Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

3 módja annak, hogyan emlékezhetünk meg elhunyt szeretteinkről

November első két napján, Mindenszentek és Halottak napja alkalmából emberek milliói tisztelegnek azok előtt, akik sajnos már nem lehetnek köztünk. Sokan úgy vélik, hogy ezeken a napokon a láthatón túli világgal sokkal könnyebb kapcsolatba lépni, mint máskor. Ilyenkor a világ szíve egyként dobban mindazokért, akiket szerettünk valaha, azokért, akiket soha nem fogunk elelejteni.

 

Ez a hétvége mindenkinek egy kicsit mást jelent, hiszen mindannyian mások vagyunk, másként emlékezünk meg. Az alábbiakban 3 olyan módszert ajánlunk, amelyek segíthetnek a megemlékezésben, abban, hogy elhunyt szeretteinket biztosítsuk arról, hogy a szívünkben örökké élni fognak.

1. Közös megemlékezés a családdal

Az egyik legegyszerűbb és talán legáltalánosabb módja a megemlékezésnek, amikor a család és a barátok összegyűlnek és együtt tisztelegnek mindazok előtt, akik közel álltak a szívükhöz. Az ilyen összejöveteleknek nem feltétlenül kell komornak, vagy szomorúnak lenniük. Egy közös vacsora alkalmával például szeretetteljes és jó hangulatú beszélgetések keretében eleveníthetjük fel a legszebb közös emlékeket.

megemlékezés

2. Ültessünk egy élő dolgot, és figyeljük, ahogyan növekedik!

Ha egy fát vagy más növényt ültetünk szeretteink tiszteletére, akkor a bánatunkat egy, a Föld számára növekvő ajándékká alakíthatjuk. Válasszunk ki egy különleges helyet a lakásban vagy a kertben, helyezzünk el ott valamilyen növényt, ápoljuk, és minden alkalommal, amikor ezzel a növénnyel törődünk, eszünkbe fog jutni az a különleges személy, akinek a tiszteletére ültettük. Ez a módszer különösen jó azoknak, akik a szerettük elvesztése után hatalmas űrt tapasztalnak az életükben, és gyakran érzik az adott személy hiányát. Csodálatos gesztus, amely igazán megtisztelő módja a megemlékezésnek.

3. Készítsünk házi oltárt!

Egy, a háztartásban kialakított oltár lehetőséget a arra, hogy a család és a rokonság minden tagja leróhassa tiszteletét azok előtt, akik már nem lehetnek köztünk. Az elhunyt kedvenc színei, apró emléktárgyai és a családi fotók felhasználásával nagyon egyszerűen megemlékezhetünk a szeretteinkkel. Amikor az oltárnál tartózkodunk, gyújtsunk egy gyertyát a tiszteletére, beszéljünk az adott személyhez – akár hangosan, akár csendben, a szívünkben. Amikor valaki elmegy, a vele való kapcsolatunk nem ér véget. Csak megváltozik.

A megemlékezésnek ezek a napjai és a veszteségeket feldolgozó különféle szertartások segítenek abban, hogy felismerjük az emberi kapcsolatok fontosságát az életünkben.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Különleges és ritka Merkúr – Nap együttállás 11.11-én!

Különleges és ritka Merkúr – Nap együttállás 11.11-én!

A Merkúr – Nap tranzit egy rendkívül ritka esemény az asztrológiában, ugyanis a Merkúr minden évszázadban körülbelül 13-szor tranzitál csak. Ennek az eseménynek azonban nem csak asztrológiai szempontból van különös jelentősége, hanem a számmisztika szempontjából is, mivel a tranzitra 11. hó 11. napján kerül sor.

Bővebben »

Halloween és a spirituális megújulás

Halloween és a spirituális megújulás

Az év ezen szakaszában, a Skorpió jegyének és a nálunk is egyre szélesebb körben ünnepelt Halloween idején, kiváló lehetőség nyílig a spirituális újjászületésre. Az ősi hagyományok szerint ilyenkor a régi körülmények helyére új lehetőségek lépnek.

Bővebben »

 
Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

A csillagok már felkészültek a novemberre, és egy-egy üzenettel látnak most el, hogy minél felkészültebben nézz e hónap elé. Keresd meg a sajátodat, hogy segítsen neked megérteni a téged befolyásoló őszi energiák hatásait.

Bővebben »

 
Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

 
3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

Életmentő tanácsok, önsegítő könyvek tömkelege és oly kevés idő – úgy tűnik, az ember életében mindig van valami megjavítani való, különösen, ha a hatékonyágról van szó. Van, aki nem találja a megfelelő módját annak, hogyan érje el minél előbb céljait, míg másoknál maga a cél az, ami hiányzik.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 375

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc