Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

5 tanács, melyet érdemes megfogadni, ha 2019-ben nagyszerű év elé akarsz nézni

Nemsokára érkezik az újesztendő, és természetesen mindenki szeretné learatni az elmúlt időszak gyümölcsét. Biztosan tervezgetted már, és gondolkodtál azzal kapcsolatban, mit is tartogat számodra a jövő év. Az őrangyalaid alábbi tanácsait érdemes megfogadnod, ha valóban sikeres év elébe szeretnél nézni.

 

Biztosan nem volt könnyű az idei év sem, ám épp ezért érdemes jövőre néhány dologban változtatnod. A 2019-as év szintén egy jó időszak lesz arra, hogy fejlődj és kihasználd a kínálkozó lehetőségeket. Így bőségben és jólétben lehet majd részed. Az őrangyalod most segít mindabban, hogy az alábbi öt tanácsot betartva, te is sikeres és boldog legyél az újévben.

Nyiss az új lehetőségekre

Íme, a tanácsok, amelynek segítségével elérheted a céljaidat és sikeres év lehet számodra is 2019:

1. Vizualizálj, képzeld el, mire vágysz!

Ha arról álmodozol, hogy az életed nagyszerű lesz, akkor kezdj el mindezért tenni is, hogy valóban elérhesd azt, amit szeretnél. Alkoss egy olyan füzetet, amelybe beleragasztasz olyan képeket, amelyek a céljaidat és a vágyaidat ábrázolják. Így sokkal könnyebb lesz elképzelned mindazt, amire igazán vágysz az életben, és segít megvalósítani az álmaidat.

2. Ügyelj a pénzügyeidre!

Próbáld megfelelően befektetni a pénzedet. Fontos az, hogy tisztában legyél a vagyoni helyzeteddel, és minden benned rejlő tudással igyekezz helyesen felhasználni. Kérhetsz segítséget nálad tapasztaltabb emberektől, akik jártasak abban, mibe és hogyan is kell fektetni egy adott összeget. Emellett az őrangyalod sugallatára is érdemes hallgatnod. Mindez segíti az energiaáramlást is, hiszen így még inkább növekedni fog a vagyonod.

3. Nyugtasd le az elmédet és a szívedet, hogy készen állj arra, hogy az Univerzum bőséggel árasszon el!

Próbálj meg lazítani és szeretni önmagad. Ne feledd, amennyit adsz, annyit kapsz vissza - ezen az egy dolgon alapszik az Univerzum működése. Ha egyenlőtlen állapotok alakulnak ki, akkor mindez nem fog működni. Oszd meg másokkal a gondjaidat és a problémáidat, és hallgasd meg, mások mit tanácsolnak mindezekkel kapcsolatban. Kérd az őrangyalod segítségét, és hallgass arra, amit sugallni próbál.

4. Engedj el mindent, ami gátol és visszafog!

Olykor bizony szükséges van rá, hogy elengedj néhány dolgot. Az őrangyalod segíteni fog, amikor éppen ilyesféle problémába ütközöl. Engedd el az összes benned lévő negatív energiát. Ha valami nem okoz örömet, akkor ne foglalkozz az adott dologgal vagy tevékenységgel tovább. Így sokkal boldogabb leszel.

5. Merj nagyot álmodni!

Mindig célozd meg a csillagokat, még akkor is, ha nem sikerül valami éppen, legfeljebb a Holdra zuhansz. Ha valamit mindenképpen el akarsz érni, igenis mindent tegyél meg a cél érdekében. Soha ne add fel az álmaidat a benned lévő félelmek miatt. Legyél valamelyest reális, ugyanakkor merj nagyot álmodni.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc