Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

 

Leginkább a személyiségünk határozza meg, hogy mi az a pont, amíg hajlandóak vagyunk elmenni, mi az, ami még belefér és mi nem. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor bármennyire is kockázat kerülők vagyunk, bizony érdemes kilépni a komfort zónánkból. Az alábbiakban 5 olyan esetet gyűjtöttünk össze, amikor igenis érdemes belemenni a játékba.

1. Ha lehetőséged nyílik utazni

Bármikor, amikor lehetőséged nyílik elmerülni egy másik kultúrában, vagy éppenséggel csak egy olyan helyre juthatsz el, ahol azelőtt még nem jártál, mindenképpen vágj bele! A világ megismerése új és egyedülálló perspektívát ad az életed további részére. Garantált, hogy ha hazajössz, egész más ember leszel. Akár munkaügyek, akár pihenés kapcsán merül fel az utazás, olyan élményeket szerezhetsz, amelyek után biztosan nem fogod bánni a döntésed.

Kockáztass és nyerj

2. Ha szerelembe esel

A szerelem nem ismer lehetetlent, ezért, ha esélyt látsz arra, hogy valóban működhet kettőtök között a kapcsolat, akkor nyugodtan vágj bele. Az igazit megtalálni talán az egyik legnehezebb dolog a világon, ráadásul mindig megvan az esélye, hogy csalódni fogsz, de sokat tanulhatsz belőle, ami révén sokat fejlődhet a személyiséged is. Ha úgy érzed, hogy eltalált Ámor nyila, akkor tegyél meg mindent annak érdekében, hogy megőrizd ezt a csodálatos érzést.

3. Ha a személyes jólétedről van szó

Elképzelhető, hogy a párkapcsolatod nem annyira jó, mint szeretnéd vagy épp mérgező körülmények között dolgozol nap mint nap. Bármilyen negatív helyzetben is találod magad, soha ne törődj bele! Hiszen csak te változtathatsz, ha valami nem tetszik, ezért pedig olykor kockázatot kell vállalni. Még, ha ez azt is jelenti, hogy egyedül maradsz vagy új állás után kell nézned. Amikor saját magadat és az igényeidet helyezed előtérbe, akkor mindenképpen nyersz, bármilyen kockázatos is.

4. Ha felkínálják az álommunkád

Az életünk nagy részét a munkahelyünkön töltjük. Ezt pedig ne feledd akkor sem, amikor olyan álláslehetőséget kínálnak neked, amire egész életedben vágytál. Nagyon ritka az, amikor az ember ilyen lehetőséggel találja szembe magát, már csak ezért is érdemes kockáztatni! Hidd el, megéri feladni a kényelmes, ugyanakkor egyhangú munkát még akkor is, ha esetleg egy másik helyre kell költöznöd az új miatt. Természetesen az ilyen drasztikus váltások mindig félelmetesnek tűnnek, de ez ne tántorítson el, hiszen te is – ahogy mindenki más – pénzből élsz… és egyáltalán nem mindegy, hogy azt milyen hangulatban keresed meg.

5. Ha magadat adod

Vannak olyan élethelyzetek, amikor hajlamosak vagyunk álarc mögé bújni és elfedni a valódi énünket. Manapság mindenki a közösségi médiában él, és természetesen minden jó dolgot megosztunk az ismerőseinkkel, ami történik velünk. Csak azért, hogy elfogadjanak minket. Ugyanakkor ez nem mindig tükrözi a valóságot. Mindenkinek vannak rosszabb, érzékenyebb napjai és bizony ezeket jó megosztani a környezetünkkel. Akik ugyanis igazán szeretnek, azok nem csak melléd állnak és értékelik az őszinteséged, hanem egyúttal inspirálod is őket arra, hogy ők is ugyanígy tegyenek. Minél inkább önmagadat adod, annál jobb leszel te is és a kapcsolataid is.

 
Legolvasottabb cikkeink
Anna Kurnyikova - Határozott és erős Ikrek

Anna Kurnyikova - Határozott és erős Ikrek

Van, aki csak párban nyerhet – tudja ezt jól az 1981 június 7-én született Anna Kurnyikova is

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

Bővebben »

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

Bővebben »

 
Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

Bővebben »

 
4-es évszám: a megalapozás éve

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

Bővebben »

 
Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 375

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 500

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc