Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

5 tanács, melyet érdemes megfogadni, ha 2019-ben nagyszerű év elé akarsz nézni

Nemsokára érkezik az újesztendő, és természetesen mindenki szeretné learatni az elmúlt időszak gyümölcsét. Biztosan tervezgetted már, és gondolkodtál azzal kapcsolatban, mit is tartogat számodra a jövő év. Az őrangyalaid alábbi tanácsait érdemes megfogadnod, ha valóban sikeres év elébe szeretnél nézni.

 

Biztosan nem volt könnyű az idei év sem, ám épp ezért érdemes jövőre néhány dologban változtatnod. A 2019-as év szintén egy jó időszak lesz arra, hogy fejlődj és kihasználd a kínálkozó lehetőségeket. Így bőségben és jólétben lehet majd részed. Az őrangyalod most segít mindabban, hogy az alábbi öt tanácsot betartva, te is sikeres és boldog legyél az újévben.

Nyiss az új lehetőségekre

Íme, a tanácsok, amelynek segítségével elérheted a céljaidat és sikeres év lehet számodra is 2019:

1. Vizualizálj, képzeld el, mire vágysz!

Ha arról álmodozol, hogy az életed nagyszerű lesz, akkor kezdj el mindezért tenni is, hogy valóban elérhesd azt, amit szeretnél. Alkoss egy olyan füzetet, amelybe beleragasztasz olyan képeket, amelyek a céljaidat és a vágyaidat ábrázolják. Így sokkal könnyebb lesz elképzelned mindazt, amire igazán vágysz az életben, és segít megvalósítani az álmaidat.

2. Ügyelj a pénzügyeidre!

Próbáld megfelelően befektetni a pénzedet. Fontos az, hogy tisztában legyél a vagyoni helyzeteddel, és minden benned rejlő tudással igyekezz helyesen felhasználni. Kérhetsz segítséget nálad tapasztaltabb emberektől, akik jártasak abban, mibe és hogyan is kell fektetni egy adott összeget. Emellett az őrangyalod sugallatára is érdemes hallgatnod. Mindez segíti az energiaáramlást is, hiszen így még inkább növekedni fog a vagyonod.

3. Nyugtasd le az elmédet és a szívedet, hogy készen állj arra, hogy az Univerzum bőséggel árasszon el!

Próbálj meg lazítani és szeretni önmagad. Ne feledd, amennyit adsz, annyit kapsz vissza - ezen az egy dolgon alapszik az Univerzum működése. Ha egyenlőtlen állapotok alakulnak ki, akkor mindez nem fog működni. Oszd meg másokkal a gondjaidat és a problémáidat, és hallgasd meg, mások mit tanácsolnak mindezekkel kapcsolatban. Kérd az őrangyalod segítségét, és hallgass arra, amit sugallni próbál.

4. Engedj el mindent, ami gátol és visszafog!

Olykor bizony szükséges van rá, hogy elengedj néhány dolgot. Az őrangyalod segíteni fog, amikor éppen ilyesféle problémába ütközöl. Engedd el az összes benned lévő negatív energiát. Ha valami nem okoz örömet, akkor ne foglalkozz az adott dologgal vagy tevékenységgel tovább. Így sokkal boldogabb leszel.

5. Merj nagyot álmodni!

Mindig célozd meg a csillagokat, még akkor is, ha nem sikerül valami éppen, legfeljebb a Holdra zuhansz. Ha valamit mindenképpen el akarsz érni, igenis mindent tegyél meg a cél érdekében. Soha ne add fel az álmaidat a benned lévő félelmek miatt. Legyél valamelyest reális, ugyanakkor merj nagyot álmodni.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

Ha túltengnek benned a negatív gondolatok és nem adod ki őket magadból, akkor hosszú távon egyre csak nagyobbakká és nagyobbakká válnak, míg végül át nem veszik az uralmat a személyiséged felett. Elhomályosítják a látásmódodat, megváltoztatják az értékítéleteidet, befolyásolják a hozzáállásodat és valószínűleg a környezetedben lévő emberekre is hatással vannak. Ha már jó ideje cipeled őket magaddal, akkor tonnás súlyokként nehezedhetnek a vállaidra, ezért jobb, ha mielőbb megszabadulsz tőlük és elengeded őket.

Bővebben »

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Nincs már két hét Karácsonyig, ilyenkor minden az ajándékokról szól, hiszen valljuk be, a legtöbben az utolsó pillanatokra hagyjuk ezt. Most minden a tökéletes ajándékok megtalálásáról szól, még akkor is, ha sokaknak elképzelése sincs, vajon mi is lenne az. A te dolgod azonban szeretnénk megkönnyíteni, ezért összegyűjtöttünk néhány szívet melengető ajándékötletet, aminek minden olyan ember örülne, aki egy kicsit is nyitott a spiritualitásra és az ezotériára.

Bővebben »

 
Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Ez az év egyértelműen nem volt kegyes senkivel, ezért megeshet, hogy úgy érzed, alig várod, hogy vége legyen, és visszafelé számlálod a napokat. Igaz, hogy mindenki máshogyan nyugtatja meg magát, azonban nekünk van egy sejtésünk, mit kellene tenned az elkövetkezendő hetekben. Segítenek a csillagok!

Bővebben »

 
Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Számtalan magazin állítja, hogy az egyik legjobb módja annak, hogy intim kapcsolatba kerülj a partnereddel a szexualitás. Márpedig, az intimitás megélhető szexualitás nélkül is.

Bővebben »

 
Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz? - Megmondja a csillagjegyed

Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz? - Megmondja a csillagjegyed

A modern asztrológiában minden elem - a Levegő, a Víz, a Tűz és a Föld - kapcsolódik egy- egy csillagjegyhez, és minden csillagjegy más elem által vezérelt. Csillagjegyed sokat mond az érzelmeidről, arról, hogyan boldogulsz az érzelmekkel. Derítsük ki, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha olyanokkal kell időt tölteniük, akiket nem kedvelnek:

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde tisztánérző-látó jós és spirituális gyógyító vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc