Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Megszakadt barátság? Így dolgozhatod fel könnyebben!

Baráti kapcsolataink ugyanolyan fontosak, akárcsak a párkapcsolatok. Bár a legtöbb mai film és könyv leginkább a szerelmi történeteket dolgozzák fel, a baráti kapcsolatok ugyanúgy értékes tanításokat adhatnak a bizalomról, kompromisszumokról, az elkötelezettségről és a szeretetről. Sajnos azonban nem minden barátság tart örökké.

 

Vannak ugyanis olyan barátságok, amelyek egyszerűen csak összeomlanak és villámgyorsan egyik napról a másikra szűnnek meg, míg mások szépen lassan távolodnak el egymástól. Függetlenül attól, hogy meddig tart a „gyász” időszaka, a vége mindig ugyanaz: egy fontos baráttal kevesebbek leszünk. A következő lépések azonban segíthetnek a gyógyulásban és abban, hogy tovább lépve a régi barátok helyére újak lépjenek.

Megszűnőfélben lévő barátság

Dolgozd fel az érzelmeid

Minden „gyászolási” folyamat első lépése az érzelmeink beazonosítása és a velük való szembenézés. Egyedül lenni a szomorúság, a düh és a zavar érzéseivel igazán lesújtó élmény lehet, ugyanakkor egyben megkönnyebbülést is hoz. Engedned kell, hogy ezek az érzelmek áthaladjanak rajtad, amihez az egyik legjobb módszer, ha papírra veted mindazt, ami benned kavarog. Ragadj tollat és papírt hát, majd írj egy képzeletbeli levelet egykori barátodnak. Mondj el benne mindent, ami esetleg benned ragadt, de tartsd tiszteletben a személyes teret kettőtök között azzal, hogy a valóságban nem küldöd el neki ezt a levelet, hiszen ahogyan neked, úgy neki is időre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza a veszteséget. Ha úgy érzed, hogy túlságosan is nehéz lenne egykori barátodnak címezve írni, akkor akár magadnak is írhatsz. Légy őszinte az érzelmeiddel kapcsolatban és próbálj meg arra összpontosítani, hogy ezzel a folyamattal is az elengedést szolgálod.

Ne panaszkodj másoknak

Mindenkinek nehéz magában tartani a fájdalmat okozó érzéseket és az esetleges haragot egy régi barát felé. Függetlenül azonban attól, hogy egy barátság megszűnik, kötelességünk mindig tisztességesek maradni egymással szemben. Az új emberek, akikkel ezután kapcsolatba kerülhetsz, úgy érezhetik a panaszkodásodat, mint negatív és mérgező energiákat. Annak érdekében, hogy új utat kovácsolj magadnak, maradéktalanul meg kell győződnöd arról, hogy ezeket a negatív érzéseket magad mögött hagyod, hiszen ez az alapja annak, hogy a jövőben egészséges kapcsolatokat építhess ki.     

Menj végig a barátságotok történetén

Csak azért, mert egy barátság véget ért, még nem jelenti azt, hogy az együtt töltött időben tapasztalt örömteli és boldog pillanatok nem voltak valódiak. Tekints vissza a közös emlékekre, és maradj békében velük. Igaz ez érzelmi, de fizikai szinten is. Ha ugyanis körülnézel az otthonodban, egy fontos barátság nyomán biztosan találni fogsz olyan dolgokat, amelyek emlékeztetnek régi barátodra.  Legyen az egy közös fénykép, koncertjegy vagy ajándék, a lényeg, hogy vess rájuk egy utolsó pillantást, majd rakd el őket vagy szabadulj meg tőlük, hogy ezzel is támogasd a lezárást.

Csinálj olyan dolgokat, amelyek boldoggá tesznek

Ez eléggé nyilvánvalónak tűnik, igaz? Mégis, a tanulmányok szerint az emberek jobban vonzódnak az olyanokhoz, akik boldognak és magabiztosnak tűnnek. Minél boldogabb vagy, annál inkább tudsz kapcsolódni önmagadhoz. Tegyél hosszú sétákat a kutyáddal, fess vagy főzz valamit, a lényeg, hogy csakis olyan dolgokat csinálj, amelyek békességgel és örömmel töltik meg a szívedet. Az, hogy foglalkozol magaddal és a lelki egészségeddel, észrevehető lesz majd azok szemében is, akikkel az élet ez után sodor össze.

Sajnos a barátság elvesztése okozta szomorúságot nem lehet elkerülni. Mindegy, hogy tudod-e vagy sem, mi az oka annak, hogy elváltak útjaitok, a hangsúly azon van, hogy tovább kell lépned. Ha ebben a „gyász” időszakban a szokásosnál is többet foglalkozol magaddal és az érzelmeid feldolgozásával, miközben megpróbálsz pozitív maradni,  azzal sokat tehetsz a mielőbbi gyógyulásodért és az új barátok bevonzásáért.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Új sorozatunkban jósaink minden héten elvégeznek egy jóslást, teljesen ingyen.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Melyik Tarot pakli a legmegfelelőbb számomra?

Melyik Tarot pakli a legmegfelelőbb számomra?

Sokan eljátszanak az otthoni Tarot vetés gondolatával és beruháznak egy saját kártyapaklira. Amikor azonban eljutsz a Tarot kártya vásárlásig, akkor igencsak meglepődhetsz a széles választék láttán. Bizony, sokan azt hiszik, hogy a Tarot mindig ugyanabban az alakba és formában jelenik meg, de a valóságban ez nem így van. Különböző művészek által illusztrált és számos célt szolgáló kártyapakli közül választhatunk ugyanis.

Bővebben »

A Zodiákus legégetőbb csókjai - Vajon mely állatövi jegyek csókolóznak a legjobban?

A Zodiákus legégetőbb csókjai - Vajon mely állatövi jegyek csókolóznak a legjobban?

A csók lehet vad, érzéki, hosszú, szenvedélyes vagy csak egy gyors puszi a másik ajkára, de bárhogyan és bárhol is csókolózol, mindig melegség, boldogság és szeretet önt el. Minden ember másképpen csókolózik, és az egyes állatövi jegyek bizony arról is árulkodnak, hogy vajon te hogyan csókolsz.

Bővebben »

 
Hogyan változtasd a meditációt szokássá?

Hogyan változtasd a meditációt szokássá?

Abban a világban, amelyben nem léteznek kötelezettségek, igényeink és testi-lelki jólétünk karban tartása igazán könnyű lenne, igaz? Sajnos azonban mi nem ebben a világban élünk.

Bővebben »

 
Milyen rejtett képességek lakoznak benned? - Elárulja a csillagjegyed!

Milyen rejtett képességek lakoznak benned? - Elárulja a csillagjegyed!

Kíváncsi vagy arra, hogy mit árul el a csillagjegyed a munkádról, és milyen karrier illik hozzád pontosan? És arra, hogy milyen rejtett tehetség lakozik benned, amivel talán nem is vagy tisztában? A csillagokban bizony ott lapul a válasz, és hamarosan számodra is kiderül mindez, ha kikeresed a csillagjegyedet.

Bővebben »

 
Hogyan képesek manipulálni az emberek a csillagjegyed alapján?

Hogyan képesek manipulálni az emberek a csillagjegyed alapján?

Minden embernek meg van a maga gyenge pontja, amelyet próbál elrejteni a páncélja mögé. Te is sebezhető vagy, mint mindenki más.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, gyógyító. Felsőbb énje segíti a tanácsokban. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 303

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc