Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Megszakadt barátság? Így dolgozhatod fel könnyebben!

Baráti kapcsolataink ugyanolyan fontosak, akárcsak a párkapcsolatok. Bár a legtöbb mai film és könyv leginkább a szerelmi történeteket dolgozzák fel, a baráti kapcsolatok ugyanúgy értékes tanításokat adhatnak a bizalomról, kompromisszumokról, az elkötelezettségről és a szeretetről. Sajnos azonban nem minden barátság tart örökké.

 

Vannak ugyanis olyan barátságok, amelyek egyszerűen csak összeomlanak és villámgyorsan egyik napról a másikra szűnnek meg, míg mások szépen lassan távolodnak el egymástól. Függetlenül attól, hogy meddig tart a „gyász” időszaka, a vége mindig ugyanaz: egy fontos baráttal kevesebbek leszünk. A következő lépések azonban segíthetnek a gyógyulásban és abban, hogy tovább lépve a régi barátok helyére újak lépjenek.

Megszűnőfélben lévő barátság

Dolgozd fel az érzelmeid

Minden „gyászolási” folyamat első lépése az érzelmeink beazonosítása és a velük való szembenézés. Egyedül lenni a szomorúság, a düh és a zavar érzéseivel igazán lesújtó élmény lehet, ugyanakkor egyben megkönnyebbülést is hoz. Engedned kell, hogy ezek az érzelmek áthaladjanak rajtad, amihez az egyik legjobb módszer, ha papírra veted mindazt, ami benned kavarog. Ragadj tollat és papírt hát, majd írj egy képzeletbeli levelet egykori barátodnak. Mondj el benne mindent, ami esetleg benned ragadt, de tartsd tiszteletben a személyes teret kettőtök között azzal, hogy a valóságban nem küldöd el neki ezt a levelet, hiszen ahogyan neked, úgy neki is időre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza a veszteséget. Ha úgy érzed, hogy túlságosan is nehéz lenne egykori barátodnak címezve írni, akkor akár magadnak is írhatsz. Légy őszinte az érzelmeiddel kapcsolatban és próbálj meg arra összpontosítani, hogy ezzel a folyamattal is az elengedést szolgálod.

Ne panaszkodj másoknak

Mindenkinek nehéz magában tartani a fájdalmat okozó érzéseket és az esetleges haragot egy régi barát felé. Függetlenül azonban attól, hogy egy barátság megszűnik, kötelességünk mindig tisztességesek maradni egymással szemben. Az új emberek, akikkel ezután kapcsolatba kerülhetsz, úgy érezhetik a panaszkodásodat, mint negatív és mérgező energiákat. Annak érdekében, hogy új utat kovácsolj magadnak, maradéktalanul meg kell győződnöd arról, hogy ezeket a negatív érzéseket magad mögött hagyod, hiszen ez az alapja annak, hogy a jövőben egészséges kapcsolatokat építhess ki.     

Menj végig a barátságotok történetén

Csak azért, mert egy barátság véget ért, még nem jelenti azt, hogy az együtt töltött időben tapasztalt örömteli és boldog pillanatok nem voltak valódiak. Tekints vissza a közös emlékekre, és maradj békében velük. Igaz ez érzelmi, de fizikai szinten is. Ha ugyanis körülnézel az otthonodban, egy fontos barátság nyomán biztosan találni fogsz olyan dolgokat, amelyek emlékeztetnek régi barátodra.  Legyen az egy közös fénykép, koncertjegy vagy ajándék, a lényeg, hogy vess rájuk egy utolsó pillantást, majd rakd el őket vagy szabadulj meg tőlük, hogy ezzel is támogasd a lezárást.

Csinálj olyan dolgokat, amelyek boldoggá tesznek

Ez eléggé nyilvánvalónak tűnik, igaz? Mégis, a tanulmányok szerint az emberek jobban vonzódnak az olyanokhoz, akik boldognak és magabiztosnak tűnnek. Minél boldogabb vagy, annál inkább tudsz kapcsolódni önmagadhoz. Tegyél hosszú sétákat a kutyáddal, fess vagy főzz valamit, a lényeg, hogy csakis olyan dolgokat csinálj, amelyek békességgel és örömmel töltik meg a szívedet. Az, hogy foglalkozol magaddal és a lelki egészségeddel, észrevehető lesz majd azok szemében is, akikkel az élet ez után sodor össze.

Sajnos a barátság elvesztése okozta szomorúságot nem lehet elkerülni. Mindegy, hogy tudod-e vagy sem, mi az oka annak, hogy elváltak útjaitok, a hangsúly azon van, hogy tovább kell lépned. Ha ebben a „gyász” időszakban a szokásosnál is többet foglalkozol magaddal és az érzelmeid feldolgozásával, miközben megpróbálsz pozitív maradni,  azzal sokat tehetsz a mielőbbi gyógyulásodért és az új barátok bevonzásáért.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Valéria Inspiráló Jós

Valéria

Reikivel és Kryon energiával lelket gyógyít. Lenormand kártyával jósol, számmisztikát is használ.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 515

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, a lappangó betegségek felismerője. Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 345

0900 700 602 - 2 EUR/perc