Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

5 tanács, melyet érdemes megfogadni, ha 2019-ben nagyszerű év elé akarsz nézni

Nemsokára érkezik az újesztendő, és természetesen mindenki szeretné learatni az elmúlt időszak gyümölcsét. Biztosan tervezgetted már, és gondolkodtál azzal kapcsolatban, mit is tartogat számodra a jövő év. Az őrangyalaid alábbi tanácsait érdemes megfogadnod, ha valóban sikeres év elébe szeretnél nézni.

 

Biztosan nem volt könnyű az idei év sem, ám épp ezért érdemes jövőre néhány dologban változtatnod. A 2019-as év szintén egy jó időszak lesz arra, hogy fejlődj és kihasználd a kínálkozó lehetőségeket. Így bőségben és jólétben lehet majd részed. Az őrangyalod most segít mindabban, hogy az alábbi öt tanácsot betartva, te is sikeres és boldog legyél az újévben.

Nyiss az új lehetőségekre

Íme, a tanácsok, amelynek segítségével elérheted a céljaidat és sikeres év lehet számodra is 2019:

1. Vizualizálj, képzeld el, mire vágysz!

Ha arról álmodozol, hogy az életed nagyszerű lesz, akkor kezdj el mindezért tenni is, hogy valóban elérhesd azt, amit szeretnél. Alkoss egy olyan füzetet, amelybe beleragasztasz olyan képeket, amelyek a céljaidat és a vágyaidat ábrázolják. Így sokkal könnyebb lesz elképzelned mindazt, amire igazán vágysz az életben, és segít megvalósítani az álmaidat.

2. Ügyelj a pénzügyeidre!

Próbáld megfelelően befektetni a pénzedet. Fontos az, hogy tisztában legyél a vagyoni helyzeteddel, és minden benned rejlő tudással igyekezz helyesen felhasználni. Kérhetsz segítséget nálad tapasztaltabb emberektől, akik jártasak abban, mibe és hogyan is kell fektetni egy adott összeget. Emellett az őrangyalod sugallatára is érdemes hallgatnod. Mindez segíti az energiaáramlást is, hiszen így még inkább növekedni fog a vagyonod.

3. Nyugtasd le az elmédet és a szívedet, hogy készen állj arra, hogy az Univerzum bőséggel árasszon el!

Próbálj meg lazítani és szeretni önmagad. Ne feledd, amennyit adsz, annyit kapsz vissza - ezen az egy dolgon alapszik az Univerzum működése. Ha egyenlőtlen állapotok alakulnak ki, akkor mindez nem fog működni. Oszd meg másokkal a gondjaidat és a problémáidat, és hallgasd meg, mások mit tanácsolnak mindezekkel kapcsolatban. Kérd az őrangyalod segítségét, és hallgass arra, amit sugallni próbál.

4. Engedj el mindent, ami gátol és visszafog!

Olykor bizony szükséges van rá, hogy elengedj néhány dolgot. Az őrangyalod segíteni fog, amikor éppen ilyesféle problémába ütközöl. Engedd el az összes benned lévő negatív energiát. Ha valami nem okoz örömet, akkor ne foglalkozz az adott dologgal vagy tevékenységgel tovább. Így sokkal boldogabb leszel.

5. Merj nagyot álmodni!

Mindig célozd meg a csillagokat, még akkor is, ha nem sikerül valami éppen, legfeljebb a Holdra zuhansz. Ha valamit mindenképpen el akarsz érni, igenis mindent tegyél meg a cél érdekében. Soha ne add fel az álmaidat a benned lévő félelmek miatt. Legyél valamelyest reális, ugyanakkor merj nagyot álmodni.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc