Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Megszakadt barátság? Így dolgozhatod fel könnyebben!

Baráti kapcsolataink ugyanolyan fontosak, akárcsak a párkapcsolatok. Bár a legtöbb mai film és könyv leginkább a szerelmi történeteket dolgozzák fel, a baráti kapcsolatok ugyanúgy értékes tanításokat adhatnak a bizalomról, kompromisszumokról, az elkötelezettségről és a szeretetről. Sajnos azonban nem minden barátság tart örökké.

 

Vannak ugyanis olyan barátságok, amelyek egyszerűen csak összeomlanak és villámgyorsan egyik napról a másikra szűnnek meg, míg mások szépen lassan távolodnak el egymástól. Függetlenül attól, hogy meddig tart a „gyász” időszaka, a vége mindig ugyanaz: egy fontos baráttal kevesebbek leszünk. A következő lépések azonban segíthetnek a gyógyulásban és abban, hogy tovább lépve a régi barátok helyére újak lépjenek.

Megszűnőfélben lévő barátság

Dolgozd fel az érzelmeid

Minden „gyászolási” folyamat első lépése az érzelmeink beazonosítása és a velük való szembenézés. Egyedül lenni a szomorúság, a düh és a zavar érzéseivel igazán lesújtó élmény lehet, ugyanakkor egyben megkönnyebbülést is hoz. Engedned kell, hogy ezek az érzelmek áthaladjanak rajtad, amihez az egyik legjobb módszer, ha papírra veted mindazt, ami benned kavarog. Ragadj tollat és papírt hát, majd írj egy képzeletbeli levelet egykori barátodnak. Mondj el benne mindent, ami esetleg benned ragadt, de tartsd tiszteletben a személyes teret kettőtök között azzal, hogy a valóságban nem küldöd el neki ezt a levelet, hiszen ahogyan neked, úgy neki is időre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza a veszteséget. Ha úgy érzed, hogy túlságosan is nehéz lenne egykori barátodnak címezve írni, akkor akár magadnak is írhatsz. Légy őszinte az érzelmeiddel kapcsolatban és próbálj meg arra összpontosítani, hogy ezzel a folyamattal is az elengedést szolgálod.

Ne panaszkodj másoknak

Mindenkinek nehéz magában tartani a fájdalmat okozó érzéseket és az esetleges haragot egy régi barát felé. Függetlenül azonban attól, hogy egy barátság megszűnik, kötelességünk mindig tisztességesek maradni egymással szemben. Az új emberek, akikkel ezután kapcsolatba kerülhetsz, úgy érezhetik a panaszkodásodat, mint negatív és mérgező energiákat. Annak érdekében, hogy új utat kovácsolj magadnak, maradéktalanul meg kell győződnöd arról, hogy ezeket a negatív érzéseket magad mögött hagyod, hiszen ez az alapja annak, hogy a jövőben egészséges kapcsolatokat építhess ki.     

Menj végig a barátságotok történetén

Csak azért, mert egy barátság véget ért, még nem jelenti azt, hogy az együtt töltött időben tapasztalt örömteli és boldog pillanatok nem voltak valódiak. Tekints vissza a közös emlékekre, és maradj békében velük. Igaz ez érzelmi, de fizikai szinten is. Ha ugyanis körülnézel az otthonodban, egy fontos barátság nyomán biztosan találni fogsz olyan dolgokat, amelyek emlékeztetnek régi barátodra.  Legyen az egy közös fénykép, koncertjegy vagy ajándék, a lényeg, hogy vess rájuk egy utolsó pillantást, majd rakd el őket vagy szabadulj meg tőlük, hogy ezzel is támogasd a lezárást.

Csinálj olyan dolgokat, amelyek boldoggá tesznek

Ez eléggé nyilvánvalónak tűnik, igaz? Mégis, a tanulmányok szerint az emberek jobban vonzódnak az olyanokhoz, akik boldognak és magabiztosnak tűnnek. Minél boldogabb vagy, annál inkább tudsz kapcsolódni önmagadhoz. Tegyél hosszú sétákat a kutyáddal, fess vagy főzz valamit, a lényeg, hogy csakis olyan dolgokat csinálj, amelyek békességgel és örömmel töltik meg a szívedet. Az, hogy foglalkozol magaddal és a lelki egészségeddel, észrevehető lesz majd azok szemében is, akikkel az élet ez után sodor össze.

Sajnos a barátság elvesztése okozta szomorúságot nem lehet elkerülni. Mindegy, hogy tudod-e vagy sem, mi az oka annak, hogy elváltak útjaitok, a hangsúly azon van, hogy tovább kell lépned. Ha ebben a „gyász” időszakban a szokásosnál is többet foglalkozol magaddal és az érzelmeid feldolgozásával, miközben megpróbálsz pozitív maradni,  azzal sokat tehetsz a mielőbbi gyógyulásodért és az új barátok bevonzásáért.

 

 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Erika Együttérző Jós

Erika

Spirituális tanácsadó. Megérzéseivel segíti a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 300

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ilano Együttérző Jós

Ilano

Az eszközök, amik rendelkezésemre állnak, mindig a kérdezőtől függően választódnak ki, legyen az Angyalkártya, Tarot,...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 400

0900 700 602 - 2 EUR/perc