Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

Életmentő tanácsok, önsegítő könyvek tömkelege és oly kevés idő – úgy tűnik, az ember életében mindig van valami megjavítani való, különösen, ha a hatékonyágról van szó. Van, aki nem találja a megfelelő módját annak, hogyan érje el minél előbb céljait, míg másoknál maga a cél az, ami hiányzik.

 

Az alábbiakban három egyszerű lépést mutatunk, amelyek nemcsak segítenek megfogalmazni a céljaid, hanem abban is, hogy hogyan érheted el őket. Érdemes kipróbálnod őket, hiszen egyszer és mindenkorra segíthetnek hatékonyabbnak és sikeresebbnek lenni.

Stressz

Első lépés: Önértékelés és összpontosítás

Ne hagyd magad túlságosan befolyásolni az önsegítő könyveknek! Mindenki élete más és más, ahogyan a problémái is. Az indulásban ugyan sokat segíthetnek, ahogy abban is, hogy mire érdemes összpontosítanod, azon túl viszont soha ne felejtsd el az olvasottakat a saját életedre és körülményeire vonatkoztatni.

Bátran lépj egyet hátra, és fogalmazd meg, hogy mi a fő célod. Miután megtaláltad, kérdezd meg magadtól: „Ez az én alapvető célom?” Ismételgesd ezt a kérdést egészen addig, amíg rá nem jössz, hogy mi vezérel a céljaid elérésében, amíg meg nem találod azt az erőt, ami előre visz. Minden olyan energiát szűrj ki pedig, ami hátráltat.

A lényeg felfedezése kulcsfontosságú – mi az irányadó csillagod? Kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy ha egyszerre egynél több célkitűzésünk van, akkor az csökkenti a siker esélyét. Egyszerűsítsd céljaid, és állíts fel fontossági sorrendet.

Második lépés: Kezdd a kicsivel – Fejezd be a naggyal

Miután elkülönítetted a céljaid és azonosítottad mindazt, ami az út során megzavarhat, itt az ideje, hogy készíts egy tervet. Ne hagyd, hogy az alapvető célod nagysága arra kényszerítsen, hogy azt gondold: egy óriási ugrást kell megtenned az elérése érdekében! Kezdd a kisebb részfeladatokkal, és hagyd a végére a nagyobb volumenű dolgokat.

Egy reális terv megfogalmazásához segítség lehet, ha lebontod a tervet havi- és napi mini-célkitűzésekre. Miután kialakítottál egyfajta rutint, a hatékonyságod is nőni fog, hamarosan pedig már nem is fog olyan távolinak tűnni az a cél, amit l szeretnél érni.

Harmadik lépés: Önkritika

Amikor eléred az alapvető célod, az még nem jelenti, hogy az út végére értél. Az önreflexió ugyanolyan fontos, mint maga a cselekvés, mivel minden, amit csinálunk, az egyfajta leckét jelent, amelyet továbbra is alkalmazhatunk a jövőbeli céljainkra. Gondolj arra, hogyan változott meg a hatékonyságod és a produktivitásod e folyamat során – milyen eszközöket használtál az elérésére és milyen új célokat fedeztél fel közben? A határ a csillagos ég!

Ne feledd, hogy senki sem úgy születik, hogy a birtokában van minden fortély, amely csodás módon fokozza a hatékonyságot! Ha úgy érzed, hogy elakadtál, tudd, hogy az eszközök természetesen a birtokodban vannak, csak használni kell őket!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Olykor úgy érzed, mintha az életed bizonyos aspektusai eleve el lennének rendelve vagy meg lennének írva? Elképzelhető, hogy ilyenkor épp a karmád tapasztalod meg, anélkül, hogy valójában tudnál róla. A karma a korábbi életek emléke, amely a jelenünkben manifesztálódik.

Bővebben »

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Néha egyenesen hihetetlen, hogy a házas élet mennyire meg tud változtatni egy nőt. Van, aki igazi háziasszonnyá válik, míg mások hercegnőből gonosz boszorkánnyá alakulnak. Most bemutatjuk, hogy a csillagjósok szerint hogyan változnak meg a hölgyek az esküvő után. Érdemes figyelmesen végigolvasni, hátha tapasztalod magadon a jeleket.

Bővebben »

 
Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Amikor energia raktáraid lemerülnek, és teljesen le vagy nullázva, nehéz lehet elképzelni, milyen érzés az erőd teljében lenni. Mindenkinek meg van a saját előnyben részesített taktikája a feltöltődésre, de mi most a legalapvetőbbeket gyűjtöttük össze, méghozzá a csillagjegyek szerint.

Bővebben »

 
Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Sokszor találkozunk azzal az ellentmondással, hogy arra kérnek minket, fejlesszük az erősségeinket, miközben arra bátorítanak, hogy vállaljuk fel gyengeségeinket. Hibáink ismerete ugyanolyan fontos, mint hogy tisztában legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Mindannyiunknak vannak még hiányosságai, amin dolgozni tudunk, ezért ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi az, amiben fejlődnöd kell még, hogy egy még jobb önmagaddá válj!

Bővebben »

 
Tényleg javítja a tánc az egészséget?

Tényleg javítja a tánc az egészséget?

A zene az emberiség szívverése. Képes összekapcsolni bennünket idegen emberekkel, egyesít minket a dalban, meghatározza a kultúránkat, átsegít minket az ünneplésen és a gyászon egyaránt, testünket pedig mozgásra ösztönzi. De vajon a tánc javítja az egészségünket is?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Médium Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális tanácsadó.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc