Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Melyik Tarot pakli a legmegfelelőbb számomra?

Sokan eljátszanak az otthoni Tarot vetés gondolatával és beruháznak egy saját kártyapaklira. Amikor azonban eljutsz a Tarot kártya vásárlásig, akkor igencsak meglepődhetsz a széles választék láttán. Bizony, sokan azt hiszik, hogy a Tarot mindig ugyanabban az alakba és formában jelenik meg, de a valóságban ez nem így van. Különböző művészek által illusztrált és számos célt szolgáló kártyapakli közül választhatunk ugyanis.

 

A megfelelőt megtalálni olykor nehéznek bizonyulhat, de egy kis kutatással és világos célokkal te is megtalálhatod a számodra legtökéletesebb paklit. Míg sokan egyet dedikált kártyapaklit használnak, addig vannak olyanok is, akik többféle paklit is összegyűjtenek a jóslásokhoz, vagy egyszerűen csak azért, mert gyönyörködni szeretnének a lapok művészi kidolgozásában.

Kártyajósaink segítségével összegyűjtöttünk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek, hogy a számodra legideálisabb paklit válaszd ki.

Ezoterikus bolt

Fogalmazd meg a céljaid

Szánj egy kis időt arra, hogy elgondolkodj azon, miért is szeretnél magad egy saját Tarot paklit, és mire fogod használni. Mennyire szeretnél elmélyülni a kártyák szimbolizmusában? Vagy inkább olyan kártyákat szeretnél, amelyek könnyen értelmezhetők?

Stílus

Most, hogy már tudod, miért is szeretnél egy saját Tarot paklit, fordíts egy kis időt arra is, hogy meghatározd és átgondold a stílusod. Akárcsak ha egy új ruhát vagy új lakberendezési tárgyat választanál, itt sem lesz másképp. Nyilvánvalóan mindig olyan dologra esik a voksod, amit közelinek érzel magadhoz, ami megszólít. Számtalan olyan pakli van a Tarotban is, amely kifejezetten művészi stílussal büszkélkedhet. Nos, már csak el kell döntened, hogy mi áll hozzád közelebb! Szereted a természetes hatású képeket, mert megnyugtatnak? Vagy inkább a kontrasztosabb, fekete-fehér képekért rajongsz?

Téma

A Tarot számtalan formában jelenhet meg és vannak olyan speciális paklik is, amelyek jellemzően egyetlen konkrét témát dolgoznak fel minden egyes lapon. Amennyiben például az angyalok érintenek meg inkább téged, úgy találhatsz köztük angyal kártyákat, de indián, mitologikus vagy más spirituális témájú paklik is léteznek. A lehetőségek tárháza tehát szinte végtelen.

Kutatás

Ha már tudod, hogy milyen témájú Tarot áll hozzád a legközelebb, illetve azt is, hogy nagyjából mire fogod használni a paklit, akkor ideje jobban körüljárni a számodra legfontosabb kritériumokat a kártyákkal kapcsolatban. Figyeld meg, hogy az a pakli, amelyik „megszólított”, mennyire értelmezhető a számodra, mennyire könnyen érthetők a szimbólumai. Semmi esetre se válassz olyan paklit, amellyel kapcsolatban bizonytalanságot érzel.

Hol vásárolj

Számtalan online webshop kínál mindenféle kártyák, vannak köztük olcsóbbak és drágábbak egyaránt. Mi azonban mégis azt javasoljuk, hogy ha teheted, akkor inkább személyesen menj el egy ezoterikus boltba, hiszen így kaphatod a leginkább személyre szabott segítséget. Ne félj segítséget kérni az eladótól, hiszen ő biztosan jól ismeri a megvásárolható paklikat és minden kérdésedre válaszolni is tud.

Ne feledd, ha elhatároztad magad, akkor mindenképpen szánj időt a megfelelő Tarot csomag kiválasztására, hiszen csak így tudod kellőképpen szűkíteni a látszólag végtelen számú lehetőséget, amelyek közül választhatsz. Összpontosíts a szándékaidra, a céljaidra és ami a legfontosabb: BÍZZ AZ INTUÍCIÓDBAN!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mezei Márti Együttérző Jós

Mezei Márti

Jelgyógyász, sorselemző, az okkultizmus értő tudója. Kiváló tarot kártya jós és számmisztikus, karmaszámmisztikus.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 566

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc