Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Nincs már két hét Karácsonyig, ilyenkor minden az ajándékokról szól, hiszen valljuk be, a legtöbben az utolsó pillanatokra hagyjuk ezt. Most minden a tökéletes ajándékok megtalálásáról szól, még akkor is, ha sokaknak elképzelése sincs, vajon mi is lenne az. A te dolgod azonban szeretnénk megkönnyíteni, ezért összegyűjtöttünk néhány szívet melengető ajándékötletet, aminek minden olyan ember örülne, aki egy kicsit is nyitott a spiritualitásra és az ezotériára.

 

1. Ajándékozz jóslást!

Egy személyes jóslás az egyik legjobb és legegyszerűbb ajándék, amit valakinek adhatsz. Ráadásul valódi lelki felüdülést és gyógyulást adhatsz ezzel, aminek hosszú távú hatásai lesznek. Amennyiben a környezetedben van valaki, aki egy kis útmutatásra szorul a láthatón túli világ erőitől, akkor ezzel biztosan emlékezetessé teheted a Karácsonyát. Az ország legjobb médiumai, empatái, tarot és kártyajósai, asztrológusai és numerológusai készen állnak, hogy a te szeretteid mindennapjait is jobbá tegyék. Válogass kedvezményes bankkártyás csomagjaink közül, így megajándékozottad az első hónapban 20, míg a második hónapban 10 ingyen percet kap tőlünk ajándékba.

Ajándékkalauz

2. Gyertyák

A gyertyákkal több szempontból sem nyúlhatsz mellé. Egyrészt igazán hasznos tud lenni egy áramkimaradás során, másrészt egy romantikus vacsora során is elmaradhatatlan kellék. A gyertyafény megnyugtató hatású, az égő gyertyák kellemes és otthonos légkört teremtenek, különösen, ha illóolajokkal vagy gyógynövényekkel illatosítottak. A gyertyáknak fontos szerepe van a reikiben is. Egyetlen dologra kell nagyon odafigyelned: mindig győződj meg róla, hogy természetes összetevőkből készült-e a termék, amit megvásárolni készülsz. A legjobb ilyen szempontból a méhviasz.

3. Tarot és más jóskártyák

Sokan szeretnek inkább maguknak, vagy legalábbis saját paklival jósolni. Nem csoda, hiszen minden pakli máshogy kommunikál! Ha ismersz valakit, aki érdeklődik a tarot vagy más kártyajóslások iránt, akkor az az ajándék telitalálat lehet. Amennyiben nem tudod, hogy melyik pakli lenne az ideális választás, kártyajósaink segíthetnek a tökéleteset kiválasztani!

4. Masszázs vagy jóga bérlet

Az elme-test-lélek trió középső részeként a test gyakran a legelhagyatottabb az ünnepek alatt. Mindig mozogunk; ha abbahagyjuk, az az érzésünk lehet, hogy semmi sem fog megvalósulni. Ez egyszerűen nem igaz! Sőt, arra bíztatunk, hogy szakíts időt magadra is. Vehetsz például egy páros masszázs vagy jógabérletet is, hiszen így mindketten kikapcsolódhattok és feltöltődhettek, ráadásul a közös élmények közelebb is hoznak titeket egymáshoz.

A fentieken túl persze a lehetőségek tárháza még végtelen: meditációs CD, ezoterikus, asztrológiai vagy metafizikai témájú könyvek vagy himalájai sólámpák és még sorolhatnánk. A lényeg, hogy a megajándékozottad meditatív állapotba kerüljön általa.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

Bővebben »

 
Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

Bővebben »

 
Így készül az újesztendőre a világ

Így készül az újesztendőre a világ

Minden kultúrában más és más módon készülnek az újév fogadására. Érdemes megnézni, hogyan is készülnek fel az elkövetkezendő évre a különböző országok.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Gyertyalángból jósol. Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a kristálygömbjét is használja.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 448

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc