Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Nincs már két hét Karácsonyig, ilyenkor minden az ajándékokról szól, hiszen valljuk be, a legtöbben az utolsó pillanatokra hagyjuk ezt. Most minden a tökéletes ajándékok megtalálásáról szól, még akkor is, ha sokaknak elképzelése sincs, vajon mi is lenne az. A te dolgod azonban szeretnénk megkönnyíteni, ezért összegyűjtöttünk néhány szívet melengető ajándékötletet, aminek minden olyan ember örülne, aki egy kicsit is nyitott a spiritualitásra és az ezotériára.

 

1. Ajándékozz jóslást!

Egy személyes jóslás az egyik legjobb és legegyszerűbb ajándék, amit valakinek adhatsz. Ráadásul valódi lelki felüdülést és gyógyulást adhatsz ezzel, aminek hosszú távú hatásai lesznek. Amennyiben a környezetedben van valaki, aki egy kis útmutatásra szorul a láthatón túli világ erőitől, akkor ezzel biztosan emlékezetessé teheted a Karácsonyát. Az ország legjobb médiumai, empatái, tarot és kártyajósai, asztrológusai és numerológusai készen állnak, hogy a te szeretteid mindennapjait is jobbá tegyék. Válogass kedvezményes bankkártyás csomagjaink közül, így megajándékozottad az első hónapban 20, míg a második hónapban 10 ingyen percet kap tőlünk ajándékba.

Ajándékkalauz

2. Gyertyák

A gyertyákkal több szempontból sem nyúlhatsz mellé. Egyrészt igazán hasznos tud lenni egy áramkimaradás során, másrészt egy romantikus vacsora során is elmaradhatatlan kellék. A gyertyafény megnyugtató hatású, az égő gyertyák kellemes és otthonos légkört teremtenek, különösen, ha illóolajokkal vagy gyógynövényekkel illatosítottak. A gyertyáknak fontos szerepe van a reikiben is. Egyetlen dologra kell nagyon odafigyelned: mindig győződj meg róla, hogy természetes összetevőkből készült-e a termék, amit megvásárolni készülsz. A legjobb ilyen szempontból a méhviasz.

3. Tarot és más jóskártyák

Sokan szeretnek inkább maguknak, vagy legalábbis saját paklival jósolni. Nem csoda, hiszen minden pakli máshogy kommunikál! Ha ismersz valakit, aki érdeklődik a tarot vagy más kártyajóslások iránt, akkor az az ajándék telitalálat lehet. Amennyiben nem tudod, hogy melyik pakli lenne az ideális választás, kártyajósaink segíthetnek a tökéleteset kiválasztani!

4. Masszázs vagy jóga bérlet

Az elme-test-lélek trió középső részeként a test gyakran a legelhagyatottabb az ünnepek alatt. Mindig mozogunk; ha abbahagyjuk, az az érzésünk lehet, hogy semmi sem fog megvalósulni. Ez egyszerűen nem igaz! Sőt, arra bíztatunk, hogy szakíts időt magadra is. Vehetsz például egy páros masszázs vagy jógabérletet is, hiszen így mindketten kikapcsolódhattok és feltöltődhettek, ráadásul a közös élmények közelebb is hoznak titeket egymáshoz.

A fentieken túl persze a lehetőségek tárháza még végtelen: meditációs CD, ezoterikus, asztrológiai vagy metafizikai témájú könyvek vagy himalájai sólámpák és még sorolhatnánk. A lényeg, hogy a megajándékozottad meditatív állapotba kerüljön általa.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc