Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Melyik Tarot pakli a legmegfelelőbb számomra?

Sokan eljátszanak az otthoni Tarot vetés gondolatával és beruháznak egy saját kártyapaklira. Amikor azonban eljutsz a Tarot kártya vásárlásig, akkor igencsak meglepődhetsz a széles választék láttán. Bizony, sokan azt hiszik, hogy a Tarot mindig ugyanabban az alakba és formában jelenik meg, de a valóságban ez nem így van. Különböző művészek által illusztrált és számos célt szolgáló kártyapakli közül választhatunk ugyanis.

 

A megfelelőt megtalálni olykor nehéznek bizonyulhat, de egy kis kutatással és világos célokkal te is megtalálhatod a számodra legtökéletesebb paklit. Míg sokan egyet dedikált kártyapaklit használnak, addig vannak olyanok is, akik többféle paklit is összegyűjtenek a jóslásokhoz, vagy egyszerűen csak azért, mert gyönyörködni szeretnének a lapok művészi kidolgozásában.

Kártyajósaink segítségével összegyűjtöttünk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek, hogy a számodra legideálisabb paklit válaszd ki.

Ezoterikus bolt

Fogalmazd meg a céljaid

Szánj egy kis időt arra, hogy elgondolkodj azon, miért is szeretnél magad egy saját Tarot paklit, és mire fogod használni. Mennyire szeretnél elmélyülni a kártyák szimbolizmusában? Vagy inkább olyan kártyákat szeretnél, amelyek könnyen értelmezhetők?

Stílus

Most, hogy már tudod, miért is szeretnél egy saját Tarot paklit, fordíts egy kis időt arra is, hogy meghatározd és átgondold a stílusod. Akárcsak ha egy új ruhát vagy új lakberendezési tárgyat választanál, itt sem lesz másképp. Nyilvánvalóan mindig olyan dologra esik a voksod, amit közelinek érzel magadhoz, ami megszólít. Számtalan olyan pakli van a Tarotban is, amely kifejezetten művészi stílussal büszkélkedhet. Nos, már csak el kell döntened, hogy mi áll hozzád közelebb! Szereted a természetes hatású képeket, mert megnyugtatnak? Vagy inkább a kontrasztosabb, fekete-fehér képekért rajongsz?

Téma

A Tarot számtalan formában jelenhet meg és vannak olyan speciális paklik is, amelyek jellemzően egyetlen konkrét témát dolgoznak fel minden egyes lapon. Amennyiben például az angyalok érintenek meg inkább téged, úgy találhatsz köztük angyal kártyákat, de indián, mitologikus vagy más spirituális témájú paklik is léteznek. A lehetőségek tárháza tehát szinte végtelen.

Kutatás

Ha már tudod, hogy milyen témájú Tarot áll hozzád a legközelebb, illetve azt is, hogy nagyjából mire fogod használni a paklit, akkor ideje jobban körüljárni a számodra legfontosabb kritériumokat a kártyákkal kapcsolatban. Figyeld meg, hogy az a pakli, amelyik „megszólított”, mennyire értelmezhető a számodra, mennyire könnyen érthetők a szimbólumai. Semmi esetre se válassz olyan paklit, amellyel kapcsolatban bizonytalanságot érzel.

Hol vásárolj

Számtalan online webshop kínál mindenféle kártyák, vannak köztük olcsóbbak és drágábbak egyaránt. Mi azonban mégis azt javasoljuk, hogy ha teheted, akkor inkább személyesen menj el egy ezoterikus boltba, hiszen így kaphatod a leginkább személyre szabott segítséget. Ne félj segítséget kérni az eladótól, hiszen ő biztosan jól ismeri a megvásárolható paklikat és minden kérdésedre válaszolni is tud.

Ne feledd, ha elhatároztad magad, akkor mindenképpen szánj időt a megfelelő Tarot csomag kiválasztására, hiszen csak így tudod kellőképpen szűkíteni a látszólag végtelen számú lehetőséget, amelyek közül választhatsz. Összpontosíts a szándékaidra, a céljaidra és ami a legfontosabb: BÍZZ AZ INTUÍCIÓDBAN!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

Bővebben »

 
Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

Bővebben »

 
Így készül az újesztendőre a világ

Így készül az újesztendőre a világ

Minden kultúrában más és más módon készülnek az újév fogadására. Érdemes megnézni, hogyan is készülnek fel az elkövetkezendő évre a különböző országok.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Atlantiszi fényjáró. Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc