatásra!

Nem vagy egyedül, ilyen gondokkal mások is küzdenek, hiszen biztos sokan mennek át olyan időszakon, amikor nem fordít rájuk kellő figyelmet a partnerük. Arra vágysz, hogy ugyanúgy lángoljon irántad a partnered szerelme, mint a kapcsolatotok legelején.

 
Nem tudod, hogy mit csináltál rosszul. Rengeteg gondolat átsuhan az agyadon. Tettél egyáltalán valami rosszat? Netán már nem szeret? Az igazság az, hogy a partnered fejében valószínűleg káosz uralkodik, és nem tudja, mit érez. Mindketten elveszettnek érzitek magatokat, és elérkezett az idő, hogy változtass ezen!

Elveszettnek érzed magad?

Fontos, hogy a partnered és te közösen fejlődjetek, és kellő időt szánjatok egymásra, újra és újra. Ám a drámázást érdemes mellőznöd. Az egyik legrosszabb dolog, amit tehetsz, az az, hogy ha túlzottan ragaszkodsz és rátelepszel a másikra. Mindez ugyanis már nem vonzó, hanem épp ellenkezőleg, kifejezetten irritáló lehet a másik fél számára. Vedd észre a jeleket, ha a partnered elhúzódik, akkor ez bizony egy hatalmas nem jele! Hagyj lehetőséget arra, hogy kifejezze az érzéseit, elmondhassa mindazt, amit érez. Az is lehet, hogy épp ezáltal ismeri meg igazán azt, aki vagy.
 
Elveszettnek és sebezhetőnek érezheted magad, s mindenképpen meg kell osztanod a partnereddel, hogy ilyesmit érzel. Fejlődnöd kell és érdemes felkeresni a régi barátokat is, de akár új ismeretségeket is köthetsz. Ne feledd, hogy a férfiak vadászösztöne ilyenkor indul be, s ideje felkeltened az érdeklődését ismét. Itt az ideje, hogy megmutasd, önállóan is el tudod tölteni az idődet, és hadd lássa, hogy van saját életed. Engedd, hogy elkezdj hiányozni neki, és törődj kicsit most saját magaddal. Meglátod, hogy a partnered ismét egyre inkább akarni fog, és fellobban köztetek újra az a bizonyos szikra.
 
Az új dolgok közös kipróbálása akkor lehetséges, ha működik köztetek a kommunikáció. Sokféle lehetőség van – múzeumi látogatok vagy éppen szabadtéri kalandok, a lényeg az, hogy kerüljetek egymáshoz közel ismét, és épüljön köztetek újra a bizalom. Ez ugyanis a vonzalom lángjának egyik alapköve. Az új dolgok kipróbálása egyben új lehetőség is, így ugyanis képesek vagytok egyazon ütemben fejlődni a kapcsolatban. Néha egy-egy nehezebb vagy depressziós időszak arra kényszerít, hogy valami újba vágj bele, s így érettebbé, bölcsebbé is váltok mindketten. Vágjatok bele közösen egy új hobbiba vagy kalandba, nem baj, ha elsőre nem a legjobb opciót találjátok meg. A fontos az, hogy legyél nyitott és ne idegeskedj, ha nem változik meg minden rögtön.
 
Nagyon lényeges, hogy mindig őszinte legyél és kommunikáld a partnered felé az érzéseid. Ne félj megdicsérni a partnered, és mondd el neki, hogy mit szeretsz benne leginkább, például „Szeretem, hogy biztonságban érzem magam melletted”. Másrészt, ha problémák merülnek fel, ne söpörjétek a szőnyeg alá azokat, emellett ne szorítsd a partnered sarokba. Például ne mondj olyanokat, hogy „Soha többé nem érdekelsz már” vagy „Soha többé nem figyelek rád”. Mellőzd a „te” szócskát is, mivel ezzel automatikusan mindent a partneredre hárítasz. Hatékonyabb megfogalmazás, ha például így közlöd, amit szeretnél „Csalódott vagyok, hogy sosem megyünk el sehová”. A „mi” szóhasználattal ugyanis érzékelteted azt, hogy a felelősség közös a kapcsolatban, és kettőtökön áll a változás.
 
Nem olyan bonyolult egy kapcsolat. Csupán eléggé nyitottnak és kompromisszumképesnek kell lenned. Ha életben akarod tartani azt a bizonyos szikrát, akkor egyszerűen meg kell találnod az egészséges egyensúlyt az érzelmek és a személyes tér között. Néha ugyanis a helyzet csupán annyi, hogy a másik félnek némi privát szférára van szüksége. A legrosszabb, amit tehetsz, ha drámázol és idegeskedsz. Hagyd, hogy a partnered a kellemesebb oldalad lássa, és ismét fellobbanhasson a szikra köztetek. Találd meg az arany középutat az együtt töltött idő és a szükséges függetlenség között.
 
 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 345

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Theresa Inspiráló Jós

Theresa

Született telepatikus képességekkel rendelkezik, elismert asztrológus, kártyajós. 30 éve segít a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 482

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc