Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Melyik Tarot pakli a legmegfelelőbb számomra?

Sokan eljátszanak az otthoni Tarot vetés gondolatával és beruháznak egy saját kártyapaklira. Amikor azonban eljutsz a Tarot kártya vásárlásig, akkor igencsak meglepődhetsz a széles választék láttán. Bizony, sokan azt hiszik, hogy a Tarot mindig ugyanabban az alakba és formában jelenik meg, de a valóságban ez nem így van. Különböző művészek által illusztrált és számos célt szolgáló kártyapakli közül választhatunk ugyanis.

 

A megfelelőt megtalálni olykor nehéznek bizonyulhat, de egy kis kutatással és világos célokkal te is megtalálhatod a számodra legtökéletesebb paklit. Míg sokan egyet dedikált kártyapaklit használnak, addig vannak olyanok is, akik többféle paklit is összegyűjtenek a jóslásokhoz, vagy egyszerűen csak azért, mert gyönyörködni szeretnének a lapok művészi kidolgozásában.

Kártyajósaink segítségével összegyűjtöttünk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek, hogy a számodra legideálisabb paklit válaszd ki.

Ezoterikus bolt

Fogalmazd meg a céljaid

Szánj egy kis időt arra, hogy elgondolkodj azon, miért is szeretnél magad egy saját Tarot paklit, és mire fogod használni. Mennyire szeretnél elmélyülni a kártyák szimbolizmusában? Vagy inkább olyan kártyákat szeretnél, amelyek könnyen értelmezhetők?

Stílus

Most, hogy már tudod, miért is szeretnél egy saját Tarot paklit, fordíts egy kis időt arra is, hogy meghatározd és átgondold a stílusod. Akárcsak ha egy új ruhát vagy új lakberendezési tárgyat választanál, itt sem lesz másképp. Nyilvánvalóan mindig olyan dologra esik a voksod, amit közelinek érzel magadhoz, ami megszólít. Számtalan olyan pakli van a Tarotban is, amely kifejezetten művészi stílussal büszkélkedhet. Nos, már csak el kell döntened, hogy mi áll hozzád közelebb! Szereted a természetes hatású képeket, mert megnyugtatnak? Vagy inkább a kontrasztosabb, fekete-fehér képekért rajongsz?

Téma

A Tarot számtalan formában jelenhet meg és vannak olyan speciális paklik is, amelyek jellemzően egyetlen konkrét témát dolgoznak fel minden egyes lapon. Amennyiben például az angyalok érintenek meg inkább téged, úgy találhatsz köztük angyal kártyákat, de indián, mitologikus vagy más spirituális témájú paklik is léteznek. A lehetőségek tárháza tehát szinte végtelen.

Kutatás

Ha már tudod, hogy milyen témájú Tarot áll hozzád a legközelebb, illetve azt is, hogy nagyjából mire fogod használni a paklit, akkor ideje jobban körüljárni a számodra legfontosabb kritériumokat a kártyákkal kapcsolatban. Figyeld meg, hogy az a pakli, amelyik „megszólított”, mennyire értelmezhető a számodra, mennyire könnyen érthetők a szimbólumai. Semmi esetre se válassz olyan paklit, amellyel kapcsolatban bizonytalanságot érzel.

Hol vásárolj

Számtalan online webshop kínál mindenféle kártyák, vannak köztük olcsóbbak és drágábbak egyaránt. Mi azonban mégis azt javasoljuk, hogy ha teheted, akkor inkább személyesen menj el egy ezoterikus boltba, hiszen így kaphatod a leginkább személyre szabott segítséget. Ne félj segítséget kérni az eladótól, hiszen ő biztosan jól ismeri a megvásárolható paklikat és minden kérdésedre válaszolni is tud.

Ne feledd, ha elhatároztad magad, akkor mindenképpen szánj időt a megfelelő Tarot csomag kiválasztására, hiszen csak így tudod kellőképpen szűkíteni a látszólag végtelen számú lehetőséget, amelyek közül választhatsz. Összpontosíts a szándékaidra, a céljaidra és ami a legfontosabb: BÍZZ AZ INTUÍCIÓDBAN!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Gyakran pontosan a gyengédséged miatt, a másokhoz fűződő őszinte közeledéseid miatt sebezhetővé válsz, és azt veszed észre, hogy az emberek kihasználnak, megbántanak. De vajon hogyan kezeled ezeket a kihívásokat, hogyan reagálsz, ha feldühítenek? A válasz a csillagjegyedben rejlik!

Bővebben »

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

A csillagok hatással vannak a testünk különböző részeire is, valójában minden egyes testrészen egy adott csillagjegy energiája uralkodik. Az alábbiakban megtalálhatod a 12 különböző asztrológiai személyiségtípust, rövid leírással és tippekkel, amelyek segítenek megtalálni a tested harmóniáját.

Bővebben »

 
4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

A titokzatos előző életek már évszázadok óta foglalkoztatják az emberiséget, számos elmélet született velük kapcsolatban, amelyek azt feszegetik, vajon valóban megéltük-e őket és ha igen, akkor milyen célt szolgálnak. Sokan olyan tapasztalatokként és tanulságokként írják le őket, amelyek a megvilágosodásunkhoz vezetnek. Mások úgy vélik, hogy többször is újjászületünk, egészen addig, ameddig el nem érjük a valódi megvilágosodott állapotot. Szerintük ez akár több száz évig is eltarthat.

Bővebben »

 
Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Nem is sejtenéd, hogy a csillagok milyen hatással vannak ránk… Azt meg pláne nem, hogy mennyi mindent rejt a csillagjegy, mely alatt születtél. Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami idegessé, feszültté, aggodalmaskodóvá tesz az életben? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy erre meg van a válasz, méghozzá a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Aki végigkövette a mágia és a boszorkányság jelenségét a történelem során, nagyon is jól ismeri az elemek fontosságát ezekben a tanokban. A legtöbb varázslat és mágikus rítus a négy fő elemmel való kapcsolatban gyökerezik, mindez pedig kihatással van az életerőre. Vajon tudod azt, hogy melyik elem a meghatározó az életedben? Az állatövi jegyek mindegyike besorolható a négy fő elem valamelyikébe. Ez lesz a kulcsa a benned lévő mágikus képességek és erő kiaknázásának.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, gyógyító. Felsőbb énje segíti a tanácsokban. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 303

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc